Oister julekalender 2023

oister julekalender
oister julekalender

Vind vilde Samsung præmier i Oisters julekalender

Julen er fyldt med overraskelser, og Oister ønsker at gøre din jul endnu mere speciel. Derfor præsenterer vi vores fantastiske julekalender, hvor du har chancen for at vinde utrolige Samsung præmier hver eneste dag. Vi spreder juleglæde med præmier til en samlet værdi af imponerende 78.600 kr.

En daglig overraskelse indtil juleaften

Oisters julekalender er aktiv og fyldt med spænding helt frem til den 24. december. Det betyder, at du hver dag kan åbne en ny låge og opdage, hvilken fantastisk præmie der venter på dig. Hvem ved, måske er du den heldige vinder af en spritny Samsung-gadget, der kan gøre din jul endnu mere magisk.

Sådan deltager du

Det er nemt at være med i Oisters julekalender. Alt, hvad du skal gøre, er at besøge vores hjemmeside, åbne dagens låge og tilmelde dig konkurrencen. Så er du med i kapløbet om de fantastiske præmier. Der er intet køb nødvendigt, og det tager kun et øjeblik at deltage.

Grib chancen og spil med

Julen handler om at sprede glæde, og Oister ønsker at gøre din jul ekstra speciel. Grib chancen for at vinde imponerende Samsung præmier ved at deltage i vores julekalender. Jo flere dage du deltager, jo flere chancer har du for at vinde. Så gå ikke glip af denne festlige mulighed for at tilføje ekstra magi til din jul.

Spil nu, åbn dagens låge, og se om du bliver den næste heldige vinder i Oisters julekalender. Vi ønsker dig en glædelig jul fyldt med fantastiske præmier og overraskelser!

Spin 3 ens og vind fede præmier i Oister Adventskalender 2022

Spin julehjulet og ram gevinstfeltet. Nul det jul igen – og OiSTER er i gavehumør!
Deltag og vind vilde præmier i den søde juletid. Der er nye adventsgaver hver uge. Du kan fx vinde:
– Samsung Book Go
– En Samsung Galaxy Tab S7
– OnePlus Buds Pro
– OnePlus Nord 2 5G 256 GB
– Luksusgavekort
– GoRunne el-løbehjul
– og meget mere

Du har 3 spins i Oisters Advents konkurrence hver eneste dag, og når du lander på gevinstfeltet er du med i lodtrækningen om præmierne!

Betingelser for julekalenderen

Du skal være over 18 år for at deltage i konkurrencen.

Exit mobile version