øllotteri tuborg

øllotteri

øllotteri tuborg
Konkurrencen er købsbetinget, og du deltager ved at købe en six-pack af enten Grøn Tuborg, Tuborg Classic, Tuborg Rå eller Guld Tuborg. Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen og du skal være fyldt 18 år for at deltage.

Sådan deltager du:
Under dåseåbneren finder du en 9-cifret kode, som du skal indtaste på www.ølotteri.dk – Når du har indtastet koden, skal du bekræfte, at du er fyldt 18 år.  Herefter skal du indtaste dit 8-cifrede mobilnummer. Ved at klikke ”OK” accepterer du nærværende konkurrencebetingelser og giver Tuborg tilladelse til at sende dig SMS-beskeder om konkurrencen.

Efter du har klikket ”OK”, får du en bekræftelse på, at du har deltaget.  Herefter kan du klikke på ”SE DINE LODSEDLER” for at få adgang til din(e) vinderkombination(er).  Hvis du ikke ønsker at modtage flere SMS’er i forbindelse med konkurrencen, skal du sende en SMS med ØLOTTERI STOP til 1245, så bliver du automatisk afmeldt yderligere information om konkurrencen.

Sådan vinder du:
For at vinde skal du have den rigtige vinderkombination, der består af 6 Tuborg-dåser. Rækkefølgen af dåserne skal være den samme som den kombination, der vises på TV2 fredag 6. maj, 13. maj, 20. maj eller 27. maj.

Øllotteri gevinster

Du kan vinde 35.750,- for hver rigtig kombination, du har.
 Der er i alt 4×35.700,- på højkant. I alt 143.000 kr. Præmien er sponsoreret af Carlsberg Danmark A/S og er fratrukket 15% i præmieafgift.

Hvordan får du din præmie:
Når du deltager i konkurrencen via www.ølotteri.dk bliver du bedt om at indtaste dit telefonnummer. Hvis du vinder, vil du blive kontaktet af Carlsberg Danmark A/S på det telefonnummer, du har angivet på www.ølotteri.dk, hvorefter praktikken ang. udbetaling aftales nærmere. Hvis du vinder, men ikke svarer inden for 14 dage, vil din præmie blive doneret til en velgørende organisation.

Hvor længe varer Tuborg Ølotteri:
Konkurrenceperioden for Tuborg Ølotteri løber fra 01.05.16-31.05.16.

Exit mobile version