NRGi konkurrence – vind en iPhone7

nrgi konkurrence
nrgi konkurrence

Vind en iPhone7 i NRGi konkurrencen
NRGi konkurrence – vind en iPhone7 – er konkurrencen hvor du kan vinde en iPhone7 og spare penge på din elregning. Den nye NRGi konkurrence er super nem at deltag i og så er gevinsten helt fantastisk, hvem kunne ikke bruge den nye iPhone7.

Regler for deltagelse
Deltagelsen er gratis i NRGi konkurrence, så det er bare at deltage i kapløbet om en iPhone7. Forsøg på snyd og brug af falske oplysninger vil medføre udelukkelse fra konkurrencen. Konkurrencen har til formål at give deltagerne et tilbud på el. Derfor skal du accepterer, som konkurrencedeltagere, at NRGi kan kontakte dig på telefon, brev og elektronisk post (f.eks. email, SMS, MMS); ang. salg og rådgivning omkring el.

NRGi konkurrence

Sådan vinder du i konkurrencen fra NRGi
For at deltage skal du have et dansk telefonnummer og en e-mail adresse. Hvis du vinder, modtager du via SMS eller e-mail besked om, hvordan du kan gøre krav på din præmie.

Om NRGi

NRGi er et af Danmarks største energiselskaber, der ejes af ca. 220.000 elnetkunder i Østjylland. NRGi har været i branchen i mange år og har fokus på at skabe klarhed på et elmarked, der er præget af stor kompleksitet og mange muligheder. De rådgiver om den elaftale, der passer til den enkelte kundes behov og ønsker, og de lægger vægt på at tage ansvar og gøre en forskel – både for deres kunder og for miljøet.

Det står NRGi for

Vi vil gøre en forskel, er mottoet fra NRGi. Energiselskabet NRGi er med kompetencer inden for infrastruktur, bygherrerådgivning, installation, produktsalg og vedvarende energi.

Det betyder, at NRGi er i stand til at gøre en reel forskel og bidrage aktivt til realiseringen af de klima- og energipolitiske målsætninger for Danmark.

Hvor længe kan du deltage i NRGi konkurrencen ?
Konkurrencen slutter den 31. maj 2017 og vinderen får direkte besked.

Exit mobile version