Modstrøm konkurrence – jul 2023

Vind fantastiske julegaver

modstrøm jul
modstrøm jul

Vind fede julegaver for over 10.000 kroner!

Modstrøm hjælper dig med at give den bedste julegave i går! Enten til dig selv eller én af dine nærmeste. Deltag og få chancen for at vinde fantastiske præmier.

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen, skal du udfylde dine kontaktoplysninger på siden. Du er kun med i lodtrækningen én gang. Konkurrencen afholdes i perioden fra den 8. november 2023 til og med den 29. december 2023. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du konkurrencebetingelserne.

Betingelser for din deltagelse

For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år og bosat i Danmark. Derudover skal du have oplyst en gyldig e-mailadresse og telefonnummer samt adresse.

Præmien i Modstrøm julekonkurrence

I konkurrencen indgår 3 præmier. 1 x iPhone 15 128GB, 1 x Sonos One SL og 1 x Apple AirPods 3.Gen

Vinderen bliver fundet ved tilfældig lodtrækning blandt de deltagere, der har deltaget i konkurrencen. Vinderen trækkes den sidste hverdag i december og får besked samme dag. Præmien afsendes efter vinderen har fået besked.

Deltag i Modstrøms Test Din Viden Quiz og Vind Stort!

Modstrøm inviterer dig til en spændende konkurrence, hvor du både kan teste din viden og samtidig få muligheden for at vinde en fantastisk præmie. Læs videre for at finde ud af, hvordan du kan deltage, og hvad du kan vinde!

Hvad handler denne Modstrøm konkurrence om?

Modstrøm har designet en sjov og informativ quiz kaldet “Test Din Viden”. Deltagere får muligheden for at udfordre sig selv, mens de samtidig får chancen for at vinde en af tre generøse præmier. Hvem sagde, at læring og sjov ikke kunne kombineres?

Hvordan deltager jeg?
For at blive en del af denne spændende konkurrence, skal du blot besøge Modstrøms “Test Din Viden” quiz-side. Indtast dine kontaktoplysninger og gennemfør quizzen for at sikre din plads i lodtrækningen. Og husk: selvom du kan deltage flere gange for at teste din viden, tæller dit navn kun én gang i præmietrækningen.

Hvornår slutter konkurrencen?
Konkurrencen strækker sig fra den 6. september til den 6. december 2023. Så der er masser af tid til at deltage og dele med venner og familie.

Hvem kan deltage i Modstrøm Konkurrencen?

For at sikre en retfærdig og gyldig deltagelse skal du være 18 år eller ældre og bosiddende i Danmark. Desuden er det vigtigt at angive en gyldig e-mailadresse, telefonnummer og adresse, så Modstrøm kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder.

Hvad kan jeg vinde?
Der er ikke bare én, men tre heldige vindere i denne Modstrøm konkurrence, der hver især vil modtage et supergavekort fra GoGift til en værdi af 5.000 kr. Tænk på alle de muligheder, sådan et gavekort bringer!

Hvordan finder vi vinderen?
De heldige vindere trækkes tilfældigt den sidste hverdag i hver måned og får besked samme dag. Så hold øje med din indbakke – det kunne jo være, at du blev den næste vinder!

Hvordan håndteres mine data?
Modstrøm værdsætter dit privatliv. Ved deltagelse behandles dine personoplysninger med omhu og respekt. Kun nødvendige oplysninger, såsom navn, telefonnummer og e-mailadresse, indsamles. Hvis du er den heldige vinder, vil yderligere kontaktoplysninger blive behandlet for at sikre, at du modtager din præmie. Du kan altid anmode om sletning af dine data og læse mere om, hvordan Modstrøm håndterer personoplysninger.

Arrangør og ansvar
Konkurrencen er arrangeret af MODSTRØM DANMARK A/S, som også er dataansvarlig. Deres hovedkontor ligger på Islands Brygge 43, 2300 København S.

Så hvad venter du på? Dyk ned i Modstrøms verden, test din viden og deltag i konkurrencen. Held og lykke!

Vind en flot ny VERONA ELCYKEL

Fremragende specifikationer:

– Shimano Nexus 7 indvendige gear
– E-Motion M108 forhjulsmotor
– Imponerende 60-80 km rækkevidde

Hvad ved du om elcykler?

Test din viden om elcykler i Danmark og find ud af, hvor meget du ved om dette ekstremt populære transportmiddel.

Tag testen og vind en Batavus VERONA E-GO ELCYKEL

Deltag i vores test om elcykler og få chancen for at vinde en fantastisk Batavus VERONA E-GO ELCYKEL til en værdi af 15.999,-.

Deltag og få et tilbud på din strømaftale

Ved at deltage i konkurrencen og sige ja tak, bliver du også inkluderet i lodtrækningen af den flotte elcykel. Samtidig giver du Modstrøm tilladelse til at kontakte dig angående et tilbud på din strømaftale.

Vær med i lodtrækningen af en Batavus VERONA E-GO ELCYKEL

Deltag nu i vores konkurrence og vær med i lodtrækningen af en eksklusiv Batavus VERONA E-GO ELCYKEL. Tøv ikke med at teste din viden og få chancen for at vinde denne fantastiske elcykel til en værdi af 15.999,-.

Exit mobile version