Min købmand lykkehjul – Solskinskonkurrence

min købmand lykkehjul
min købmand lykkehjul

Drej lykkehjulet og se straks om du vinder i Min købmand lykkehjul
Deltag i Min købmands solskinskonkurrence og vind rejsegavekort, iPhone6 og Weber grill. Du ser straks om du er den heldige vinder  Det eneste lækre præmier.

Hver dag findes én vinder af et gavekort på 200 kr. Alle, der deltager, optjener ligeledes lodder til lodtrækninger, der udtrækkes hver 14. dag. Ved lodtrækningerne findes én vinder en gave til en værdi á 5.000 kr. Præmien kan eksempelvis være en Weber-grill, en iPhone eller et rejsegavekort.

Sådan vinder du:

Det eneste du skal gøre er at indtaste din e-mail adresse, så kan du dreje Min købmand lykkehjul. Du kan deltage én gang om dagen, og hver gang du deltager øger du dine chancer for at vinde en af de mange præmier. Hver dag du deltager, vinder du enten lodder til præmielodtrækningen eller en af de daglige præmier.

Min købmand lykkehjul solskinskonkurrence

Det er gratis at deltage i spillet. Når du tilmelder dig Solskinskonkurrencen, accepterer du samtidig, at Min Købmand må sende e-mails til dig med gode tilbud samt nyt om konkurrencer, aktiviteter og meget mere. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet via link i e-mails fra Min Købmand.

Hvordan får du din præmie:

Alle vindere får direkte besked og offentliggøres løbende på konkurrence siden. Hver person kan kun deltage én gang. Forsøg på snyd og brug af falsk navn og adresse vil medføre udelukkelse fra konkurrencen. Deltagerne accepterer, at navneoplysninger vil kunne blive brugt i forbindelse med promovering, og at dette sker uden nogen som helst form for vederlag.

Ansatte i Min Købmand og den konkurrenceaktuelle samarbejdsvirksomhed samt nære familiemedlemmer må ikke deltage i Solskinskonkurrencen.

Hvor længe varer Min købmand lykkehjul solskinskonurrence
Konkurrenceperioden for lykkehjuls konkurrencen fra Min købmand løber fra 23. maj – 1. juni 2016

Exit mobile version