Middelfart Sparekasse julekalender

middelfart sparrekasse julekalender 2021
middelfart sparrekasse julekalender 2021

Gode råd til din økonomi og præmier for 20.000 kroner
I årets julekalender sender vi dig Middelfart Sparekasses 24 bedste råd og tips til at få mest muligt ud af din økonomi – et tip hver dag fra 1. til 24. december.
Og så er du selvfølgelig også med i konkurrencen om de mange Supergavekort – og hovedpræmien, der i år er et gavekort på 5.000 kroner til din lokale handelstandsforening.

Tilmelder du dig inden 1. december, er du også med i lodtrækningen om 3×1 Supergavekort a 1.000 kroner.
Tilmeld dig her

middelfart sparrekasse julekalender 2021

Middelfart Sparekasse julekalender 2021 – Præmier for over 20.000 kr.
Kunne du tænke dig en ekstra julegave?

Vind en ekstra julegave i Middelfart Sparekasses julekalender. Den 1. december starter vores julekalender, hvor du hver dag frem til jul kan åbne en låge og svare på dagens spørgsmål. Jo flere låger du åbner, jo flere lodder får du i lodtrækningen om hovedpræmien – et supergavekort på 5.000 kroner til GoGift.
Tilmelder du dig inden 1. december, er du med i lodtrækningen om et gavekort på 3.000 kroner til Ticketmaster.

Vind flotte præmier med Middelfart Sparekasses julekalender
Gavekort på 500 kr. hver dag, ekstra præmier for tidlig tilmelding, og hovedpræmien er et supergavekort til GoGift på 5.000 kroner.
Jo før du tilmelder dig, jo flere vinderchancer har du.

Middelfart Sparekasse julekalender 2020 – Præmier for over 20.000 kr.
Kunne du tænke dig en ekstra julegave i 2020?

Vind en ekstra julegave i Middelfart Sparekasses julekalender hver dag fra den 1. til den 24. december. Bag hver kalenderlåge gemmer sig et spørgsmål, og alle, der svarer rigtigt på dagens spørgsmål før dagen er omme, deltager i konkurrencen om gavekort på 500 kroner.

Hver gang du svarer rigtig på et spørgsmål, får du desuden et lod i konkurrencen om julekalenderens hovedpræmier – et gavekort på 4.000 kroner til Hotel Vejlefjord, et gavekort på 1.500 kroner til Kop & Kande og et gavekort på 1.000 kroner til Elgiganten.

Jo før du tilmelder dig, jo flere vinderchancer har du.

Tilmeld dig inden 1. december, så er du også med i lodtrækningen om et par Apple Ear Pods Pro.

Middelfart Sparekasse julekalender 2018 – Vind hovedpræmien på 4.000 kr. til Lalandia
Så er de tilbage med endnu en fantastisk julekalender i 2018. I år er hovedpræmien et gavekort til Lalandia på hele 4.000 kr. men som om det ikke er nok trækker Middelfart Sparekasse masser af heldige vindere inden december.  Alle, der tilmelder sig julekalenderen før 1. december, deltager i følgende lodtrækninger. Se bare her hvad du kan vinde i November:

  • Alle, der er tilmeldt julekalenderen inden den 15. november, deltager i lodtrækningen om et Weber iGrill 3 stegetermometer
  • Alle, der er tilmeldt julekalenderen inden den 19. november, deltager i lodtrækningen om en Sonos PLAY 1 højttaler
  • Alle, der er tilmeldt julekalenderen inden den 23. november, deltager i lodtrækningen om en Kay Bojesen Abe
  • Alle, der er tilmeldt julekalenderen inden den 27. november, deltager i lodtrækningen om et gavekort á 1.000 kroner til Restaurant Flammen
  • Alle, der er tilmeldt julekalenderen inden den 1. december, deltager i lodtrækningen om 3 Royal Copenhagen History Mix termokrus

Præmier i 2018 julekalenderen

Hver dag mellem 1. og 24. december, findes en quiz bag en af kalenderens låger. Alle, der svarer rigtigt på dagens spørgsmål før dagen er omme, deltager i konkurrencen om gavekort á 500 kr. til gavekortet.dk

Alle deltagere modtager dagligt en mail med et link til besvarelse af den pågældende dags spørgsmål.

Hver gang du svarer rigtig på et spørgsmål, modtager du desuden et ekstra lod i konkurrencens hovedlodtrækning.

Hvis du glemmer at besvare et dagligt spørgsmål på dagen, kan du svare på “gamle” spørgsmål frem til 24. december og stadig modtage ekstra lodder til hovedtrækningen.

Fredag 28. december 2018 udtrækker vi vinderen af hovedpræmien:
1 x gavekort til Lalandia til en værdi á 4.000 kroner.

Her kan du læse om julekalender i 2017

Middelfart Sparekasse julekalender 2017 – Vind hovedpræmien på 5.000 kr. eller 500 kr. hver dag.
Vind en ekstra julegave i Middelfart Sparekasses julekalender hver dag fra den 1. til den 24. december. Bag hver kalenderlåge gemmer sig et spørgsmål, og alle, der svarer rigtigt på dagens spørgsmål før dagen er omme, deltager i konkurrencen om gavekort á 500 kr. Alle deltagere i vores julekalender modtager dagligt en mail med et link til besvarelse af den pågældende dags spørgsmål. Hver gang du svarer rigtig på et spørgsmål, modtager du desuden et ekstra lod i konkurrencen om julekalenderens hovedpræmie – en MS Fokus-konto med 5.000 kroner.

Alle, der tilmelder sig Middelfart Sparekasse julekalender før 1. december, deltager i konkurrencen om 10 x 2 biografbilletter.

Sådan deltager du i Middelfart Sparekasse julekalender

Hver dag mellem 1. og 24. december, findes en quiz bag en af kalenderens låger. Alle, der svarer rigtigt på dagens spørgsmål før dagen er omme, deltager i konkurrencen om gavekort á 500 kr.

Alle deltagere modtager dagligt en mail med et link til besvarelse af den pågældende dags spørgsmål.

Hver gang du svarer rigtig på et spørgsmål, modtager du desuden et ekstra lod i konkurrencens hovedlodtrækning.

Hvis du glemmer at besvare et dagligt spørgsmål på dagen, kan du svare på “gamle” spørgsmål frem til 24. december og stadig modtage ekstra lodder til hovedtrækningen.

29. december udtrækker Middelfart Sparekasse vinderen af hovedpræmien:
5.000 kr. på en MS Fokus-konto hos Middelfart Sparekasse.

Middelfart Sparekasse julekalender

Det er gratis at deltage Middelfart Sparekasse’s julekalender. Hvis du tilmelder dig Middelfart Sparekasses nyhedsbrev, modtager du et ekstra lod i konkurrencen – uanset tidspunktet for din nyhedsbrevstilmelding. Det kræver blot, at du er tilmeldt senest den 24. december.

Hvor længe varer julekalender fra Middelfart Sparekasse ?
Konkurrenceperioden for at deltage i julekalender fra Middelfart Sparekasse er til og med 24. december. Alle der har tilmeldt sig julekalenderen inden 1. december deltager desuden i konkurrencen om 10×2 biografbilletter.

Exit mobile version