Meny julekalender

meny julekalender 2018
meny julekalender 2018

Meny julekalender – Vind 10.000 kr. til Meny 
Vind lækre præmier med MENY. Quiz med hver dag mellem 1. og 24. december. Hvis du svare rigtig deltager du i dagens konkurrence. Den samlede præmieværdi er 50.000 kr. fordelt på hele 76 præmier. Tip: Tilmelder du dig før d. 1. december, er du med i lodtrækningen om 10 gavekort a 500 kr.

Sådan deltager du i Menys julekalender

Hver dag mellem 1. og 24. december, findes en quiz bag en af kalenderens låger i Meny julekalender. Alle, der svarer rigtigt på dagens spørgsmål inden kl. 24.00 samme dag, er med i lodtrækningen om præmie den dag. Der udloddes i alt 76 præmier fra den 1.-24. december. Præmierne er en kombination af varer og gavekort. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.

Alle deltagere modtager dagligt en mail med et link til besvarelse af den pågældende dags spørgsmål. Hver gang du svarer rigtig på et spørgsmål, modtager du desuden et ekstra lod i konkurrencens hovedlodtrækning. Hvis du glemmer at besvare et dagligt spørgsmål på dagen, kan du svare på “gamle” spørgsmål frem til 24. december og stadig modtage ekstra lodder til hovedtrækningen.

Den 28. december udtrækker Meny vinderen af hovedpræmien på et kæmpe gavekort til Meny på hele 10.000kr.

Meny julekalender

Det er gratis at deltage Meny’s julekalender. Deltagelse i konkurrencen kræver, at du har en gyldig e-mailadresse. Det er kun tilladt, at tilmelde sig julekalenderen én gang. Forsøg på snyd medfører udelukkelse.

Ekstra vinderchance i julekalender fra Meny
Undervejs i konkurrencen får du mulighed for at besvare nogle få spørgsmål om dig selv, da Meny gerne vil lære deltagerne bedre at kende.
Alle, der besvarer dette korte spørgeskema inden 24. december, modtager 10 ekstra lodder i hovedlodtrækningen (gavekort på 10.000 kr. til butikken).

Hvor længe varer julekalender fra Meny ?
Konkurrenceperioden for at deltage i julekalender fra Meny er til og med 24. december. Tilmelder du dig før d. 1. december, er du med i lodtrækningen om 10 gavekort a 500 kr.

Exit mobile version