Mentos-shakies konkurrence – Vind et Home-diner-kit

Mentos shakies konkurrence
Mentos shakies konkurrence

Mentos Shakies konkurrence
Så er det muligt, at vinde et af 5 home-diner-kit. Det er en KitchenAid blender & toaster, Philips radio, popcorn-maskine og en slikdispencer fyldt med Mentos til en samlet værdi af kr. 6.500,-.

Alle personer bosiddende i Danmark kan deltage i konkurrencen, men er du under 18 år, skal du have dine forældres/værges samtykke. Du deltager i konkurrencen ved at svare på spørgsmålet.

Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget.

Sådan deltager du:

Svar rigtigt på spørgsmålet i Mentos Shakies konkurrence og vind et af 5 home dinner kit eller som Mentos kalder dem home-diner-kit. Så ryst op med svaret på dette spørgsmål og deltag.

Hvilken 3 smagsvariant er der i en rulle Mentos Shakies ?

Der er 4 valgmuligheder:

  • Strawberry Shake
  • Banana Shake
  • BlueBerry Shake
  • Peach Shake

Hvis du ikke kender svaret, er der hjælp at hente hvis du læser videre. Du kan også kigge på billedet og se hvilken farve der ikke er med, så kender du også svaret. Sidste mulighed, som også smager godt, er at du køber en rulle Mentos Shakies i butikkerne og smage dig frem 🙂

Mentos Shakies konkurrence

Konkurrencen om de nye ruller Mentos med milkshake smag er perfekt til dig, som mangler en dejligt dinner kid. Pakken indeholder en blanding af nye smagsvarianter i én rolle: Strawberry Shake, Shake Banana og Peach Shake. De fås i en rulle, perfekt til rejser eller en multipakning, så har alle en rulle hjemme.

Hvordan får du din præmie:
Vinderne får direkte besked og præmien vil blive sendt til vinderne med posten.

Hvor længe varer Mentos Shakies konkurrencen
Konkurrenceperioden for Mentos Shakies konkurrence løber fra d. 11. april 2016 til og d. 31. august 2016.

Exit mobile version