Marabou konkurrence

Marabou konkurrence - Danmark har Talent

Marabou konkurrence – Danmark har Talent

Marabou konkurrence – ‘ Danmark har talent’ er på nuværende tidspunkt i gang på Facebook. Du kan vinde 2 billetter til et eksklusivt ‘Danmark har Talent’-show!

For at vinde skal du svare på det aktuelle konkurrencespørgsmål til den gældende konkurrence. Et sådan spørgsmål kunne for eksempel lyde: “Hvem af de 28 talenter så du gerne gå videre til finalerunderne?”. Svaret skal gives som en kommentar til Facebook-opslaget og må maksimalt være på 200 tegn.

Konkurrencen afholdes af Mondelez og strækker sig fra den 13. januar 2016 til den 10. marts 2016. Konkurrencen er yderligere opdelt i 7 mindre dele, hvor der efter hver periode vil blive trukket lod om en vinder af 2 billetter til et ‘Danmark har Talent’ liveshow. Disse perioder er:
13/1-21/1, 22/1-28/1, 29/1-11/2, 12/2-18/2, 19/2-25/2, 26/2-3/3, 4/3-10/3.

1 gang ugentligt i konkurrenceperioden udtrækkes og offentliggøres vinderne på Facebook, hvorefter denne vil blive kontaktet pr. telefon eller e-mail senest 24 timer efter afslutningen på konkurrencen. Vinderne offentliggøres senest torsdag i ugen før det show, som de vundne billetter er gældende til. Det er muligt at deltage i alle de 7 konkurrenceperioder – såfremt man ikke tidligere har vundet og indløst sin præmie – men det er kun muligt at deltage med én kommentar pr. person i hver periode.

Værdien af præmierne er 100 kr., og vinderen står selv for transport og omkostninger, med undtagelse af selve billetten. Minimumsalderen for publikum er 12 år og i fald dette eller andre krav ikke opfyldes trækkes en ny vinder. Ved deltagelse i konkurrencen gives lov til, at Mondelez frit benytter navn og billeder til ethvert formål – for eksempel markedsføring.

læs mere om konkurrencen på Marabous facebookside

Exit mobile version