Lungeforeningen konkurrence

lungeforeningen konkurrence
lungeforeningen konkurrence

Tag testen og deltag i lodtrækningen om et gavekort til Smartbox på 450 kr.

Hos Lungeforeningen arbejder vi hver dag for at øge bevidstheden omkring lungerelaterede sygdomme. En af de sygdomme, vi ofte støder på, er KOL – en sygdom mange har hørt om, men hvor der også florerer mange myter.

Vidste du for eksempel, at…
… nogle tror, at KOL kun rammer dem, der ryger? Eller at KOL ikke kan behandles?

Udfordringen til dig:
Tag vores mytequiz og test din viden om KOL! Ikke alene hjælper du med at belyse vigtige informationer ved at deltage, men du får også chancen for at blive mere oplyst og hjælpe andre med at aflive disse myter.

👉 Deltag her

Når du har taget quizzen, opfordrer vi dig til at dele dine resultater og quizzen med venner og familie. Jo flere der ved besked, desto bedre kan vi arbejde for en verden med mere viden og færre fordomme om KOL.

På forhånd tak for din tid og dit engagement i vores fælles kamp mod lungesygdomme.

Er du klar over, at mange danskere lever med astma uden at være klar over det? Astma er en lungesygdom, der kan have stor indflydelse på din livskvalitet, og det er vigtigt at være opmærksom på de mulige symptomer.

Vi vil gerne invitere dig til at deltage i vores spændende kampagne, hvor vi ønsker at øge bevidstheden om astma og dens symptomer. Vi har udviklet en underholdende og oplysende quiz, der vil teste din viden om astma og hjælpe dig med at identificere symptomerne.

“Kender du symptomerne på astma” quizzen er en fantastisk måde at lære mere om astma og finde ud af, om du eller nogen i din omgangskreds kunne være i risiko for at have denne lungesygdom. Ved at deltage i quizzen kan du også være med til at sprede vigtig viden til dine venner og familie, så de også kan blive opmærksomme på symptomerne på astma.

Astma kan have forskellige symptomer, og de kan variere fra person til person. Nogle almindelige tegn på astma inkluderer vedvarende hoste, åndenød, hvæsende vejrtrækning og stramhed i brystet. Ved at tage vores quiz vil du få en bedre forståelse af disse symptomer og lære, hvordan du kan identificere dem.

Ved at deltage i vores quiz og øge din viden om astma vil du ikke kun få mulighed for at tjekke din egen sundhedstilstand, men også hjælpe med at skabe opmærksomhed omkring denne vigtige lungesygdom. Jo flere mennesker der er klar over symptomerne på astma, desto bedre kan vi støtte dem, der lever med denne tilstand, og sikre tidlig diagnose og passende behandling.

Så hvorfor vente? Tag vores quiz i dag og bliv klogere på symptomerne på astma. Du kan være med til at gøre en forskel i dit eget liv og i livet for dem omkring dig.

Exit mobile version