Kristeligt Dagblad Julekalender

Gæt en julekarakter

Kristeligt Dagblads julekalender
Kristeligt Dagblads julekalender

Quiz med og deltag i lodtrækningen om præmier for 50.000 kr.

Hver dag frem til jul får du muligheden for at gætte dagens julekarakter ved hjælp af op til tre ledetråde. Der er nye præmier på højkant hver dag. Gæt med i Kristeligt Dagblads julekalender og deltag i lodtrækningen om præmier for 50.000 kr.

Kan du gætte dagens julekarakter?

Julen står igen for døren og Kristeligt Dagblads populære julekalender er tilbage. Hver dag frem til jul får du muligheden for at gætte dagens julekarakter ved hjælp af op til tre ledetråde. Quiz med og deltag i lodtrækningen om præmier for 50.000 kr. Indtil den 1. december kan du prøve kræfter med denne og samtidig skrive dig op til at blive påmindet, når der er en ny karakter at gætte.

Der er op til tre ledetråde at gætte ud fra, men jo færre du bruger, jo større er dine vinderchancer. Så tænk dig godt om! Julekarakteren kan være fiktiv og virkelig, og du kan se på de tomme felter, hvor mange bogstaver og ord navnet består af.

Hovedgevinst på 15.000 kr.

Der er også store adventspræmier og en hovedgevinst på 15.000 kr. til dagligvarer samt 10.000 kr. til et selvvalgt velgørende formål, som er godkendt af Skattestyrelsen.

Kristeligt Dagblads julekalender

Kom i julestemning med Kristeligt Dagblads julekalender og få samtidig chancen for at vinde fantastiske præmier til en samlet værdi af 50.000 kr. Det er gratis at deltage, og du behøver ikke at være abonnent på Kristeligt Dagblad for at være med.

I årets julekalender udfordres du til at genkende 24 ikoniske figurer, der alle har en forbindelse til julen. Du får tre ledetråde til hver karakter, og jo færre ledetråde, du bruger, desto større bliver dine vinderchancer. Der er daglige præmier samt en stor hovedpræmie i vente!

Spil med hver dag frem til den 24. december og øg dine vinderchancer for hver dag, du deltager.

Kristeligt Dagblad ønsker alle en vidunderlig jul!

julekalender quiz

Tilmelder du dig julekalender-quizzen, er du med i konkurrencen om hovedpræmien på 15.000 kr. til dagligvarer og 10.000 kr. til et selvvalgt velgørende formål.

Julen historisk set

I år ser Kristeligt Dagblads store julekalender-quiz tilbage på julens historiske rødder med masser af spændende spørgsmål om alt fra traditionernes tilblivelse over kristendom til danske TV-julekalendere. Ud over historisk viden at vise frem ved julebordet giver julekalenderen dig også chancen for at vinde en lang række flotte præmier.

Hvad kan du vinde i julekalenderen ?

Der er nye præmier på højkant hver eneste dag. Og der er også store adventspræmier og en hovedgevinst på 15.000 kr. til dagligvarer samt 10.000 kr. til et selvvalgt velgørende formål, som er godkendt af Skattestyrelsen.

Exit mobile version