Kræftens Bekæmpelse vendespil

spil og vind kræftens bekæmpelse
spil og vind kræftens bekæmpelse

Vend og vind julegodter til hele familien 

Spil er for børn. Julemanden er for børn. Fodbold er for børn. Kræft er ikke for børn.

Julemanden er væk. Spil, find og vind årets unikke julefigurer fra Kræftens Bekæmpelse. Julefigurer, der tager afsæt i en særlig aktivitet kendetegnet for året og sælges til fordel for kræftramte børn og unge.

Kræft kan ramme alle, store som små, unge som ældre. Børn kan både blive pårørende og kræftpatienter. Uanset hvad er kræft ikke for børn.

Deltag i julens hyggeligste spil og vind 1 af 10 unikke julefigursæt til en vejledende udsalgspris af 299 kr.

Konkurrencebetingelser:

Deltagelse er gratis, og du kan deltage i quizzen fra 24.10.2022 til og med 14.11.2022. Vinderne får direkte besked og offentliggøres desuden med fornavn og by på www.cancer.dk/vind senest 01.12.2022.

Alle deltager i lodtrækningen om 10 unikke julefigursæt til en vejledende udsalgspris af 299 kr. for en pakke med tre figurer. Der findes 10 vindere af præmierne.

For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år. Ansatte hos Kræftens Bekæmpelse og alle ansattes husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Vend og vind julegodter til hele familien 

Julen er for børn. Julehygge er for børn. Julegodter for børn. Kræft er ikke for børn. Alle kan blive berørt af kræft, store som små, unge som gamle. Uanset, er kræft ikke for børn. Det kan du hjælpe os med at sætte fokus på!

Deltag i julens hyggeligste vendespil og vind julegodter til dig – og et barn du har kært. Vi udlodder 20 sæt bestående af en børnejulekalender og en Aften mix fra Spangsberg til en værdi af 250 kr./sæt.

Konkurrencebetingelser:

Kræft er ikke for børn vendespil udbydes af Kræftens Bekæmpelse, Sekretariatet c/o Kræftens Bekæmpelse, Strandboulevarden 49, 2100 København Ø. Tlf. 35 25 75 00.

Deltagelse er gratis, og du kan deltage i vendespillet fra 25.10.2021 til og med 14.11.2021. Vinderne får direkte besked og offentliggøres desuden med fornavn og by på www.cancer.dk/vind senest 22.11.2021.

Alle deltagere, der løser vendespillet, deltager i lodtrækningen om julekalender fra Spangsberg. Der udtrækkes 20 vindere, der hver vinder et sæt julegodter bestående af en børnejulekalender og en Aften mix fra Spangsberg til en værdi af 250 kr./sæt.

For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år. Ansatte hos Kræftens Bekæmpelse og alle ansattes husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Exit mobile version