Kræftens Bekæmpelse konkurrence

”At rejse er at leve” er et kendt citat fra H.C. Andersen. Den danske digter, der er elsket af mange – måske også dig? ‍♀️

Test din viden om hans eventyr, og vind en eventyrlig rejse med DFDS ✨
#Eventyr er for børn. Rejser er for børn. Kræft er ikke for børn.

Man skal være minimum 18 år for at deltage.

Kampen mod kræft: Test din viden og vind!

Kender du de 7 tegn på kræft? ‍♂️ ‍♀️
Bliv klogere på hvilke symptomer du skal være opmærksom på og deltag i vores oplysningsquiz. Hvor mange tegn på kræft kan du identificere? Test din viden nu og bliv en del af fællesskabet mod kræft sammen med Kræftens Bekæmpelse. Som tak for din indsats har du chancen for at vinde Kay Bojesen turtelduer – et unikt symbol på, at sammen er vi stærkere. Deltag, svar rigtigt, og bliv en af de 10 heldige vindere, der går hjem med dette smukke symbol på solidaritet. For at deltage skal man være minimum 18 år. Bemærk, at denne mail ikke kommer direkte fra Kræftens Bekæmpelse, men derimod fra en af deres samarbejdspartnere.

Om Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse er en central organisation i Danmark dedikeret til kampen mod kræft. Organisationen arbejder utrætteligt for at forebygge, diagnosticere og behandle kræftsygdomme, med en mission om at drastisk reducere antallet af kræfttilfælde og dødsfald forårsaget af sygdommen. Udover at støtte forskning fokuserer Kræftens Bekæmpelse også på patientstøtte, oplysning til offentligheden og politisk arbejde for at skabe bedre vilkår for kræftpatienter og deres pårørende. Organisationens arbejde er stærkt rodfæstet i et samfundsfællesskab, hvor solidaritet, oplysning og støtte går hånd i hånd for at bekæmpe denne udfordrende sygdom.

Er du klar til solens stråler? Spin & Vind

Vi hylder den skønne sol og giver dig mulighed for at vinde lækre Rudolph Care produkter. Spin, vind og bliv klar til at beskytte dig selv mod solens varme stråler, så du kan følge solrådene om skygge, solhat og solcreme!

Du kan deltage i quizzen fra 1. juli 2023 til og med 15. august 2023. Vinderen får direkte besked

Svar & vind en kasse med velsmagende kyllingeprodukter og et Greenpan Padova Grydesæt til en værdi af mere end 4.000 kr. Måske kan du få 7 ud af 7 rigtige?

Svar og vind et gavekort til Hjem-IS på 500 kr.

Det danske sprog er rigt på skønne talemåder og ordsprog, der formår at overraske os med deres finurlighed, genkendelighed og hyggelige karakter. Disse små sætninger rummer ofte en dybere visdom eller erfaring, som er blevet videregivet gennem generationer. Her har vi udvalgt 5 af de mest kendte ordsprog, som du kan teste dit kendskab til det danske sprog med!

Ordsprog som en del af vores kultur

Ordsprog er en integreret del af vores kultur og sprogbrug. Mange af os lærer disse ordsprog som børn og anvender dem løbende igennem livet. De bliver nærmest en del af vores daglige samtaler og kan tilføje en ekstra dimension af betydning eller humor til vores kommunikation.

Den charmerende uforudsigelighed

Men det er ikke altid, at vi bruger ordsprogene korrekt. Nogle gange kan vi komme til at misforstå deres oprindelige betydning eller bruge dem på upassende tidspunkter. Det er en del af charmen ved ordsprogene – de giver os mulighed for at lege med sproget og udforske dets nuancer og mangfoldighed.

Test dit kendskab til ordsprogene

Så tag med os på en rejse gennem nogle af de mest kendte danske ordsprog, og se om du kan genkende og forstå deres betydning. Besvar vores spørgsmål korrekt, og du kan være den heldige vinder af et gavekort til Hjem-IS på 500 kr. Lad os se, hvor godt du kender dine ordsprog!

Vil du vinde 1.000 kr. til Sportmaster?
Får du snøret dine sko? Uanset om du går, løber eller dyrker motion med høj intensitet, gør du en aktiv indsats for at forebygge kræft. Bliv klogere på, hvordan motion forebygger kræft og vind et gavekort til Sportsmaster på 1.000 kr.

Der er ingen løftet pegefinger. Det kan dog være sundt at genbesøge sine vaner og blive klogere på anbefalingerne. Måske er der noget at hente for dig og din sundhed?

Hvad handler quizzen Bevæger du dig nok om ?

Quizzen udbydes af Kræftens Bekæmpelse. Du kan deltage i konkurrencen fra 01.04.2023 til og med 30.04.2023. Vinderen får direkte besked og offentliggøres desuden med fornavn og by på www.cancer.dk/vind senest 15.05.2023. Gevinsten vil herefter blive afsendt med PostNord.

Alle deltager i lodtrækningen om et gavekort til Sportmaster til en værdi af 1.000 kr.

For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år. Ansatte hos Kræftens Bekæmpelse og alle ansattes husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Vil du vinde 1000 kr. til sunde alternativer?
Deltag i Kræftens Bekæmpelse Myte eller Fakta om overvægt konkurrence.

Kan du finde rundt i junglen af myter om overvægt? Tag testen og bliv klogere på, hvad du bør have fokus på for at mindske risikoen for kræft. Pas på dig selv og din vægt. Bliv inspireret til at træffe de bedste beslutninger for din sundhed – sig ja tak, til lidt mindre. Swipe og vind præmier fra 7-Eleven, Alt for Damerne og Coop. Der er intet at tabe, men meget at vinde. Held og lykke!

Hvad handler de 5 quiz spørgsmål om ?

Pakker og portioner er blevet større og større de seneste årtier. Det får dig nemt til at spise mere, uden at du føler dig mere mæt, og kan føre til overvægt og øget risiko for mere end 13 kræftformer.

Uanset om du kommer til at spise for meget eller smider noget ud, så belaster det klimaet unødvendigt. Så vær opmærksom, for selv om storkøb virker som en god handel, øger det ofte bare dit forbrug.

Pas på dig selv og din vægt. Hav fokus på, hvor meget du spiser og drikker, og ikke ikke kun på hvad.
Man må gerne sige: Ja tak, lidt mindre.

Quiz og vind i Kræftens Bekæmpelse konkurrence
Kræftens Bekæmpelse vil gerne motivere dig til at gå til læge, hvis du oplever symptomer, der kan være tegn på kræft. Men kender du De 7 tegn på kræft? Det er vigtigt, at du gør. Tag quizzen fra Kræftens Bekæmpelse om de 7 symptomer på kræft og deltag i konkurrencen om et gavekort til REMA 1000 på 5.000 kr.

De 7 quiz spørgsmål

I denne konkurrence skal du svare rigtigt på 7 spørgsmål, du få flere valguligheder til hver spørgsmål, så det er nemt at svare. De 7 spørgsmål er:
Hvornår skal du søge læge, hvis du oplever synkebesvær?
Hvornår skal du søge læge ved vægttab?
Hvornår skal du søge læge ved hoste og hæshed?
Hvornår skal du søge læge ved knuder eller hævelser på kroppen?
Hvornår skal du søge læge ved blødninger?
Hvornår skal du søge læge i forbindelse med ændrede afføringsvaner?
Hvornår skal du søge læge ved sår eller modermærker?

Sådan deltager du i Kræftens Bekæmpelse konkurrence

Du skal klikke på det svar du mener er rigtigt til de syv spørgsmål. Det er ikke afgørende om det er rigtigt eller forkert, du får besked med det samme om dit svar var rigtigt eller forkert. Du behøver ikke at have alle rigtige for at deltage i lodtrækningen, konkurrencens formål er at du får information om de vigtige tegn din krop giver dig og hvad du skal gøre.

Præmier

Alle som deltager og kommer med et svar på alle spørgsmål i quizzen er med i lodtrækningen om et gavekort på 5000 kr. til REMA 1000.

Kræftens Bekæmpelse konkurrence

Vinderen af dagens præmie bliver offentliggjort på deres konkurrenceliste den efterfølgende hverdag. Bliver du dagens vinder i lodtrækningen, vil du blive kontaktet direkte af Vind.dk og få præmien tilsendt indenfor en uge.

Alle personer over 18 år og med bopæl i Danmark kan deltage, men kun én gang pr. person pr. husstand.

Hvor længe varer konkurrencen fra Kræftens Bekæmpelse
Vinderne får direkte besked og offentliggøres på www.cancer.dk/vind Konkurrencen slutter den 31. marts.

Exit mobile version