Komputer for alle konkurrence

komputer for alle konkurrence
komputer for alle konkurrence

Konkurrence: Vind LEGO NASA-rumfærgen Discovery

Du har nu muligheden for at vinde det fantastiske LEGO® byggesæt NASA-rumfærgen Discovery i Komputer for alle konkurrencen.

Med LEGO® byggesættet NASA-rumfærgen Discovery, er du med til at fejre rummets vidundere.

Vind LEGO NASA-rumfærgen Discovery

Byggesættet indeholder 2.354 elementer og er en fordybende og ikke mindst kreativ udfordring for dig, der har brug for et pusterum fra hverdagens stress. Du kan bygge både rumfærgen Discovery samt Hubble-rumteleskopet, der blev opsendt med NASA’s STS-31-mission i 1990.

Præmien har en værdi af 1549 kr.

Det er en betingelse for at deltage, at du siger ja til at modtage nyhedsbreve fra Komputer for Alle.

Hvordan deltager du i konkurrencen ?
Konkurrencen afholdes af Komputer for alle i Norden. Konkurrencen løber i perioden 1. november til 11. december 2022, og der udloddes ét styk af LEGO NASA-rumfærgen Discovery til en værdi af 1.549 kroner.

Der trækkes lod blandt alle de indkomne svar, og du må kun deltage én gang. Vinderen får direkte besked på telefon eller e-mail, når konkurrencen er afsluttet den 11. december 2022. Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen inden for 5 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderen offentliggøres på komputer.dk. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage, samt bosiddende i Danmark. Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

Exit mobile version