Julekalender fra SEAS-NVE

julekalender fra seas nve
julekalender fra seas nve

Årets julekalender fra SEAS-NVE
Deltag allerede nu og vind flotte præmier i SEAS-NVE’s store julekalender.  Vind en iPhone 8 eller et gavekort til på 15.000 kr. til Coops butikker og meget andet. Der findes nye vindere hver dag i december op til jul. Deltag nu og vær med i en ekstra lodtrækning om en iPhone 8 (værdi 5.700 kroner)

Hovedpræmien den 24. december er ikke mindre end varer for 15.000 kr. til Coops butikker!

For at deltage i lodtrækningen om en dagspræmie i december, skal dagens spørgsmål besvares inden midnat. Du kan kun deltage én gang per dag. Kun deltagere, der har svaret rigtigt, kan vinde dagspræmier. Hvert spørgsmål, du besvarer rigtigt, giver dig et lod i konkurrencen om hovedpræmien: et gavekort på 15.000 kr. til Coops butikker. Jo flere lodder du har, jo større bliver din chance for at vinde hovedpræmien. Du er stadig med i hovedlodtrækningen, selvom du har svaret forkert på et eller flere af de 24 spørgsmål. Hvis du efter den 24. december mangler at besvare nogle af spørgsmålene, kan du stadig nå at gøre det frem til den 1. januar 2018.

Julekalender fra SEAS-NVE

Det er gratis at deltage SEAS-NVE’s julekalender 2018. Alle tilmeldte vil kort efter nytår modtage en e-mail med besked om, hvem der har vundet hovedpræmien. Navnet vil desuden blive offentliggjort på SEAS-NVE’s hjemmeside. Vinderne får deres præmier tilsendt på de adresser, der blev opgivet ved tilmeldingen. SEAS-NVE kan ikke påtage sig ansvar for manglende modtagelse af præmier, hvis den opgivne adresse ikke er korrekt. Præmierne udsendes så hurtigt som muligt. De kan ikke ombyttes til kontanter eller andre præmier. For at deltage i konkurrencen skal du være bosiddende i Danmark. SEAS-NVE’s ansatte og deres husstande må ikke deltage i julekalenderen.

Tilmeld julekalender fra SEAS-NVE inden 1. december
Tilmeld dig inden 1. decemberog deltag i den ekstra lodtrækning om en iPhone 8 (værdi 5.700 kroner) I december kan du vinde flotte præmier og blive klogere på energien i din bolig! Præmier for over 30.000 kr. Svar hver dag og optjen lodder.

Hvor længe varer julekalender fra SEAS-NVE ?
Konkurrenceperioden for at deltage i julekalender fra SEAS-NVE er til og med 24. december.

Exit mobile version