Illustreret Videnskabs konkurrence

lego konkurrence
lego konkurrence

Vind den virkelighedstro LEGO Skrivemaskine!

Nu har du chancen for at vinde en fantastisk LEGO® Ideas model af en gammeldags skrivemaskine. Designet er inspireret af den klassiske udgave, som LEGO Koncernens grundlægger Ole Kirk Kristiansen brugte, og den bevæger sig og lyder ligesom den ægte vare. Skrivemaskinen har en typearm i midten, der hæves, hver gang der trykkes på en bogstavtast, og som er knyttet til en vogn, der bevæger sig sidelæns, mens du skriver, samt en valse, der kan holde rigtigt papir.

En perfekt gave til dig selv, LEGO fans, forfattere og alle, der elsker retroting. Præmien har en værdi af 1899 kr.

Vinderen kontaktes efter konkurrencens afslutning d. 11. december 2022.

Vind et smartwatch til 6.999 kr.
Deltag i Illustreret Videnskabs konkurrence om det lækre nye Fenix 7S Solar Sapphire smartwatch i farcen Carbon Grey. Uret er netop lanceret i foråret 2022 og er spækket med alle de nyeste funktioner og er udført i hårdføre materialer så det kan holde til at blive brugt.

Vind et lækkert og topudstyret Garmin Smartwatch

Er du til strand eller storbyferie? Eller måske en tur i sommerhus?
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000 kr. til et valgfrit rejseselskab. Det eneste du skal gøre er at skrabe tre ens felter, så er du med i lodtrækningen.

Hvordan får du din præmie:
Vi trækker lod blandt alle deltagere og du må kun deltage én gang. Det er en betingelse for at deltage, at du siger ja til at modtage gode tilbud og nyhedsbreve. Vinderen får direkte besked, når konkurrencen er afsluttet den 5. juni 2022. Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen inden for 5 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderen offentliggøres på illvid.dk/vindere. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage, samt bosiddende i Danmark. Ansatte fra Bonnier Publications International A/S og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

Hvor længe varer “Vind 10.000 kr. til en ferie” konkurrencen

Konkurrencen afholdes af Illustreret Videnskab. Hvis du har spørgsmål til konkurrencen, kan du kontakte kundeservice på 39 10 30 00. Konkurrencen løber i perioden 27. april til og med 5. juni 2022, og der udloddes et garmin Fenix 7S Solar Sapphire smartwatch i farven carbon grey.

Exit mobile version