Hotels.com konkurrence – Vind en rejse til LA med Hotels

hotels konkurrence
hotels konkurrence

Hotels.com konkurrence – Vind en rejse til LA med Hotels
Vind en rejse til LA i Hotels.com konkurrence. Du vinder flyrejsen, privat lufthavnstransfer og fire nætter på et 4-stjernet hotel for 2 personer. Udover dette, vil du også få billetter til Cataline Jazz Club. Så har du altid drømt om, at rejse til USA og se hvor stjernerne bor, er denne konkurrencen en god mulighed for at få drømmen opfyldt.

Sådan vinder du:
For at deltage i konkurrencen skal du skrive dig op til nyhedsbrevet fra Hotels og vinde
Har du altid drømt om at rejse til LA og se hvor stjernerne bor? Nu har du muligheden: Vind en rejse til LA med LA LA Land og Hotels.com! Fly, privat lufthavnstransfer og fire nætter på et 4-stjernet hotel for 2 personer inkluderet. Udover dette, vil du også få billetter til Cataline Jazz Club.

Hotels.com konkurrence

Lodtrækningen er arrangeret af Hotels.com i partnerskab med Lions Gate Entertainment Inc. for at markedsføre udgivelsen af filmen La La Land. Hotels.com er en websted til reservation af hotelværelser. På Hotels.com kan du vælge mellem hundredtusindvis af hoteller i mere end 60 lande, og med deres unikke loyalitetsprogram, Hotels.com Rewards, får du 1 bonusovernatning for hver 10. nat, du reserverer gennem dem.

Hvordan får du din præmie:
Du kan kun deltage én gang i konkurrencen. Vinderen udtrækkes tilfældigt blandt deltagerne den 15. februar 2017 – blandt alle fuldendte, kvalificerede og korrekt indsendte tilmeldinger efter konkurrencens udløb og kontaktes direkte pr. e-mail. Deltagelse i konkurrencen er gratis.

Hvor længe varer Hotels.com konkurrence om en drømmerejse til LA
Alle der ønsker at deltage, skal tilmelde sig inden den 12. februar 2017. Vinderen får direkte pr. e-mail. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Exit mobile version