Hjertelotteriet – Spil med om 400.000 kr.

hjertelotteriet spil med i hjertelotteriet
hjertelotteriet spil med i hjertelotteriet

Hjertelotteriet – Spil med om 400.000 kr.
Lige nu kan du vinde ekstra dejlige jubilæumspræmier, bl.a. en splinterny Kia Cee’d til en værdi af 223.000 kroner. Vi trækker også lod om masser af kontante gevinster, iPads, store rejsegavekort, elcykler og mange andre flotte gevinster.

Når du spiller med i Hjertelotteriet, giver du et vigtigt og værdsat bidrag til hjertesagen, og samtidig får du chancen for at vinde præmier for hundredtusindvis af kroner. Overskuddet fra lotteriet går ubeskåret til Hjerteforeningens arbejde med forskning, forebyggelse og behandling af hjerte-kar-sygdomme.

Sådan deltager du:

Som noget nyt er det nu muligt at købe sine lodder online og få sine lodnummer tilsendt pr. e-mail, og du kan betale både med betalingskort og Mobilepay. Tryk på knappen herunder og vælg hvor mange lodder, du vil spille på, så kan det blive dig, der vinder en splinterny bil i den næste lodtrækning i Hjertelotteriet.

Hjertelotteriet – støt den gode sag

Støt Hjerteforeningens arbejde, og giv samtidig dig selv chancen for at vinde en bil og andre lækre præmier.
Overskuddet fra Hjertelotteriet går ubeskåret til kampen mod de hjerte-kar-sygdomme, der koster hver fjerde dansker livet. Køb lodder nu, så spiller du med om den store præmiepulje i Jubilæumslotteriet, og samtidig yder du et vigtigt bidrag til bl.a. hjerteforskning, forebyggelse og behandling.

Alene sidste år gav Hjerteforeningen 50 millioner kroner i støtte til 66 vigtige forskningsprojekter. Det kan de kun gøre med hjælp fra dig og andre, der støtter, f.eks. ved at spille med i Hjertelotteriet.

Hjertelotteriet – Spil med om 400.000 kr.

Køb lodder i lotteriet i dag. Så spiller du med om den store præmiepulje i Jubilæumslotteriet, og samtidig støtter du Hjerteforeningens arbejde med forskning, forebyggelse og behandling af hjerte-kar-sygdomme! Det mest solgte er 60 lodnumre for 350 kr. til lodtrækningen.

Hvor længe varer lotteriet ?
Lodtrækningen foretages af Notarius Publicus den 19. oktober 2016. Alle vindere får direkte besked, og de vindende lodnumre offentliggøres desuden på hjertelotteriet’s hjemmeside den 25. oktober 2016.

Exit mobile version