Happydays Konkurrence

happydays konkurrence
happydays konkurrence

Happydays konkurrence
Så er der en ny fantastisk Happydays Konkurrence 🙂 Romantik, historie og naturpragt går hånd i hånd på en slotsferie på det charmerende Schloss Neustadt-Glewe. Det trelængede renæssanceslot stod færdigt i 1717, hvor det afløste byens gamle middelalderborg fra 1300-tallet som adelens hovedresidens.

Beliggenheden ved floden Elde, der er en del af det imponerende kanallandskab Lewitz nord for Ludwigslust, kan ikke være mere idyllisk. Og fra slotsgården kan man gå direkte ud i den gamle bydel, hvor historiske bindingsværkshuse ligger tæt i de krogede gyder fra middelalderen.

For at være med i konkurrencen skal du tilmelde dig Happydays´ gratis rejseklub ved at indtaste dine informationer herunder.

Præmieopholdet inkluderer:

• 2 overnatninger
• 2 x morgenbuffet
• 2 x 3-retters middag
• Værelse i slottets hovedbygning

Det med småt om Happydays konkurrence

Hotelopholdet arrangeres af Happydays og gælder for 2 voksne med valgfri ankomst i perioden 3.1.-21.12.2018.

Præmien kan ikke byttes til kontanter eller til et alternativt hotelophold.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk meldt ind i happydays gratis rejseklub og modtager deres nyhedsbrev med spændende rejsenyt, ferieforslag til medlemspris – og endnu flere gode konkurrencer. Er du allerede medlem, kan du sagtens deltage alligevel.

Dine oplysninger bruges kun til at kontakte dig, hvis du vinder, samt til at sende dig nyhedsbreve med fordelagtige medlemstilbud. Happydays kunne aldrig finde på at dele dine oplysninger med andre, og du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.

Konkurrencen løber frem til den 23. juni 2018, hvor der udtrækkes en vinder. Vinderen kontaktes direkte samt offentliggøres her.

Held og lykke!

Exit mobile version