Fibia konkurrence – vind 1 års fiberbredbånd!

fibia konkurrence
fibia konkurrence

Tjek om du kan få fibernet og vind 1 års fiberbredbånd
Vil du også gerne have hurtigt og stabilt internet, så tjek om du kan få Danmark bedste internet* og deltag i konkurrencen om 1 års fiberbredbånd.

Sådan vinder du:
For at deltage i denne Fibia konkurrence er det en forudsætning, at du er ny kunde og at Fibia P/S kan levere fibernet på din adresse. Du deltager i lodtrækningen, når du har bedt om et opkald eller selv ringet ind og talt i telefon med Kundeservice hos Fibia P/S. Du kan kun deltage én gang.

Fibia konkurrence – vind 1 års fiberbredbånd

Præmien er 1 års abonnement på fiberbredbånd på den valgte hastighed til en værdi af op til 7.482 kr. Priseksempel: Waoo Fiber Full 500/500 Mbit/s 449 kr. pr. md. (12×449,-) + bokshåndtering 99 kr. + tilslutning til fibernettet op til 1.995 kr. Du vælger selv mellem deres 4 fiberpakker, hvilket internetabonnement du ønsker. Tv, telefoni og eventuelle tillægsprodukter fx leje af Waoo Smart Wifi er ikke en del af gevinsten.

Tilslutningen dækker for TDC fibernet op til 30 meter (stueetage). Er der brug for ekstra gravning i forbindelse med tilslutningen eller ønskes etablering til første sal, afholdes omkostningerne af vinderen selv.

Præmien kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter ligesom præmien ikke kan overdrages til andre.

Hvordan får du din præmie:
Fibia udtrækker én vinder, som findes ved lodtrækning og kontaktes direkte via telefon 9. januar 2018. Fibia vil herefter hurtigst muligt sørge for, at fiberbredbåndet bliver tilsluttet på vinderens adresse. Vinderen offentliggøres på Fibias Facebookside senest 14 dages efter, at denne er udtrukket. Hvis Fibia P/S ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 5 hverdage, forbeholder Fibia P/S sig retten til at udtrække en ny vinder.

Hvor længe varer så denne Fibia konkurrence ?
Konkurrencen er alene udbudt i Danmark fra 4. september 2017 til og med 2. januar 2018.

Exit mobile version