Euromaster konkurrence – vind 4 nye dæk for 5.000 kr.

euromaster konkurrence
euromaster konkurrence

Vind et gavekort på 5000 kr. til Euromaster
I denne Euromaster konkurrence kan du vinde 4 nye kvalitetsdæk samt autoservice på Euromasters regning. Gevinsten er et gavekort på hele kr. 5.000,- fra Euromaster, så har du har mulighed for at få gjort bilen vinterklar helt gratis eller få nye dæk på campingvognen.

Sådan vinder du:
Du har mulighed for at få gjort bilen vinterklar på Euromasters regning, ved at vinde et gavekort til Euromaster på kr. 5.000,-. Det eneste du ska gøre, for at deltage i Euromaster konkurrencen, er bare at indtaste navn, efternavn, email og mobilnummer.

Euromaster konkurrence – vind et gavekort på 5000 kr.

Hvis du er den heldige vinder, kan du få bilen gjort vinterklar på Euromasters regning. Trænger bilen til et gennemgående Mastertjek? Skal airconditionen være klar til at varme dig på en kold vintermorgen? Vil du køre helt sikkert på de isglatte veje med nye kvalitetsdæk? Eller vil du glemme alle bekymringer om opbevaring af dine dæk de næste mange år?

Så er det nu, at du kan få opfyldt dine ønsker om dæk og autoservice. Deltag i konkurrencen herunder og få chancen for at vinde kr. 5.000,- til Euromaster.

Konkurrencebetingelser
Præmien er et gavekort på 5.000 kr. til et Euromastercenter efter eget valg. Gavekortet kan frit benyttes til køb af dæk og/eller autoservice i et af Euromasters 35 centre fordelt i hele landet.

Præmien har en værdi af 5.000 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter.
Vinderen trækkes mandag d. 27. november 2017 og får direkte besked. Vindere vil med fornavn og by blive offentliggjort på Euromasters Facebookside. Ansatte ved Euromaster samt deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

Hvor længe varer Euromasters konkurrence ?
Vinderen trækkes d. 27. november 2017 og får direkte besked.

Exit mobile version