EDC konkurrence

edc konkurrence 2021
edc konkurrence 2021

Vind 10.000 kr. til dit lokale byggemarked i denne Konkurrence fra EDC
2020 var et år med et ekstraordinært stort boligsalg hos EDC, og alt tyder på, at det fortsætter. Find ud af, hvad din bolig er værd ved at bestille et Salgstjek senest den 28. februar 2021. Så er du med i konkurrencen om et gavekort på 10.000 kr. til et valgfrit byggemarked.

Boligfesten fortsætter i det nye år, og lige nu oplever vi de højeste salgspriser og de korteste salgstider i mange år. Det skyldes bl.a., at der i øjeblikket er særdeles mange købere på markedet, og derfor oplever vores sælgere at få boligen solgt hurtigere og til en højere pris end for bare et år siden.

Er du nysgerrig på hvad din bolig er værd? Så bestil et gratis Salgstjek i dag.

Lad os vurdere værdien af din bolig

2020 var et år med et ekstraordinært stort boligsalg hos EDC, hvor vi solgte 20% flere boliger i 2020 end i 2019 – endda også til de højeste salgspriser. Og alt tyder på, at det gode boligsalg fortsætter i det nye år.

Går du med salgstanker eller er du nysgerrig på, hvad din bolig er værd? Så er her 4 gode grunde til at sælge netop nu:

  • Laveste udbud af boliger siden 2006
  • Rekord lav rente
  • Stigende efterspørgsel på boliger
  • Stigende boligpriser

Få et Salgstjek hos din erfarne mægler

Vind 2000 kr. i denne EDC konkurrence
Boligmarkedet er i fremgang, og det kan have betydning for din salgspris. Måske er det på tide at få et Salgstjek, så du ved, hvad du har at handle med? Bestiller du et gratis Salgstjek inden den 1. juni 2018, deltager du i denne EDC konkurrence om 4 SuperGavekort på 2.000 kr. fra GoGift.

Tænk, hvis din bolig er mere værd, end du tror. Boligmarkedet er i fremgang, og det kan have betydning for din salgspris. Så måske er det på tide at få et Salgstjek, så du ved, hvad du har at handle med? Her kommer vi på besøg hjemme hos dig og giver dig en grundig vurdering af, hvad din bolig kan sælges for i det nuværende marked. Det er gratis og helt uforpligtende.

Lad os vurdere værdien af din bolig

Vil du gerne sælge din bolig? Eller er du bare nysgerrig på, hvad du kan få? EDC tilbyder dig et gratis og uforpligtende Salgstjek. Du får:

  • en grundig vurdering af din boligs værdi
  • overblik over omkostninger ved salg
  • beregnet dit overskud efter salget
  • råd til, hvordan du nemt og hurtigt gør din bolig salgsklar.

Et Salgstjek af din bolig er gratis og helt uforpligtende.

EDC konkurrence

Ved du hvad din bolig er værd?  Få besked med et gratis salgstjek. Bestil nu og deltag i konkurrencen om 4 super gavekort på 2000 kr.

Exit mobile version