Det Store ØGO Spil – Vind økologi på spil.netto.dk

det store øgo spil fra netto
det store øgo spil fra netto

Det Store ØGO Spil er i gang
Det Store ØGO Spil fra Netto er nu klar til at blive spillet. Det nye spil fra Netto er helt super og med masser af vinder chancer. Du skal dog huske at hente din præmie i din lokale Netto – du har nemlig kun 4 dage til at afhente gevinsten, inden der er en anden som kan vinde den. Vi er vilde med spillet fra Netto, og specielt at man kan vinde økologiske varer – godt spil med masser af gevinster, får klart vores anbefalinger.

Regler for deltagelse
Deltagelsen er gratis. Forsøg på snyd og brug af falske oplysninger vil medføre udelukkelse fra Netto konkurrence. Konkurrencen har kun til formål at være underholdende. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod Dansk Supermarked. Alle over 18 år kan deltage i konkurrencer arrangeret af Dansk Supermarked. Dansk Supermarked forbeholder sig retten til at kontrollere alderen på vindere og frasortere deltagere under 18 år.

Konkurrencedeltagere accepterer, at Dansk Supermarked må eksponere navn og by på vindere på netto.dk og andre medier, som Dansk Supermarked anvender. Deltagerne accepterer, at ens navn vil kunne blive brugt i forbindelse med promovering, og at dette sker uden nogen som helst form for vederlag.

Ved deltagelse i denne konkurrence fra Dansk Supermarked accepterer du samtidig disse konkurrenceregler. Dansk Supermarked forbeholder sig ret til at afslutte konkurrencer uden forudgående varsel. Dansk Supermarkeds afgørelse i forbindelse med konkurrencen er endelig. Ansatte i Dansk Supermarked og deres husstande må ikke deltage i konkurrencen. Ansatte hos samarbejdspartnere og dens husstand må heller ikke deltage i konkurrencer, hvor samarbejdspartneren er sponsor.

Dansk supermarked tager forbehold for trykfejl, prisændringer, manglende levering samt udsolgte varer.

Det Store ØGO Spil fra Netto

Sådan vinder du i spillet fra Netto

For at deltage skal du have et dansk telefonnummer og en smartphone. Hvis du vinder, modtager du via SMS besked om, hvordan du kan gøre krav på din præmie.
På spil.netto.dk kan du deltage i Det Store ØGO spil én gang hver dag fra d. 5. Januar 2017 til og med d. 29. Januar 2017.
Udvalgte præmier skal indløses i Netto inden for 4 dage.

Der findes også en løsning på netto’s hjemmeside, hvor du kan spille med uden smartphone. Her kan du vinde præmier på samme måde som fra smartphone. Smartphone dog påkrævet for at kunne indløse og gøre krav på din præmie når denne skal hentes i Netto. Hvis ikke du har en Smartphone kan du i det tilfælde videresende din vinder-SMS til én, der har smartphone, som kan indløse præmien for dig eller selv få glæde af præmien.

Der er 9 felter. Disse 9 skrabefelter, skal skrabes fri hver dag i januar. Bag hver af disse felter gemmer der sig et billede af økoprodukter. Og for at vinde, skal du samle 3 ens billeder. Har du 3 ens har du vundet det ser er på billedet, er er listen med antal præmier og deres værdi:

  • 20.000 x 1 ØGO æblejuice, 1 l. normalpris kr. 10,95
  • 20.000 x 1 ØGO appelsinjuice, 1 l. normalpris kr. 10,95
  • 10.000 x 1 ØGO mozzarellaost 125 g. normalpris kr. 9,95
  • 25.000 x 1 ØGO riskiks 100 g. normalpris kr. 6,95
  • 10.000 x 1 ØGO rosiner 250 g. normalpris kr. 15,00
  • 10.000 x 1 ØGO rørsukker, 1000 g. normalpris kr. 14,95

Afhentning af præmier
Afhentning af præmier kan kun ske med en smartphone med internetadgang og en browser. Der skal gøres krav på præmien senest 4 dage efter, at præmien er vundet, ellers er præmien tabt. Det betyder for eksempel, at en præmie, der bliver vundet en mandag, kan afhentes til og med fredag i samme uge. Afhentning af præmier sker som beskrevet i de vinder-SMS’er, der udsendes til vinderne. Afhentning af præmier kan kun ske i Netto. Vi henviser her igen til de vinder-SMS’er, der udsendes.

I forbindelse med afhentning af præmier i Netto-butikkerne kan Dansk Supermarked kræve fremvisning af gyldig billedlegitimation såsom kørekort. Alle konkurrencevindere kontaktes direkte via SMS, såfremt korrekt mobilnummer er opgivet ved tilmelding. Har du opgivet forkert nummer ved tilmelding, er præmien tabt. Gevinster kan ikke ombyttes til kontanter eller andre præmier.

For support til ”Det Store ØGO spil” henviser vi til: support.netto.dk

Hvor længe kan du spille Det Store ØGO Spil ?
Konkurrenceperioden for at spille med i Det Store ØGO Spil til og 29. Januar 2017.

Exit mobile version