Den store bage konkurrence – Vind 10.000kr. til julebagesæt

den store julebage konkurrence
den store julebage konkurrence

Den store bage konkurrence – Vind 1 ud af 5 bagesæt.
Skynd dig! Deltag i konkurrencen om 1 ud af 5 julebagesæt til en samlet værdi af 10.000 kr. i den store bage konkurrence. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig Tchibos nyhedsbrev, så deltager du i konkurrencen om 1 ud af 5 julebagesæt til en samlet værdi af 10.000,-

Det er gratis at tilmelde sig nyhedsbrevet og deltage i konkurrencen – dvs. den ikke købsbetinget. Tchibo er en af Tysklands mest succesfulde online shops, og hver uge overraskes du med et nyt inspirerende tema.

Vind 1 ud af 5 bagesæt i den store bage konkurrence

Deltage i konkurrencen om at vinde 1 ud af 5 bagesæt til en værdi af over 2.054 DKK pr. sæt. fra Tchibo.

Tchibo startede med at sende kaffe med posten. I dag består webshoppen af et bredt sortiment, med alt til hjemmet og garderoben. I dag har Tchibo mere end 4 millioner aktiver kunder, fordelt på 9 forskellige lande. De har mere end 20 års erfaring med online salg.

Hos Tchibo får du:

  • Gratis levering
  • Sikker online handel
  • Bæredygtighed
  • Hurtig levering
  • Aktuelle temaer – Ny inspiration hver uge
  • Dagens toptilbud

De 5 vindere af vil hver især modtage et bagesæt bestående af 28 bagetilbehør såsom: Kagedåse, Røreskål i keramik, bagemåtte, dejskraber. Produkterne, som er fremvist på billedmaterialet er eksempler på, hvad bagesættet består af. Kontant udbetaling af værdien af køkkensættet er udelukket.

Hvor længe varer Tchibo konkurrence ?
Den sidste dag du har mulighed for at deltage i konkurrencen er til og med fredag d. 30.11.2018. De 5 vinderne af konkurrencen vil blive trukket mandag den 03.12.2018 og blive kontaktet direkte pr. email.

Exit mobile version