Dayz Resorts jule konkurrence

dayz resorts jule konkurrence
dayz resorts jule konkurrence

Dayz Resorts jule konkurrence – Vind gavekort til Dayz Resorts på 2.500 kr.
Vind hyggeligt ophold for hele familien på Dayz Resort for hele 2.500 kr. i Dayz Resorts jule konkurrence.

Om Dayz Resorts

Hos Dayz Resorts’ fem feriecentre er der løbende tilbud på weekendophold. Weekendophold er velegnede til enhver, og I kan således tage på weekendferie, uanset om I er et ældre ægtepar, en familie med flere børn eller en flok venner, som trænger til lidt sjov. Der er aktiviteter til både sommer- og vintermånederne, og har du ikke overskud eller lyst til at bruge aktiviteterne, kan du i stedet nyde de naturskønne omgivelser, der findes omkring feriecentrene.

Dayz Resorts jule konkurrence

Konkurrencen udbydes af Dayz Resorts. Vinderen kontaktes direkte via e-mail efter konkurrencens ophør. Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til, at de indtastede personoplysninger registreres og opbevares af Dayz Resorts. Alle personoplysninger håndteres fortroligt og i overensstemmelse med Persondataloven og videregives ikke til tredjepart.

Ved deltagelse bliver du automatisk tilmeldt Dayz Resorts’ nyhedsmail, der udsendes ca. 2-3 gange pr. måned. Nyhedsbrevet indeholder gode tilbud på ferier og aktiviteter samt tips og konkurrencer. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet i den enkelte e-mail. Ansatte ved Dayz Resorts, medlemmer af deres husstand samt andre som er tilknyttet denne kampagne må ikke deltage.

Dayz Resorts påtager sig intet ansvar for eventuelle tekniske fejl, trykfejl eller andre fejl i forbindelse med konkurrencen. Ved mistanke om snyd forbeholder Dayz Resorts sig retten til at ekskludere brugere uden varsel. Gevinster kan ikke ombyttes til kontanter. Ved deltagelse i konkurrencen accepteres ovenstående konkurrencebetingelser

Hvor længe varer konkurrencen fra Dayz Resorts ?
Konkurrenceperioden for at deltage i konkurrencen fra Dayz Resorts er til og med 31. december 2017

Exit mobile version