Danske Hospitalsklovne julekalender

danske hospitalsklovne julekalender
danske hospitalsklovne julekalender

Danske Hospitalsklovne julekalender – Vind miniferie for hele familien
Vind præmier hver dag i december fra fx Normann Copenhagen, Jane Kønig, Pilgrim, Stelton, Lidl, Winther cykler og mange flere til en samlet værdi af 40.000 kr.

Deltag i julekalenderen inden 30. november 2017, og deltag i konkurrencen om et ophold på Skallerup Seaside Resort for 4-6 pers. Værdi 3.400 kr. Alle præmier er sponserede. Af hjertet tak til alle sponsorerne ♥

Sådan deltager du i Danske Hospitalsklovne julekalender

Man deltager i konkurrencen ved at besvare et spørgsmål bag hver låge i julekalenderen fra 1. dec-29. dec. Der vil være 1-3 præmier bag hver låge, og vinderen af hver præmie udtrækkes dagen efter den pågældende dato for lågen.

Hvis de ikke kan komme i kontakt med vinderen, inden for 48 timer, forbeholder de sig retten til at trække en ny vinder.

Alle, der svarer rigtigt på det pågældende spørgsmål bag hver låge er med i lodtrækningen. Vinderen får direkte besked pr. telefon eller sms. Besvarer man spørgsmålet 1. december, udtrækkes vinderen således 2. december. Vinderen af hovedpræmien den 24. december, udtrækkes 25. december 2017 og informeres pr. sms.

Ved mistanke om snyd, forbeholder de sig retten til at trække en ny vinder.

Danske Hospitalsklovne julekalender

Alle præmier har den pålydende værdi, og kan ikke ombyttes til kontanter. Hovedpræmien er en valgfri cykel fra Winther cykler den 24. december. Præmien lyder specifikt på en valgfri cykel fra Winther Cykler til 6.000 kr. i vejl. udsalgspris inkl. moms (med forbehold for enkelte udsolgte cykelmodeller).

Hvor længe varer julekalender fra Danske Hospitalsklovne ?
Konkurrenceperioden for at deltage i julekalender fra Danske Hospitalsklovne er til og med 24. december. Alle, der melder sig til konkurrencen senest 30. november 2017, er automatisk med i lodtrækningen om et ophold på Skallerup Seaside Resort for 4-6 pers. Værdi 3.400 kr.

Exit mobile version