Arrivas lykkehjul

arriva lykkehjul
arriva lykkehjul

Prøv lykken i Arrivas lykkehjul

Tilmeld dig Arrivas nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om et Supergavekort på 5.000 kr. Hver måned bliver der også trukket lod om 10 x 2 dagsbilletter til Arriva tog. Så grib chancen og start dine oplevelser i et af Arrivas tog i dag!

Arrivas lykkehjul

Deltag i konkurrencen på spil.arriva.dk fra den 1/10 – 31/12 2018 og vær med i lodtrækningen om:

– Hovedpræmien: Supergavekort på 5.000 kr.
– Månedlig præmie resten af året: 10 x 2 dagsbilletter til Arriva Tog

Du deltager ved at prøve lykkehjulet og tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Vinderne får direkte besked pr. e-mail og offentliggøres via Arrivas Facebookside, Instagramprofil og nyhedsbrev. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du samtidig denne offentliggørelse.

Præmien udleveres efter aftale med vinderne.

Konkurrencen er ikke købsbetinget, men du skal tilmelde dig eller være tilmeldt vores nyhedsbrev for at deltage. Det er alene personer med bopæl i Danmark, der kan deltage i konkurrencen. Ansatte i Arriva-koncernen samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Arriva Tog påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl i forbindelse med konkurrencen.

Ved mistanke om snyd forbeholder Arriva Tog sig retten til at ekskludere deltageren uden varsel fra konkurrencen.

Deltag i konkurrencen fra Arriva
Tilmeld dig Arrivas nyhedsbrev og vind et Supergavekort på 5.000 kr. Du deltager ved at dreje lykkehjulet. Prøv lykken i Arrivas lykkehjul og vær med i konkurrencen om et Supergavekort på 5.000 kr. og hver måned 10 x 2 dagsbilletter til Arriva Tog.

Hvor længe varer lykkehjuls konkurrencen fra Arriva ?
Lodtrækningen til hovedpræmien sker d. 3. januar 2019, mens de månedlige præmier trækkes hhv. d. 1. november, 3. december 2018 og 3. januar 2019. Vinderne findes ved lodtrækning blandt deltagerne, der har fået lodder i puljerne til hhv. Supergavekortet og dagsbilletterne.

Exit mobile version