Arriva konkurrence – adventskalender

arriva adventskonkurrence
arriva adventskonkurrence

Arrivas store adventskalender – Præmiesum på 3.000 kr i december
Deltag i Arrivas store adventskalender og vind lækre præmier. Tilmeld dig inden 29. november og deltag i 1. søndag i advent-konkurrencen om en biograftur for to inkl. biomenu (værdi 299 kr.)

Du skal svar på spørgsmålet – Hvor ofte rejser du med tog?
Valgmulighederne er følgende:

  • Jeg pendler til og fra arbejde/skole
  • Jeg bruger toget til fritidsrejser
  • Jeg bruger aldrig toget

Arrivas store adventskalender

Det er gratis at deltage kalenderen. Arriva udlodder gaver hver søndag i advent, samt en early bird præmie for de hurtige.
Du kan bl.a. vinde gavekort til biografen og supergavekort samt chokolade.

Konkurrencen er ikke købsbetinget, men du skal tilmelde dig deres nyhedsbrev for at deltage. Det er alene personer med bopæl i Danmark, der kan deltage i konkurrencen. Ansatte i Arriva-koncernen samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Hvor længe varer adventskalender fra Arriva ?
Vinderne findes ved lodtrækning. Lodtrækningen til konkurrencen sker d. 23. november 2020 og får direkte besked pr. e-mail og offentliggøres via Arrivas Facebookside, Instagramprofil og nyhedsbrev. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du samtidig denne offentliggørelse. Præmien udleveres efter aftale med vinderne.

Arriva konkurrence i påsken 2022 – vind kæmpe påskeæg 
Deltag i Arrivas store påskeskrab og skrab 3 ens. Hvis du deltager i konkurrencen kan du vinde 3 x GIGANT påskeæg på 1,8 kg hver. Du skal blot tilmelde dig Arrivas nyhedsbrev og svare på spørgsmålet:

Hvor ofte rejser du med tog?
Valgmulighederne er følgende:

  • Jeg pendler til og fra arbejde/skole
  • Jeg bruger toget til fritidsrejser
  • Jeg bruger aldrig toget

Arrivas store påske konkurrence

Deltag i konkurrencen fra d. 14/3 – 19/4 2022 og vær med i lodtrækningen om 3 x påskeæg på 1,8 kg til en værdi af 599 kr. pr stk. Du deltager i konkurrencen ved at svare på spørgsmålene og tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vinderne findes ved lodtrækning. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du samtidig denne offentliggørelse.

Præmien udleveres efter aftale med vinderne.
Konkurrencen er ikke købsbetinget, men du skal tilmelde dig vores nyhedsbrev for at deltage. Det er alene personer med bopæl i Danmark, der kan deltage i konkurrencen. Ansatte i Arriva-koncernen samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Hvor længe varer påske konkurrencen fra Arriva ?
Lodtrækningen til præmien sker d. 19. april 2022.
Vinderne får direkte besked pr. e-mail og offentliggøres via Arrivas Facebookside.

Exit mobile version