Aalborg Lufthavn konkurrence

aalborg lufthavn konkurrence

Aalborg Lufthavn konkurrence

Denne Aalborg Lufthavn konkurrence som, Aalborg Lufthavn har netop igangsat en helt ny selfiekonkurrence. Har du nogle knaldgode feriebilleder liggende eller skal du netop til at opleve verden? Så deltag i denne konkurrence og vind et gavekort på 8.000 kr. til Star Tour!

Første del af konkurrencen startede den 15. januar, og denne del går ud på, at man skal uploade det sjoveste ferieselfie. Anden del af konkurrencen startede den 29. januar, hvor formålet istedet er at uploade den mest romantiske ferieselfie. Man kan deltage på Facebook, hvor man skal uploade billedet, som en kommentar til konkurrence-opslaget, og man skal desuden skrive, hvem man ønsker at rejse med, i fald man vinder. På instagram deltager man ved at benytte #totalyndlingslufthavn.

Den 15. februar offentliggører Aalborg Lufthavn de to finalister i deres Aalborg lufthavn konkurrence – henholdsvis den sjoveste ferieselfie og den mest romantiske ferieselfie. Herefter er det brugerne på Facebook og Instagram, der bestemmer, hvem der skal vinde ved at give et ‘like’ til det pågældende billede. Afstemningen slutter fredag den 19. februar kl 12:00, hvorefter vinderen offentliggøres på både Facebook og Instagram.

  1. Præmie: Gavekort på 8.000 kr. til Star Tour
  2. Præmie: Gavekurv fra Dutyfree

Aalborg lufthavns definition af en selfie er, at billedet er taget af én af de personer, som er på billedet. Antallet af personer på billedet er uden betydning. Man skal dog være 18 år for at deltage i konkurrencen.

Aalborg Lufthavn har ret til at benytte uploadet billedmateriale til kommercielt brug i form af opslag på Facebook og Instagram i forbindelse med konkurrencen og annoncering af vindere. Endvidere kan billedmaterialet benyttes ved digital skærm i busskur på Park Allé i Aarhus i perioden 19. januar til 15. februar. Eventuelt stødende og krænkende billeder vil blive fjernet.

Exit mobile version