Vind 10000 kr til Bilka

Vind 10000 kr til Bilka

Vind 10000 kr til Bilka konkurrence. Deltag i konkurrencen om et gavekort til Bilka på 10.000 kr. Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig nyhedsbreve, så er du automatisk med i konkurrencen. Når du tilmelder dig, vil du modtage en bekræftelses e-mail. Du er ikke tilmeldt konkurrencen, før du har klikket på linket i denne e-mail.

Vind 10000 kr til Bilka

Gevinsten er sponseret af forskellige hjemmesider, som alle har et nyhedsbrev du vil blive tilmeldt. Du vil efterfølgende modtage nyhedsbreve med rejsetilbud, rabatter og konkurrencer Vind gavekort til Bilka konkurrencen er åben for alle, der er bosat i Danmark. Man skal være minimum 18 år for at kunne deltage i konkurrencen og man må kun deltage en gang i konkurrencen. Vinderen findes ved lodtrækning blandt de deltagere, som modtager nyhedsbrevet på udtrækningstidspunktet.

Hvad kan man få for 10.000 kr.

Gevinsten som er et gavekort til Bilka på 10.000 kr. må benyttes til alt hvad du kan købe i Bilka. Om du køber det hele på udsalg eller om du vil købe en stor ting som koster over 10.000 kr. og selv ligge resten til, kan du bruge gavekortet. Du kan bruge gavekortet som om det var 10.000 kr. i kontakter du har fået, men at du kun må bruge pengene i Bilka. Hvis du foretager alle dine dagligvare indkøb for de 10.000 kr. vil det ca. svare til, at en familie på 4, kan handle gratis i 2 måneder eller en single kan handle ind i 4 måneder uden at skulle have en krone op af lommen. Det eneste du ikke kan er at shoppe online hos Bilka.

Bilka varehus

Du finder Bilka fordelt over hele landet, men hele 18 store varehuse, som har åben meget læng, nogle dage helt til kl. 24.00 Du kan læse mere om bilka her. Konkurrencen er ikke en reklame for Bilka og Bilka har intet med konkurrencen at gøre, kun at gavekortet skal bruges hos dem. Deltag i konkurrencen og vind gavekort til Bilka på 10.000 kr.

3 Comments
 1. Sarah Alberte 2 år ago

  Vi vil helt gerne vinde vi er fattige

 2. Arne Christensen 2 år ago

  vi er på overførersels indkomst så der ikke mange penge at gøre godt med så det kunne være og vinde det gavekort

 3. Maria Thielsen 2 måneder ago

  Fordi, min mand og jeg har mere chancer for at købe produkter i Bilka.
  Tak for denne mulighed.

Skriv hvorfor du skal vinde

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2018 Konkurrencer.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?