Quick Julequiz

Quick julequiz

Quick Julequiz
Quiz med Quick juleskrab og vind bio-billetter og et rejsegavekort på 10.000 kr. Husk der er en ny quiz-runde hver uge i ugerne 43-48, og hver gang du er med samler du lodder til hovedgevinsten på 10.000 kr. samt 5×2 bio-billetter hver uge. Held og lykke.

Hovedpræmien er et rejsegavekort på 10.000 kr. Vinderen kontaktes direkte efter konkurrencens afslutning. Hver uge trækkes 5 vindere af bio-billetter, som hver vinder 2 bio-billetter til en valgfri film. Vinderne kontaktes direkte og uge for uge.

Du kan skrabe din Quick juleskrab online allerede nu på Danske Spils hjemmeside.

Quick Julequiz fra Danske Spil

Konkurrenceperioden for Quick Julequiz er uge 43-48 2016. Der er ny quiz-runde hver uge, og nye spørgsmål annonceres på facebook og i Danske Spils nyhedsmails. Konkurrence linket er det samme uge for uge. Der kan deltages 1 gang ugentligt, og der er 5 quiz-spørgsmål pr. uge. Uanset antal rigtigt opnåede svar deltager man i konkurrencen om præmierne. Jo flere uger man deltager, jo flere lodder tjener man til lodtrækning om hovedpræmien. Du skal være 18 år for at deltage i konkurrencen.

En udtrukken vinder af hovedpræmien, der ikke har besvaret vores henvendelse inden for 14 dage, mister retten til præmien, og en ny vinder udtrækkes.Konkurrencen afholdes af Danske Lotteri Spil A/S, Korsdalsvej 135, 2605 Brøndby. Danske Lotteri Spil A/S betaler præmieafgift i forbindelse med afholdelsen af denne konkurrence. Danske Lotteri Spil A/S erstatter ikke præmierne, hvis vinderen har afgivet forkerte kontaktoplysninger, eller hvis disse er uklare. Der kan ikke med henvisning til konkurrencens gennemførelse, eventuelt manglende gennemførelse eller andre forhold, gøres erstatningskrav gældende mod Danske Lotteri Spil A/S, Danske Licens Spil A/S eller Danske Spil A/S. Danske Lotteri Spil A/S forbeholder sig ret til uden varsel at foretage ændringer i eller tilføjelser til nærværende konkurrencevilkår.

Sådan vinder du quizzen fra Quick juleskrab
Du kan deltage 1 gang om ugen, ved at svare på de 5 spørgsmål. Hvis du svare forkert gør det ikke så meget. Alle som deltager, rigtigt eller forkert svar, deltager på lige vilkår. Hver uge er der 5 vindere af 2 biografbilletter.

Hvor længe kan man deltage i Quick Julequiz ?
Konkurrenceperioden for at quizze med i Quick julequiz er til om med 4. december 2016.

2 Comments
  1. Nina Steffensen 2 år ago

    God jul

  2. jane osted 2 år ago

    jeg vil gerne vinde 10.000 kr

Skriv hvorfor du skal vinde

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2018 Konkurrencer.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?