Plenti abonnement konkurrence

plenti abonnement konkurrence

Plenti abonnement konkurrence

Konkurrencen: Plenti abonnement konkurrence giver dig og 4 andre muligheden for at tale, sms og meget mere helt gratis i et helt år. Hvid du deltager kan du vinde vind abonnementer til hele familien eller 4 venner i et helt år!

For at deltage skal du svare på nogle nemme spørgsmål og udfyld med dine detaljer ( navn, mobil nummer mv.) Hvis du vinder kan du give familenen eller 4 gode venner fritale i et helt år.

Du vinder altså 4 stk. abonnementer til personer efter eget valg. Abonnementerne gælder 1 år og har værdien 119 kr./måned, samlet 1.428 kr. over et år. Den totale præmieværdi er 5.712 kr.

Plenti abonnement konkurrence

Vi bruger mobilen mere og mere. Ikke blot til at tale og sende sms’er, men også til at søge på google, gå på facebook, læse de seneste nyheder og meget mere. Med Plenti er alt inkluderet. Fri data på mobilen, fri tale og fri sms. Så du får Fri data, fri tale og fri sms på mobilen samt fri adgang til over 70 ugeblade og magasiner, tusindvis af lyd- og e-bøger fra Mofibo, online nyheder fra Berlingske og Ekstra Bladet plus fri entré til Tivoli. Deltag i Plenti abonnement konkurrence og vind alt dette.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Plentis almindelige forretningsbetingelser er gældende. Ved deltagelse i konkurrencen giver du dit samtykke til at Plenti ApS må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende skift af telefonabonnement samt hvilke gratis tjenester du kan opnå ved at skifte mobilabonnement til Plenti. Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget. Konkurrencen slutter 15. Januar 2017 og vinderen får direkte besked.

2 Comments
  1. niels kamper colding 1 år ago

    Jeg synes det er en rigtig god ide med denne konkurrence i plenti,i skal nok få mange kunder på det.Mange julehilsener fra Niels Kamper Colding.

  2. niels kamper colding 1 år ago

    Jeg ,men det glæder mig til d.1 december så bliver det spændende med hvem der vinder julegaverne fra Plenti men det bliver vel offentlig gjort. hilsen Niller.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2018 Konkurrencer.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?