Flere konkurrencer

Flere konkurrencer

Her finder du flere konkurrencer med masser af forskellige gevinster. Der er næsten altid flere vindere pr. gevinst. Så du har flere gode chancer for at vinde.

 • vind en iPhone x

  vind en iphone x
  vind en iphone x

  Vind den nye iPhone X
  Vind en iPhone X i denne konkurrence fra Fullrate.

  Hvem er Fullrate ?
  Hos Fullrate får du bredbånd til nogle af Danmarks laveste priser. de har flere hastigheder – og du kan surfe alt det, du vil. Der er ingen forbrugsgrænse. Du får en trådløs router, så du kan få trådløst netværk derhjemme.

  Hvad er Bredbånd ?

  Bredbånd bliver oftest sidestillet med ordet internet, da det i dag er den mest almindelige måde at få internetforbindelse i hjemmet på. Dog er definitionen mere kompleks end blot internet, da der er mange måder, man kan få internet på. Så hvad er bredbånd egentlig? Bredbånd er en måde at blive tilkoblet internettet.

  Det bliver kaldt bredbånd, da det er en forbindelse, der kan transportere minimum 2 Mbit/sekund, og derfor kan håndtere et bredt spektrum af frekvenser.

  Vind en iPhone X

  Præmien er en iPhone X i space Grå 64G, til en værdi af 8.699,- Deltag nu og vind en iPhone x i denne konkurrence fra Fullrate. Konkurrencen gælder til og med 30.6.2018.

  Bliv ringet op – få et godt tilbud og deltag i konkurrencen om en iPhone X

 • Klasselotteriets julekalender

  klasselotteriet julekalender
  klasselotteriet julekalender

  Klasselotteriets julekalender – Vind 25.000 kr. til en drømmerejse
  Gå ikke glip af chancen for at vinde flotte præmier i december i Klasselotteriets julekalender. Du kan bl.a. blive den glade vinder af en idyllisk kroferie, en lækker middag, et afslappende wellness- og hotelophold – eller en drømmerejse til en værdi af 25.000 kr.

  Alt du skal gøre, er at tilmelde dig Klasselotteriets gratis julekalender.

  Sådan deltager du i Klasselotteriets julekalender

  Hver dag fra 1. til 24. december får du mulighed for at åbne en låge i julekalenderen – og svarer du rigtigt på dagens spørgsmål, er du med i lodtrækningen om dagens præmie! Du kan blandt andet vinde en idyllisk kroferie, en middag for 2, et hotel- og wellnessophold, gavekort til søde fristelser – og så deltager du desuden helt automatisk i konkurrencen om hovedpræmien efter den 24. december: Et rejsegavekort på 25.000 kr.!

  Den 5. januar 2018 udtrækker Klasselotteriet også en vinder af hovedpræmien – et rejsegavekort på 25.000 kr.

  Klasselotteriets julekalender

  Det er gratis at deltage Klasselotteriet’s julekalender. Du kan kun tilmelde dig konkurrencen én gang. Ved begrundet mistanke om snyd har Klasselotteriet ret til at udelukke deltagere af konkurrencen. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Du skal være fyldt 18 år for at deltage.

  Hvor længe varer julekalender fra Klasselotteriet ?
  Konkurrencen løber fra 1. december til og med 24. december 2017. Klasselotteriets julekalender er ikke købsbetinget.

 • Vind valgfri sko

  vind valgfri sko
  vind valgfri sko

  Tilmeld dig Easyshoes nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et gavekort på 1000 kr. til sko.
  Er dit yndlingsskomærke Ecco, Skechers, Rieker, Billi Bi eller Gabor?

  Svar på spørgsmålet og deltag i konkurrencen.
  Konkurrencen udløber 28. februar og vinderen trækkes umiddelbart herefter.

 • Globaltools konkurrence – Vind Bluetooth høreværn

  globaltools konkurrence
  globaltools konkurrence

  Vind et høreværn med Bluetooth i denne konkurrence fra Globaltools

  MRX21A2WS6 Peltor WS Alert XP er et nyt aktivt høreværn med medhør, FM-radio og Bluetooth, til kommunikation med anden Bluetooth-enhed (mobiltelefon, bærbar pc, kommunikationsradio) på op til 10 meters afstand. Full duplex.

  Hvad kan et godt høreværn ?

  Et godt høreværn som f.eks. et Peltor WS Alert XP headset, giver dig mulighed for en masse vilde ting. Du kan bl.a lytte til din egen musik trådløst ved at streame MP3-filer fra telefonen eller pc’en. Stereolyden kommer ud af nye opgraderede højtalere med god bas gengivelse for yde musikken fuld retfærdighed. Udover at din hørelse beskyttes, kan du tale i telefon i et støjende miljø takket være den effektive støjdæmpende mikrofon, som gør, at den du taler med, hører din stemme tydeligt og klart, men ikke den omgivende støj, selv hvor lydniveauet er meget højt.

  Høreværnet dæmper støjen rundt omkring, men slipper svagere lyde som advarselssignaler og tale igennem, så man kan tale uhindret med en i nærheden med almindelig stemmeføring. Medhøret forstærker de svagere lyde, så du hører dem bedre, end hvis du ikke havde haft høreværnet på. Volumen på medhøret kan desuden hæves eller sænkes. Medhøret gør, at du ikke bliver isoleret fra dine omgivelser og kan anvendes samtidig med, at du taler i telefon eller lytter til radio eller musik. Den opgraderede radiokreds giver dig udmærket modtagelse af FM-radio med lynhurtig.

 • Q8 konkurrence – Vind 1000 liter fyringsolie

  q8 konkurrence
  q8 konkurrence

  Vind 1000 liter fyringsolie i denne Q8 konkurrence

  Når du tilmelder dig nyhedsbrevet inden 18. december 2018, så deltager du i lodtrækningen om 1000 liter fyringsolie fra Q8.

  Vi udtrækker vinderen torsdag den 20. december, og vinderen får direkte besked på telefonen.

  Konkurrencen er åben for alle, der bruger fyringsolie.

 • Middelfart Sparekasse julekalender

  middelfart sparekasse julekalender
  middelfart sparekasse julekalender

  Middelfart Sparekasse julekalender 2018 – Vind hovedpræmien på 4.000 kr. til Lalandia
  Så er de tilbage med endnu en fantastisk julekalender i 2018. I år er hovedpræmien et gavekort til Lalandia på hele 4.000 kr. men som om det ikke er nok trækker Middelfart Sparekasse masser af heldige vindere inden december. Alle, der tilmelder sig julekalenderen før 1. december, deltager i følgende lodtrækninger. Se bare her hvad du kan vinde i November:

  • Alle, der er tilmeldt julekalenderen inden den 15. november, deltager i lodtrækningen om et Weber iGrill 3 stegetermometer
  • Alle, der er tilmeldt julekalenderen inden den 19. november, deltager i lodtrækningen om en Sonos PLAY 1 højttaler
  • Alle, der er tilmeldt julekalenderen inden den 23. november, deltager i lodtrækningen om en Kay Bojesen Abe
  • Alle, der er tilmeldt julekalenderen inden den 27. november, deltager i lodtrækningen om et gavekort á 1.000 kroner til Restaurant Flammen
  • Alle, der er tilmeldt julekalenderen inden den 1. december, deltager i lodtrækningen om 3 Royal Copenhagen History Mix termokrus

  Deltag nu i julekalenderen her – så får du større chance for at vinde.

  Præmier i 2018 julekalenderen

  Hver dag mellem 1. og 24. december, findes en quiz bag en af kalenderens låger. Alle, der svarer rigtigt på dagens spørgsmål før dagen er omme, deltager i konkurrencen om gavekort á 500 kr. til gavekortet.dk

  Alle deltagere modtager dagligt en mail med et link til besvarelse af den pågældende dags spørgsmål.

  Hver gang du svarer rigtig på et spørgsmål, modtager du desuden et ekstra lod i konkurrencens hovedlodtrækning.

  Hvis du glemmer at besvare et dagligt spørgsmål på dagen, kan du svare på “gamle” spørgsmål frem til 24. december og stadig modtage ekstra lodder til hovedtrækningen.

  Fredag 28. december 2018 udtrækker vi vinderen af hovedpræmien:
  1 x gavekort til Lalandia til en værdi á 4.000 kroner.

   

  Her kan du læse om julekalender i 2017

  middelfart sparekasse julekalender

  Middelfart Sparekasse julekalender 2017 – Vind hovedpræmien på 5.000 kr. eller 500 kr. hver dag.
  Vind en ekstra julegave i Middelfart Sparekasses julekalender hver dag fra den 1. til den 24. december. Bag hver kalenderlåge gemmer sig et spørgsmål, og alle, der svarer rigtigt på dagens spørgsmål før dagen er omme, deltager i konkurrencen om gavekort á 500 kr. Alle deltagere i vores julekalender modtager dagligt en mail med et link til besvarelse af den pågældende dags spørgsmål. Hver gang du svarer rigtig på et spørgsmål, modtager du desuden et ekstra lod i konkurrencen om julekalenderens hovedpræmie – en MS Fokus-konto med 5.000 kroner.

  Alle, der tilmelder sig Middelfart Sparekasse julekalender før 1. december, deltager i konkurrencen om 10 x 2 biografbilletter.

  Sådan deltager du i Middelfart Sparekasse julekalender

  Hver dag mellem 1. og 24. december, findes en quiz bag en af kalenderens låger. Alle, der svarer rigtigt på dagens spørgsmål før dagen er omme, deltager i konkurrencen om gavekort á 500 kr.

  Alle deltagere modtager dagligt en mail med et link til besvarelse af den pågældende dags spørgsmål.

  Hver gang du svarer rigtig på et spørgsmål, modtager du desuden et ekstra lod i konkurrencens hovedlodtrækning.

  Hvis du glemmer at besvare et dagligt spørgsmål på dagen, kan du svare på “gamle” spørgsmål frem til 24. december og stadig modtage ekstra lodder til hovedtrækningen.

  29. december udtrækker Middelfart Sparekasse vinderen af hovedpræmien:
  5.000 kr. på en MS Fokus-konto hos Middelfart Sparekasse.

  Middelfart Sparekasse julekalender

  Det er gratis at deltage Middelfart Sparekasse’s julekalender. Hvis du tilmelder dig Middelfart Sparekasses nyhedsbrev, modtager du et ekstra lod i konkurrencen – uanset tidspunktet for din nyhedsbrevstilmelding. Det kræver blot, at du er tilmeldt senest den 24. december.

  Hvor længe varer julekalender fra Middelfart Sparekasse ?
  Konkurrenceperioden for at deltage i julekalender fra Middelfart Sparekasse er til og med 24. december. Alle der har tilmeldt sig julekalenderen inden 1. december deltager desuden i konkurrencen om 10×2 biografbilletter.

 • Aarstiderne konkurrence

  vind med aarstiderne
  aarstiderne konkurrence

  Aarstiderne konkurrence – Vind måltidskasser fra Aarstiderne
  Vind måltidskasser fra Aarstiderne i Aarstiderne konkurrence. Deltag i lodtrækningen og bliv den heldige vinder af 3 lækre måltidskasser fra Aarstiderne

  Om Aarstiderne

  Forny hverdagsmaden med en måltidskasse: MÅLTIDSKASSEN: ALT I ÉN KASSE

  Hver uge sammensætter aarstidernes kokke retterne i din måltidskasse.Du får alt, hvad du skal bruge til 3, 4 eller 5 komplette måltider. Dvs. kød, kolonialvarer, krydderier, grøntsager og smagsgivere.Hver uge er der nye retter i kasserne.

  Aarstiderne er omtanke, kvalitet, udvikling, vækst, gennemsigtighed og økologi hverdagskost.

  Disse er værdier der udgør fundamentet for Aarstidernes samarbejde med kunder, avlere og leverandører.

  Aarstiderne tilbyder sunde og økologiske måltidskasser, hvor der er alt til sunde og varierede måltider. Alle ingredienser er med i kassen: grøntsager, smagsgivere, kolonialvarer, kød, fisk og mejeri. Lige præcis i den rette mængde.

  Aarstiderne konkurrence

  Deltag i lodtrækningen om 3 lækre måltidskasser fra Aarstiderne. Vinderen af måltidskasser fra Aarstiderne, får direkte besked og vinderen bliver udtrukket d. 20. november 2018. Ved tilmelding til konkurrencen, takker deltageren ja tak, til at blive kontaktet og høre mere om aarstiderne – Gratis og uforpligtende.

  Hvor længe varer konkurrencen fra Aarstiderne ?
  Konkurrenceperioden for at deltage i konkurrencen fra Aarstiderne er til og med 20. november 2018.

 • Arrivas lykkehjul

  arriva lykkehjul
  arriva lykkehjul

  Prøv lykken i Arrivas lykkehjul

  Tilmeld dig Arrivas nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om et Supergavekort på 5.000 kr. Hver måned bliver der også trukket lod om 10 x 2 dagsbilletter til Arriva tog. Så grib chancen og start dine oplevelser i et af Arrivas tog i dag!

  Arrivas lykkehjul

  Deltag i konkurrencen på spil.arriva.dk fra den 1/10 – 31/12 2018 og vær med i lodtrækningen om:

  – Hovedpræmien: Supergavekort på 5.000 kr.
  – Månedlig præmie resten af året: 10 x 2 dagsbilletter til Arriva Tog

  Du deltager ved at prøve lykkehjulet og tilmelde dig vores nyhedsbrev.

  Vinderne får direkte besked pr. e-mail og offentliggøres via Arrivas Facebookside, Instagramprofil og nyhedsbrev. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du samtidig denne offentliggørelse.

  Præmien udleveres efter aftale med vinderne.

  Konkurrencen er ikke købsbetinget, men du skal tilmelde dig eller være tilmeldt vores nyhedsbrev for at deltage. Det er alene personer med bopæl i Danmark, der kan deltage i konkurrencen. Ansatte i Arriva-koncernen samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.

  Arriva Tog påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl i forbindelse med konkurrencen.

  Ved mistanke om snyd forbeholder Arriva Tog sig retten til at ekskludere deltageren uden varsel fra konkurrencen.

  Deltag i konkurrencen fra Arriva
  Tilmeld dig Arrivas nyhedsbrev og vind et Supergavekort på 5.000 kr. Du deltager ved at dreje lykkehjulet. Prøv lykken i Arrivas lykkehjul og vær med i konkurrencen om et Supergavekort på 5.000 kr. og hver måned 10 x 2 dagsbilletter til Arriva Tog.

  Hvor længe varer lykkehjuls konkurrencen fra Arriva ?
  Lodtrækningen til hovedpræmien sker d. 3. januar 2019, mens de månedlige præmier trækkes hhv. d. 1. november, 3. december 2018 og 3. januar 2019. Vinderne findes ved lodtrækning blandt deltagerne, der har fået lodder i puljerne til hhv. Supergavekortet og dagsbilletterne.

 • Julekalender fra SEAS-NVE

  julekalender fra seas nve
  julekalender fra seas nve

  Årets julekalender fra SEAS-NVE
  Deltag allerede nu og vind flotte præmier i SEAS-NVE’s store julekalender.  Vind en iPhone 8 eller et gavekort til på 15.000 kr. til Coops butikker og meget andet. Der findes nye vindere hver dag i december op til jul. Deltag nu og vær med i en ekstra lodtrækning om en iPhone 8 (værdi 5.700 kroner)

  Hovedpræmien den 24. december er ikke mindre end varer for 15.000 kr. til Coops butikker!

  For at deltage i lodtrækningen om en dagspræmie i december, skal dagens spørgsmål besvares inden midnat. Du kan kun deltage én gang per dag. Kun deltagere, der har svaret rigtigt, kan vinde dagspræmier. Hvert spørgsmål, du besvarer rigtigt, giver dig et lod i konkurrencen om hovedpræmien: et gavekort på 15.000 kr. til Coops butikker. Jo flere lodder du har, jo større bliver din chance for at vinde hovedpræmien. Du er stadig med i hovedlodtrækningen, selvom du har svaret forkert på et eller flere af de 24 spørgsmål. Hvis du efter den 24. december mangler at besvare nogle af spørgsmålene, kan du stadig nå at gøre det frem til den 1. januar 2018.

  Julekalender fra SEAS-NVE

  Det er gratis at deltage SEAS-NVE’s julekalender 2018. Alle tilmeldte vil kort efter nytår modtage en e-mail med besked om, hvem der har vundet hovedpræmien. Navnet vil desuden blive offentliggjort på SEAS-NVE’s hjemmeside. Vinderne får deres præmier tilsendt på de adresser, der blev opgivet ved tilmeldingen. SEAS-NVE kan ikke påtage sig ansvar for manglende modtagelse af præmier, hvis den opgivne adresse ikke er korrekt. Præmierne udsendes så hurtigt som muligt. De kan ikke ombyttes til kontanter eller andre præmier. For at deltage i konkurrencen skal du være bosiddende i Danmark. SEAS-NVE’s ansatte og deres husstande må ikke deltage i julekalenderen.

  Tilmeld julekalender fra SEAS-NVE inden 1. december
  Tilmeld dig inden 1. decemberog deltag i den ekstra lodtrækning om en iPhone 8 (værdi 5.700 kroner) I december kan du vinde flotte præmier og blive klogere på energien i din bolig! Præmier for over 30.000 kr. Svar hver dag og optjen lodder.

  Hvor længe varer julekalender fra SEAS-NVE ?
  Konkurrenceperioden for at deltage i julekalender fra SEAS-NVE er til og med 24. december.

 • Blue Energy julekalender

  blueenergy julekalender
  blue energy julekalender

  Blue energy julekalender – Vind 3000 kr. kontant
  Vind 3.000 kr. kontant til Nytår i Blue energy julekalender. Er du hurtig og tilmelder dig inden den 1. december er du også med i konkurrencen om 1.000 kr. kontant.

  Denne konkurrence er en opvarmning til Blue Energy’s julekalender, hvor du dagligt kan vinde lækre præmier gennem hele december. Den 24. december finder Blue Energy, derudover, en heldig vinder, som får 3.000 kr. kontant til nytårsindkøb.

  Hvis du deltager i denne konkurrence, er du automatisk med i julekalenderen og får samtidig mulighed for at vinde 1.000 kr. kontant til julegaveindkøb!

  Sådan deltager du i Blue Energy julekalender

  Du tilmelder dig kalender og skal svar på et spørgsmål hver dag fra d. 1 december til d. 24 december. Hvert rigtige svar giver et lod i konkurrencen. Jo flere lodder du har jo større vinderchance får du. Så du kan selv forøge dine chancer dag for dag igennem hele december! Du kan max. få 24 lodder i lodtrækningen.

   

  Blue Energy julekalender

  Det er gratis at deltage kalenderen. Det kræver dog at du har en gyldig e-mailadresse og at du indtaster navn og adresse. Du må kun deltage med en mail adresse og hvis du snyder, vil du blive udelukket for at vinde.

  Hvor længe varer julekalender fra Blue Energy ?
  Konkurrenceperioden for at deltage i julekalender fra Blue Energy er til og med 24. december. Vær med i konkurrencen om at vinde 1.000 kr. kontant til julegaveindkøb med Blue Energy’s nye konkurrence. Deltager du inden den 1. december

 • Krifa julekalender

  krifa julekalender
  krifa julekalender

  Krifa julekalender

  Tilmeld dig Krifa julekalender og deltag i konkurrencen om præmier for mange tusinde kroner. Krifa udlodder gaver hver dag i december, samt to earlybird præmier og et rejsegavekort.

  Der bliver udtrukket præmier:
  – 1. november (á 1.000 kr.)
  – 1. december (á 1.000 kr.)
  – hver dag i december (á 500 kr.)
  – d. 24. december (á 10.000 kr.)

  Du kan bl.a. vinde gavekort til wellness, biografbillletter, fitnessmedlemskab og julegodter hver dag i december. Krifa giver samtidig den nyeste viden om arbejdslivet og -markedet. Alt sammen helt gratis!

  Sådan vinder du:
  Allerede fra den 24. oktober kan du tilmelde dig julekalenderen. Så er du allerede oprettet, når vi åbner den første låge 1. december.

  Når du deltager, får du dagligt en mail med et link til besvarelse af dagens spørgsmål.

  Hver gang du svarer rigtig på et spørgsmål, får du desuden et ekstra lod i konkurrencens hovedlodtrækning.

  Hvis du glemmer at besvare et spørgsmål på dagen, kan du svare på “gamle” spørgsmål frem til 24. december og stadig få ekstra lodder til hovedtrækningen. Det eneste du skal gøre er at indtaste din e-mail adresse og navn. Deltagelse i konkurrencen kræver, at du har en gyldig mailadresse. Det er kun tilladt at tilmelde sig Julekalenderen én gang. Forsøg på snyd medfører udelukkelse.

  Krifa julekalender

  Du kan fra den 1. til den 24. december besøge julekalenderen og svare på dagens spørgsmål. Når du deltager i julekalenderen, er du samtidig med i konkurrencen om at vinde Krifas store hovedpræmie. Undervejs i konkurrencen får du mulighed for at besvare nogle få spørgsmål om dig selv, fordi vi gerne vil lære vores deltagere bedre at kende.

  Alle, der besvarer vores korte spørgeskema inden 24. december, får 10 ekstra lodder i hovedlodtrækningen om et rejsegavekort på 10.000 kr.

  27. december udtrækker vinderen af hovedpræmien i Krifa Julekalender:
  Rejsegavekort på 10.000 kr.

 • Spin lykkehjulet og vind fede præmier

  spin lykkehjulet
  spin lykkehjulet

  Spil lykkehjulet hos SimbaGames

  Her kan du prøve, at dreje lykkehjulet hos Simbagames 150 gange uden at skulle betale. Du får altså hele 150 gratis spins, når du bare tilmelder dig. Hvis du vil spille om rigtige penge, så får du 100% i bonus når du indbetaler, men kun op til 3.000 kr. Du kan lave indbetalingen med alle betalingskort også PayPal, Skrill og Safepay!

  Spin lykkehjulet og vind fede præmier

  Som noget helt unikt giver Simba Games dig mulighed for at spinne lykkehjulet med garanteret gevinst een gang om dagen, hver dag. Spillet lykkehjulet kan benyttes af alle, både nye og gamle spillere. Det eneste du skal gøre for at få adgang til Lykkehjulet, er, at oprette en konto, hvis du altså ikke allerede har en.

  De flotte gevinster udskiftes med jævne mellemrum så der er mulighed for at vinde iPhones, fladskærms TV, spillekontanter, gratis spins, gavekort og fordelagtige bonustilbud.

  Udtrækning af vindere

  Hvorvidt der er gevinst eller ej, afhænger af hvor hjulet stopper. Vinderne modtager deres præmie umiddelbart efter, at de har fået at vide, at de har vundet.
  Det kan forekomme på gevinster at der vil være en tidsfrist for indløsning eller afhentning af præmier.Spillere kan kun spinde Lykkehjulet een gang dagligt. Simba Games DK har ingen forbindelse til de brands der står bag præmierne. Bemærk at visse præmier kræver et depositum for at kunne indløses. Bonustilbud indebærer en indbetaling på enten 100kr eller 200kr. Alle gratis spins og bonusgevinster har standard gennemspilskrav (indenfor 60 dage) og en maximum grænse for indsatser. Gratis spins og bonusser uden indbetaling har max gevinst på 1000kr. I tilfælde af uoverensstemmelser i mellem gevinster, som de fremgår på Lykkehjulet, og selve databasen, vil gevinsten blive sat efter databasens log. Kontakt SimbaGames for opdaterede spilleregler mv.

  Præmier i spin lykkehjulet konkurrencen

  Du kan se præmieoversigten under Lykkehjulet spilside, og der kommer hele tiden nye præmier. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

 • Vind årskort til Tivoli

  vind årskort til tivoli
  vind årskort til tivoli

  Vind årskort til Tivoli
  Så er Eovendo nye konkurrence klar. Er du hurtig kan du vinde et af de i alt 8 årskort til Tivoli. Alt du skal gøre er at tilmelde dig Eovendo, dealsitet hvor du får penge på kontoen, hver gang du shopper. Ja, så simpelt er det rigtigt. Når du shopper tøj, dagligvarer eller noget tredje på Eovendo, får du ALTID bonus, der kan udbetales som kontanter eller gavekort med yderligere rabatter og det er gratis.

  Sådan deltager du i konkurrencen: Vind årskort til Tivoli

  Det er nemt at deltage i konkurrencen og du kan vinde et årskort til Tivoli – det eneste du skal gøre er at tilmelde dig Eovendos kundeportal gratis.

  Eovendo konkurrence – Vind årskort til Tivoli

  Eovendo er en gratis medlemsportal, hvor du får kontanter hver gang du foretager dig noget. Om det er booking af en rejse, køb af nyt tøj eller tilmelding til et arrangement, så er der kontanter retur til dig hver gang.

  Det er nemt og simplet og udover penge tilbage er der også altid en masse gode tilbud og rabatter at hente. Bliv medlem i dag – det er nemt og gratis!

  Hvor længe varer konkurrencen fra Eovendo ?
  Konkurrenceperioden for at deltage i konkurrencen fra Eovendo er den 1. marts 2018 og efter denne konkurrence kommer der en ny.

 • Vind designermøbler

  vind designermoebler
  vind designermoebler

  Brdr friis julekalender – Vind designer møbler for 75.000 kr.
  Vind designermøbler i julekalenderen fra møbelhuset brdr friis møbler. Vær med i pakkekalender, hvor vi spreder julestemning med mange lækre præmier.

  Sådan deltager du i Brdr. Friis julekalender

  Det er gratis at deltage kalenderen, men for at deltage om i konkurrencen om at vinde en af de mange flotte præmier, skal du:

  1) Følge brdr. friis på facebook og/eller Instagram, samt være modtager af vores nyhedsbrev.

  2) Skrive en kommentar til deres facebook og/eller Instagram post på den dag, det produkt du gerne vil vinde bliver udloddet.

  Vind designermøbler i Brdr. friis julekalender

  Den første gave bliver udloddet d. 1. december kl. 12, på deres Facebookside og Instagramside. Vinderen bliver fundet den efterfølgende dag kl. 12, og således vil pakkekalenderen forløbe alle dagene.

  Vinderen vil blive annonceret på deres facebook- og Instagramside og vinderes navn vil blive offentliggjort i kommentartråden. Hvis du er den heldige vinder skal du skrive en mail til info@brdr-friis.dk med dit navn, adresse, tlf. nr. og email adresse. Vind designermøbler i denne pakkekalender.

  Alle præmier bliver afsendt senest i starten af det nye år, der kan forekomme afvigelser. Det er ikke muligt at ændre sin præmie til et andet produkt eller kontanter.

  OBS: Konkurrencen er hverken sponsoreret, administreret af eller associeret med Facebook og Instagram.

  Hvor længe varer julekalender fra brdr friis ?
  Konkurrenceperioden for at deltage i julekalender fra brdr friis er fra 1. december til og med 24. december.

  Brdr friis julekalender gevinster – Vind designermøbler
  Hver dag trækkes der lod om dagens gevinst. Du kan vinde, disse flotte præmier:

  1. December – Kay bojesen Abe, Lille, røget eg – Værdi 900 kr.
  2. December – Flowerpot VP3 fra &tradition, Bordlampe i beige red – Værdi 1.995 kr.
  3. December – Grand Prix stol fra Fritz Hansen, Eg, med træben – Værdi op til 4.554 kr.
  4. December – Juletræstæppe fra Place de Bleu, Blå nuancer – Værdi 1.099 kr.
  5. December – NA3 Raft skammel fra &tradition, Sort – Værdi 2.495 kr.
  6. December – Lyststage fra Fritz Hansen Objects, Stor, messing, Ø16 H20 cm – Værdi 1.299 kr.
  7. December – Knax knage Lite fra Loca, Teak m. sorte knager – Værdi 1.030 kr.
  8. December – Carronade spot pendel fra Le Klint, Sand og bøjle i eg – Værdi 3.595 kr.
  9. December – J39 “Folkestolen” fra Fredericia F. Sæbebehandlet eg – Værdi 4.313 kr.
  10. December – Compile modul fra Montana, New white m. oph. 70×70 cm – Værdi 3.995 kr.
  11. December – Stool skammel fra Bent Hansen, S3 i farven ice, eg – Værdi 2.390 kr.
  12. December – Lampe Gras 304 væglampe, Sort satin med afbryder på kabel -Værdi 2.555 kr.
  13. December – Rund pude Star fra Place de Bleu, Sort/koral – Værdi 849 kr.
  14. December – Pude, dyne & sengetøj fra Auping, 1 sæt dyne/pude + Lucent sengetøj – Værdi 3.585 kr.
  15. December – Kevi kontorstol fra Engelbrechts, Model 2533, eg m. læder sædepol. – Samlet værdi 5145 kr.
  16. December – Via Cph. Skrivebord, Valgfri farve – Værdi 7.995 kr.
  17. December – IW3 Gyngestol fra Eilersen, Sort – Værdi 6.170 kr
  18. December – Knax knage fra Loca, Sort bejdset m. 6 sorte knager – Værdi 1.375 kr.
  19. December – CH23 stol indgr. fra Carl Hansen, Sæbebehandlet eg, naturflet – Værdi 5.395 kr.
  20. December – Mega dot sengetæppe fra HAY, Grøn, 235 x 245 cm – Værdi 1.299 kr.
  21. December – Dot La la Berlin x Fritz Hansen, Skammel m. blå velour – Værdi 1.795 kr.
  22. December – Panton Wire fra Montana, Sort med smoked glas topplade – Værdi 1.880 kr.
  23. December – AJ bordlampe fra Louis Poulsen, Okkergul -Værdi 5.195 kr.
  24. December – Eyes Loungestol fra Erik Jørgensen, Valgfri farve i Remix og knapper, eg – Værdi 7.397 kr.

  Hvem er Brdr. Friis Møbler?
  Brdr. Friis Møbler startede som møbelforretning i Brønshøj i 1980. Firmaet blev i 1995 udvidet med en forretning i Søborg. Denne historiske ejendom i Søborg var Wegners laboratorium og værksted i 1960`erne – og møbelklassikerne blev i mange år produceret samme sted af firmaet Johannes Hanse

 • Onlineski julekalender – Vind udstyr og rejse i onlineski konkurrencen

  onlineski julekalender
  onlineski julekalender

  Fed julekalender fra OnlineSki
  Vind skiudstyr og tilbehør produkter i denne onlineski julekalender. Tilmeld dig med fornavn og e-mailadresse i onlineskis fede julekalender og åbn én låge i julekalenderen hver dag i julen fra 1.-24. december. hver dag du deltager, får du et lod i den store lodtrækning om et rejsegavekort på 3000 kr.

  Hvem er OnlineSki
  De er 5 skiglade personer der meget gerne vil dele alle deres ski oplevelser med jer. De lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser. Det er billigere end at booke direkte på destinationen. De har set alle deres indkvarteringssteder og stået på ski på alle deres rejsemål, så de ved hvad de snakker om.

  Sådan vælges vinderen af OnlineSki julekalender

  Vinderne vælges via daglig lodtrækning hver dag i december (1. til 24. december) og får besked direkte via e-mail og det er dit ansvar, at du har skrevet rigtigt. Gaverne sendes så hurtigt som det er muligt, dog senes ved slutningen af februar 2018.

  Hvor længe kan du onlineski julekonkurrencen ?
  Kampagneperioden er fastsat fra den 1. til den 24. december 2017. Sidste tilmeldingsfrist og mulighed for deltagelse er 24.12.2017 kl. 24.00.

 • Weber julekalender – Vind grill og grilltilbehør i Weber konkurrencen

  weber julekalender
  weber julekalender

  God julekalender fra Weber
  Vind weber produkter i denne weber julekalender. Tilmeld dig med fornavn og efternavn samt e-mailadresse i Webers Store Julekalender og åbn én låge i julekalenderen hver dag i kampagneperioden fra 1.-24. dcember. Besvar spørgsmålet korrekt og indsend din tilmelding, så deltager du i lodtrækningen om at vinde en præmie.

  Sådan vælges vinderen af Weber julekalender

  Vinderne vælges via daglig lodtrækning i hele kampagneperioden blandt de deltagere, der har indsendt det korrekte svar på spørgsmålet. Deltagerne får besked via e-mail senest i den første uge i januar 2018. Gaverne sendes til vinderne senest i slutningen af februar 2018.

  Det er deltagernes ansvar at sørge for, at de anførte komtaktoplysninger er korrekte. Arrangøren har intet ansvar for, om deltagernes overførte data er rettidige, komplette eller korrekte. Såfremt de givne kontaktoplysninger er unøjagtige, er arrangøren ikke forpligtet til kontrollere, at adresserne er korrekte. Evt. negative konsekvenser, der kan skyldes unøjagtige kontaktoplysninger, dækkes kun af deltageren.

  Såfremt der opstår nogen form for tvist om den tilmeldte deltagers identitet, vil indehaveren af den e-mailadresse, der blev brugt til tilmeldingen, blive anset for at være deltageren. Kontoindehaveren er en person, som er tildelt adressen af en internetudbyder, onlinetjeneste eller person med ansvar for at tildele e-mailadresser ved den organisation, der står bag den oplyste e-mailadresses domænenavn. Hvis det er relevant, skal den mulige vinder også bevise, at han eller hun virkelig er den berettigede kontoindehaver.

  Hvor længe kan du weber julekonkurrencen ?
  Kampagneperioden er fastsat fra den 1. til den 24. december 2017. Sidste tilmeldingsfrist og mulighed for deltagelse er 24.12.2017 kl. 24.00.

 • ParkPark konkurrence – vind 3x julegavekort af 2.000 kr. pr. stk.

  parkpark konkurrence
  parkpark konkurrence

  Julegavekort konkurrence fra parkpark
  Spring køen over ved betalingsautomaten, betal hurtigt og nemt med din smartphone. Med PARKPARK får du adgang til en lang række pladser over hele landet. Lige nu kan du få 50 timers gratis parkering, samt muligheden for at vinde 3x jule gavekort til coop til værdi af 2.000 kr. pr. stk

  Tilmeld dig PARKPARK og få 50 timers gratis parkering
  Tilmeld dig parkpark i dag, så kan du få 50 timers gratis parkering og du er med i lodtrækningen om et af 3x gavekort på 2.000 kr. til Coop. Med PARKPARK kan du parkere i hele landet og spare op til 50%. Tjek ind når du parkerer og tjek ud når du forlader pladsen og spring køen ved betalingsautomaten over.

  Sådan virker parkpark

  Med ParkPark Mobilapp, kan du hurtigt og nemt finde en p-plads. Dit abonnement betyder, at du hurtigt tjekker ind på p-pladsen, uden at skulle bekymre dig om betalingsautomater, hvor lang tid du vil parkere, og det er slut med p-bøder. Når du er tilbage ved bilen, tjekker du ud, og så er det bare videre.

  1. PARKÉR DIN BIL – Parkér din bil på en ParkPark-parkeringsplads. Brug ParkPark Mobilapp til at finde vej til en parkeringsplads nær dig.

  2. TJEK IND – Med et hurtigt tjek ind via vores app, slipper du for at finde betalingsautomater, tage stillig til hvor lang tid du har tænkt dig at parkere, og det er slut med parkeringsbøder.

  3. TJEK UD – Når du kommer tilbage til bilen tjekker du ud med vores app, så er der betalt for parkering, og din parkering vil fremgå af din oversigt.

  4. VIDERE – Med ParkPark er du hurtigt videre. Ingen søgen efter pladser. Ingen leden efter automaten. Ingen parkeringsbøder.

  Hvor længe kan du parkpark konkurrencen ?
  Det ved vi ikke, vi har ikke kunne finde datoen for hvornår man ikke kan deltage længere. Men vi skal nok finde den og så opdatere siden. Held & lykke med konkurrencen om gratis parkering.

 • Bog og ide julekalender

  bog og ide julekalender
  bog og ide julekalender

  Årets julekalender fra Bog & idé
  Så er Bog og ide julekalender åben. Hver dag kan du lukke op for en ny låge og blive den heldige vinder af dagens kalendergave. Bog & idé julekalender er lavet til dig, som elsker gode julegaver. Hver dag, frem til juleaften, kan du åbne en låge i julekalenderen og blive den heldige vinder af dagens kalendergave. I deres julekalender er der gaver til voksne. Dagens kalenderlåge kan åbnes fra klokken 09.00.

  Vær med fra start

  Tilmeldingen til årets julekalender er startet. Tilmeld dig med e-mail eller via Facebook, så er du sikker på at få alle lågerne med, når julekalenderen starter den 1. december.

  Sådan deltager du i Bog og ide julekalender

  Det er nemt at deltage i årets julekalender: Bare opret dig lige her – så er du klar til at være med i lodtrækningen om mange gode gevinster.

  Hver dag, frem til juleaften, kan du åbne en ny låge i julekalenderen. Bag kalenderlågerne finder du præmier til voksne – udvalgt til ham og hende. Er dagens gave ikke noget for dig selv, kan du alligevel deltage og vinde julegaver, som kan skabe stor glæde hos én du holder af

  Præmier

  Hver dag er der en ny pakke med gevinster. Du kan på dagen se, hvad pakke indeholder. Dagens præmie kunne indeholde alt dette:

  • De forsvundne og de døde af Stuart MacBride fra forlaget Harper Collins
  • I den kolde mørke jord af Stuart MacBride fra forlaget Harper Collins
  • Skyggezone af Arne Dahl fra forlaget Modtryk
  • Indland af Arne Dahl fra forlaget Modtryk
  • VOKSENPOINT – et rigtig underholdende brætspil fra Kylskåpspoesi
  • Hæklerier til Jul & Vinter af Josephine Bjørn Knudsen
  • Pitt Artist tusser be Unique fra Faber-Castell
  • Pitt Artist tusser you are my type fra Faber-Castell
  • Pitt Artist tusser be unique be brave be yourself fra Faber-Castell
  • Pitt Artist tusser for the love of letters fra Faber-Castell
  • Pitt Artist tusser all you need for handlettering fra Faber-Castell
  • Julekort – 5 pakker eksklusive julekort med smukke motiver, i alt er der 20 julekort til dig

  Bog og ide julekalender

  Vinderen af dagens præmie bliver offentliggjort på deres konkurrenceliste den efterfølgende hverdag. Bliver du dagens vinder i lodtrækningen om kalendergaven, vil du blive kontaktet direkte af Bog & idé og få præmien tilsendt indenfor en uge.

  Alle personer over 18 år og med bopæl i Danmark kan deltage, men kun én gang pr. person pr. husstand. Ansatte i Bog og ide koncernen og deres husstande kan ikke være med i lodtrækningen og vinde præmier.

  Hvor længe varer julekalender fra Bog & ide ?
  Konkurrenceperioden for at deltage i julekalender fra Bog og ide er til og med 24. december.

 • Meny adventskalender

  meny adventskalender
  meny adventskalender

  Meny adventskalender – Vind 5.000 kr. til Meny
  Vind lækre præmier med MENY i deres adventskalender. Du skal svare på et ugentlige julespørgsmål og så deltager du i lodtrækningen om 10 stk. lækre MADgaver hver uge & 2 stk. gavekort a´ kr. 5000,- i hovedpræmie! Deltag nu, så du kan blive en af de heldige vindere!

  Sådan deltager du i Adventskalenderen

  Adventskalenderen foregår som en digitalt adventskalender på julekalender.meny.dk. Du kan deltage i adventskalenderen, én gang ugentligt i perioden torsdag den 23. november 2017 til og med søndag den 24. december 2017. Hver mandag efter adventssøndagene, åbnes der op for et nyt spørgsmål og nye ugentlige præmietrækninger.

  Deltagelsen er gratis. For at deltage skal du have adgang til en computer eller smartphone og spille via julekalender.meny.dk. Det er kun muligt at deltage i adventskalenderen, i perioden torsdag den 23. november 2017 til og med søndag den 24. december 2017, og du kan deltage én gang ugentligt. Forsøg på snyd og brug af falske oplysninger vil medføre udelukkelse fra konkurrencen. Konkurrencen har udelukkende til formål at være underholdende.

  Meny adventskalender

  Det er gratis at deltage Meny’s julekalender. Deltagelse i konkurrencen kræver, at du har en gyldig e-mailadresse. Det er kun tilladt, at tilmelde sig julekalenderen én gang. Forsøg på snyd medfører udelukkelse.

  Præmier i kalenderen
  Hovedpræmier: 2 x 1 stk. gavekort til MENY á kr. 5.000,-.
  Adventspræmier: Hver søndag udtrækkes der 10 x 1 stk. MADgaver til MENY.

  1. Advent: MADgave – Børnefri Bøfaften
  Æsken indeholder gavekort til og opskrifter på: To saftige bøffer med estragoncreme og spicy jordbærsalsa. To syndige sundaes med hindbærsyltede pærer, vaniljeis og chokoladesauce. En flaske god rødvin. Værdi: 349,-

  2. Advent: MADgave – Burger, bold & bajer
  Æsken indeholder gavekort til og opskrifter på: Otte saftige sliders med bacon, ost og coleslaw. Sprøde fritter. Fire velvoksne øl. En lækker pose chips. Værdi: 299,-

  3. Advent: MADgave – Verden rundt i vin
  Æsken indeholder gavekort til og opskrifter på: Sprøde bruschetta med artiskokcreme og knasende parmaskinke. Sprøde bruschetta med skinke og figensalsa. En italiensk vin. En spansk vin. En sydafrikansk vin. En australsk vin. Værdi: 499,-

  4. Advent: MADgave – ”Tak for middag”-middag
  Æsken indeholder gavekort til og opskrifter på: Velsmagende og valgfri NEM MENY til to. En flaske god vin. Et lækkert foccaciabrød. Værdi: 199,-

  Hvor længe varer adventskalenderen fra Meny ?
  Konkurrenceperioden for at deltage i julekalender fra Meny er til og med 24. december.

 • Skoringen julekalender

  skoringen julekalender
  skoringen julekalender

  Skoringen julekalender – Vind sko for 10.000 kr. eller et års forbrug
  Vind sko for 10.000 kr. i Skoringen julekalender. Hovedpræmien er et års forbrug af sko til hele familien á 10.000 kr. Derudover udtrækker Skoringen én ny præmie hver dag til de der har svaret på dagens spørgsmål. Der er ekstra udtrækning blandt de der deltager inden 1. december

  Sådan deltager du i Skoringens julekalender

  Hver dag mellem 1. og 24. december, findes en quiz bag en af kalenderens låger i Skoringen julekalender. Alle, der svarer rigtigt på dagens spørgsmål før dagen er omme, deltager i konkurrencen om dagens præmie.

  Daglige præmier

  1. dec. – Gavekort á 500 kr. til Skoringen
  2. dec. – Gavekort á 500 kr. til Skoringen
  3. dec. – Gavekort á 1.000 kr. til Skoringen
  4. dec. – Gavekort á 500 kr. til Skoringen
  5. dec. – Gavekort á 500 kr. til Skoringen
  6. dec. – Gavekort á 500 kr. til Skoringen
  7. dec. – Gavekort á 500 kr. til Skoringen
  8. dec. – Gavekort á 500 kr. til Skoringen
  9. dec. – Gavekort á 500 kr. til Skoringen
  10. dec. – Gavekort á 1.000 kr. til Skoringen
  11. dec. – Gavekort á 500 kr. til Skoringen
  12. dec. – Gavekort á 500 kr. til Skoringen
  13. dec. – Gavekort á 500 kr. til Skoringen
  14. dec. – Gavekort á 500 kr. til Skoringen
  15. dec. – Gavekort á 500 kr. til Skoringen
  16. dec. – Gavekort á 500 kr. til Skoringen
  17. dec. – Gavekort á 1.000 kr. til Skoringen
  18. dec. – Gavekort á 500 kr. til Skoringen
  19. dec. – Gavekort á 500 kr. til Skoringen
  20. dec. – Gavekort á 500 kr. til Skoringen
  21. dec. – Gavekort á 500 kr. til Skoringen
  22. dec. – Gavekort á 500 kr. til Skoringen
  23. dec. – Gavekort á 500 kr. til Skoringen
  24. dec. – Gavekort á 1.500 kr. til Skoringen

  Alle deltagere modtager dagligt en mail med et link til besvarelse af den pågældende dags spørgsmål. Hver gang du svarer rigtig på et spørgsmål, modtager du desuden et ekstra lod i konkurrencens hovedlodtrækning.

  Hvis du glemmer at besvare et dagligt spørgsmål på dagen, kan du svare på “gamle” spørgsmål frem til 24. december og stadig modtage ekstra lodder til hovedtrækningen.

  Alle, der tilmelder sig Julekalenderen før 1. december, deltager i konkurrencen om et gavekort på 1.500 kr. til Skoringen

  Skoringen julekalender

  Det er gratis at deltage Skoringens julekalender. Deltagelse i konkurrencen kræver, at du har en gyldig e-mailadresse. Det er kun tilladt, at tilmelde sig Julekalenderen én gang. Forsøg på snyd medfører udelukkelse.

  Konkurrencens vindere publiceres på Skoringens hjemmesiden med for- og efternavn. Vinderne kontaktes desuden direkte via den oplyste e-mailadresse og har en uge til at bekræfte info om navn og adresse for hvor præmien skal leveres. Hvis fristen overskrides trækkes en ny vinder, som også offentliggøres. Præmierne leveres direkte til vinderne og kan ikke byttes til kontanter.

  Tilmeld julekalender fra Skoringen inden 1. december
  Lige nu udlover Skoringen 1 gavekort á 1.500 kr. blandt alle der når at deltage inden 1. december. Hovedpræmien er et gavekort til års forbrug af sko til hele familien – værdi 10.000 kr. Derudover udtrækker Skoringen én ny præmie hver dag til de der har svaret på dagens spørgsmål.

  Hvor længe varer julekalender fra Skoringen ?
  Konkurrenceperioden for at deltage i julekalender fra Skoringen er til og med 24. december. Deltager du inden den 1. december er du også med i lodtrækningen om et gavekort på 1.500 kr.

 • Masterchef konkurrence – Vind en privat middag

  masterchef konkurrence
  masterchef konkurrence

  Vind en privat middag med Masterchef 2015
  I denne Masterchef konkurrence, kan du vinde en uforglemmelig aften for 8 personer hjemme hos dig selv, til en værdi af 15.000 kr., hvor kokken Anders Halskov Jensen tryller i køkkenet for dig og dine gæster og giver dig idéer til hvordan du bedst tilbereder lammekødet. Anders Halskov Jensen blev vinderen af Masterchef konkurrencen i 2015 hvor han fik tildelt den flotte pris som Masterchef 2015 på TV3.

  Vind en “Private dining” aften

  Vind en “Private dining” aften med lammekød i fokus, sammen med Masterchef 2015, Anders Halskov-Jensen. Svar på spørsmålet og udfyld formularen via linket, så deltager du automatisk.

 • Skrabe julekalender 2018

  Skrabe julekalender
  Skrabe julekalender

  Skrabe julekalender fra Danske Spil
  Skrabe julekalender fra Danske Spil er nu klar til at blive skrabet. Den er ved at være en juletradition for mange, at den skal man have, at hygge sig med fra 1. december til 24. december. Faktisk har den hele 22 år på bagen – lige så gammel som konkurrencer.dk 🙂 Og Quick julekalenderen, som den også hedder, har stort set ikke ændret udseende siden den havde premiere.

  Hovedegevinsten har altid været 1 million kroner og sidste år vandt hele 5 danskere en million kroner. Det gode er, at der er masser af mindre gevinster, faktisk er der gevinst på gennemsnitligt hvert tredje lod.

  Du kan købe din skrabe julekalender i butikkerne allerede nu. Husk kun at skrabe en låge hver dag ! Til dig, og nogle af os andre, der ikke kan vente, så bare skrab med det samme, for du kan jo nemt købe en ny hvis du ikke fik de 10 juletræer. Har du fået dem, så er det bare med at komme afsted og bytte din skrabe julekalender til 1 million kroner. Du kan selvfølgelig også skrabe din julekalender på nettet på Danske Spils hjemmeside.

  Skrabe julekalender fra Danske Spil

  Sådan vinder du på skrabe julekalenderen

  Der er 24 felter, ligesom på en almindelig julekalender med låger der kan åbnes. Disse 24 skrabefelter, skal skrabes fri hver dag i december. Bag hver af disse felter gemmer der sig et julesymbol. Og for at vinde, skal du samle ens symboler. Har du en af følgende kombinationer, har du vundet:

  • 10 juletræer giver hvoedegevinsten på 1.000.000 kr.
  • 9 julemænd giver 50.000 kr.
  • 8 rensdyr giver 5.000 kr.
  • 7 trommer giver 1.000 kr.
  • 6 mistelten giver 200 kr.
  • 5 julelys giver 100 kr.
  • 4 julekugler giver 75 kr.
  • 3 stjerner giver 50 kr.

  Udover skrabejulekalenderen er der også et advents skrabe spil. Her er der fire skrabefelter, en til hver søndag i advent. Hvis du skraber en Gave, snemand, julekrans eller en juleklokke har du vundet penge. Du kan vinde følgende:

  1 x julekrans giver 50.000 kr.
  1 x snemand giver 5.000 kr.
  1 x gave giver 500 kr.
  1 x juleklokke giver 50 kr.

  Hvis du køber din skrabejulekalender på nettet, kan du også spille advents skrabespillet. Det hele foregår på Danske Spil hjemmeside. Det er meget enkelt, at have en skrabe julekalender online og du kan godt skrabe alt på en gang, hvis du syntes det er for spændende at vente til den 24. december.

  Hvor længe kan du skrabe julekalenderen ?
  Konkurrenceperioden for at købe skrabe julekalenderen online er til og med 31. januar 2019

 • Vind et privat alarmsystem fra Verisure

  Vind et privat alarmsystem
  Vind et privat alarmsystem

  Verisure – det mest installerede alarm-system i verden – deltag i konkurrencen!
  Vind et privat alarmsystem fra Verisure, for der bliver begået 54.000 indbrud i danske hjem og virksomheder – hvert år. Det svarer til 147 indbrud om dagen! Hvert 30. sekund installeres et Verisure-system et sted i verden og dermed er Verisure privatalarm den mest installerede i Europa.

  Vind et privat alarmsystem fra Verisure

  Præmien er en Verisure Home Pakke inkl. installation og 1 års abonnement. Præmieværdi op til 10.863 kr. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre Verisure-produkter.

  Præmien kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter ligesom præmien ikke kan overdrages til andre.

  Hvor længe varer Verisure konkurrence ?
  Konkurrencen gælder til og med 20.12.2017. Vinderen udtrækkes umiddelbart efter og får direkte besked.

 • Fibia konkurrence – vind 1 års fiberbredbånd!

  fibia konkurrence
  fibia konkurrence

  Tjek om du kan få fibernet og vind 1 års fiberbredbånd
  Vil du også gerne have hurtigt og stabilt internet, så tjek om du kan få Danmark bedste internet* og deltag i konkurrencen om 1 års fiberbredbånd.

  Sådan vinder du:
  For at deltage i denne Fibia konkurrence er det en forudsætning, at du er ny kunde og at Fibia P/S kan levere fibernet på din adresse. Du deltager i lodtrækningen, når du har bedt om et opkald eller selv ringet ind og talt i telefon med Kundeservice hos Fibia P/S. Du kan kun deltage én gang.

  Fibia konkurrence – vind 1 års fiberbredbånd

  Præmien er 1 års abonnement på fiberbredbånd på den valgte hastighed til en værdi af op til 7.482 kr. Priseksempel: Waoo Fiber Full 500/500 Mbit/s 449 kr. pr. md. (12×449,-) + bokshåndtering 99 kr. + tilslutning til fibernettet op til 1.995 kr. Du vælger selv mellem deres 4 fiberpakker, hvilket internetabonnement du ønsker. Tv, telefoni og eventuelle tillægsprodukter fx leje af Waoo Smart Wifi er ikke en del af gevinsten.

  Tilslutningen dækker for TDC fibernet op til 30 meter (stueetage). Er der brug for ekstra gravning i forbindelse med tilslutningen eller ønskes etablering til første sal, afholdes omkostningerne af vinderen selv.

  Præmien kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter ligesom præmien ikke kan overdrages til andre.

  Hvordan får du din præmie:
  Fibia udtrækker én vinder, som findes ved lodtrækning og kontaktes direkte via telefon 9. januar 2018. Fibia vil herefter hurtigst muligt sørge for, at fiberbredbåndet bliver tilsluttet på vinderens adresse. Vinderen offentliggøres på Fibias Facebookside senest 14 dages efter, at denne er udtrukket. Hvis Fibia P/S ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 5 hverdage, forbeholder Fibia P/S sig retten til at udtrække en ny vinder.

  Hvor længe varer så denne Fibia konkurrence ?
  Konkurrencen er alene udbudt i Danmark fra 4. september 2017 til og med 2. januar 2018.

 • Vind en rejse til Tenerife

  vind en rejse til tenerife
  vind en rejse til tenerife

  Det er aldrig vinter på Tenerife
  Vind en rejse til Tenerife. Du har nu en eksklusiv mulighed for vinde en tur til Tenerife for 2 personer. Tenerife er en vulkanø i Atlanterhavet og der er derfor aldrig koldt. Den årlige gennemsnitstemperatur er på hele 23 grader. Deltag i konkurrencen fra Tenerifes svar på VisitDanmark og vind en rejse til Tenerife.

  Vind en rejse til skatteøen

  Tenerife er en vulkanø i Atlanterhavet, hvor man kunne kalde vinteren for forår takket være den dejlige årlige gennemsnitstemperatur på 23 grader. Et sted hvor folk er virkelig venlige og et lille paradis med så mange forskellige slags omgivelser, at du måske tror, at du på samme tid er flere forskellige steder på planeten… og måske endda på månen, for i Teide Natio-nalparken (et enormt vulkansk område, der rent bogstaveligt ser ud som en filmkulisse) får du følelsen af at have rejst til en anden verden.

  Tenerife er en feriedestination med hundredvis af ting at foretage sig, som forfører og tiltrækker besøgende fra hele Europa, der søger strande, hvor de kan slappe af, nyde solen og dyrke forskellige aktiviteter i vandet; eller hvor de kan nyde en natur, som byder på både ørkenagtige landskaber og bjerge i magisk gennemtrængende dybgrønne farver. Og alt indenfor få minutters afstand. En ø med så mange muligheder for at nyde det, at dem, der kender os, vender tilbage hvert år for at genopleve fantastiske oplevelser, der gør dem lykkelige. Her finder du moderne overnatningsmuligheder, uendelige aktiviteter og muligheder for at vælge, en fascinerende gastronomi, traditioner, kultur, sikkerhed og nærhed. Hvad mere har du brug for? Du skal bare være forberedt til det bedste.

  Vind en rejse til Tenerife – sponsoreres af SAS
  Præmien er en flyrejse for to personer til Tenerife med afrejse fra København på SAS Go. Præmien har en værdi på op til 10.000 DKK og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre ydelser. Præmien skal bookes inden den 21 december 2017 med en rejseperiode mellem den 01. december 2017 og 18. marts 2018. Bemærk at enkelte perioder i rejseperioden kan være undtaget som følge af SAS’ rejseplan.

  Tenerife konkurrencen

  Vinderen vil blive valgt tilfældigt blandt alle deltagere, der har registreret sig før 30. november 2017. Vinderen bliver kontaktet direkte af Turismo de Tenerife. Vi vil ligeledes – og efter vinderens samtykke – offentliggøre vinderen på Tenerife Tourism Corporation Facebook side.

 • Vind en iPhone X med EDC

  vind en iphone x med edc
  vind en iphone x med edc

  Vind en iPhone X med EDC
  Nysgerrig på, hvad din bolig er værd? Bestil gratis Salgstjek og vind. Der er meget at sætte pris på. Langt de fleste sætter pris på deres hjem, men ved du, hvad din bolig er værd? Er du nysgerrig på, hvad din bolig er værd, og overvejer du at sælge, er et gratis Salgstjek det første skridt på vejen.

  Alle, der bestiller et Salgstjek, deltager i lodtrækningen om den nye iPhone X til en værdi af kr. 8.899,-.

  Lad os vurdere værdien af din bolig

  Vil du gerne sælge din bolig? Eller er du bare nysgerrig på, hvad du kan få? EDC tilbyder dig et gratis og uforpligtende Salgstjek. Du får:

  • en grundig vurdering af din boligs værdi
  • overblik over omkostninger ved salg
  • beregnet dit overskud efter salget
  • råd til, hvordan du nemt og hurtigt gør din bolig salgsklar.

  Et Salgstjek af din bolig er gratis og helt uforpligtende.

   

  EDC konkurrencen

  Ved du hvad din bolig er værd? Få besked med et gratis salgstjek. Bestil nu og vind en iPhone X.

 • Købmandens store skattejagt

  købmandens store skattejagt
  købmandens store skattejagt

  SPAR Købmandens store skattejagt – Se straks om du har vundet
  Deltag i SPAR Købmandens store skattejagt og vind et rejsegavekort på 20.000 kr. Se om du har fundet en guldmønt i skattekisten, måske du bliver den heldige vinder af et rejsegavekort til en værdi af 20.000 kr. Man kan også være heldig at vinde et af 10.000 lækre produkter eller et gavekort til SPAR på kr. 500, som der trækkes 5 af hver uge. Luk op for dagens skattekiste og se om du har vundet!

  Er du også vild med skattejagt?

  Besøg spar.dk på din smartphone, tablet eller computer og se med det samme, om du har fundet en af de 10.000 lækre gevinster. Vinderne får direkte besked pr. mail, og præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

  HOVEDPRÆMIEN – Rejsegavekort til en værdi af 20.000 kr.
  UGEPRÆMIER – 2 x 5 stk. gavekort af 500 k
  10.000 LÆKRE GEVINSTER – som kan hentes hos din SPAR købmand.

  Spar købmand konkurrence

  Det er gratis at deltage i konkurrencen, og du kan deltage én gang dagligt i hele konkurrenceperioden. Konkurrencen er startet torsdag 21 sep. 2017 og strækker sig helt frem til og med søndag d. 6. oktober 2017. Ugepræmier trækkes i uge 40 og 41, og hovedpræmien trækkes i uge 41.

  Fødselsdagskampagne – deltag og se om du har vundet

  Vinderen får direkte besked og offentliggøres på spar.dk NB. Se de mange fødselsdagstilbud i tilbudsavisen eller på spar.dk

 • Vind benzin for 1500 kr.

  vind benzin
  vind benzin

  Vind benzin eller disel for 1500 kr.
  Deltag i FDMs sommerkonkurrence og vind et gavekort til brændstof fra Circle K (værdi 1.500 kr.) Svar på tre spørgsmål og deltag i lodtrækningen om et gavekort til brændstof fra Circle K.

  FDM gør det billigere at være bilist!
  Afgifter, benzin og uforudsete reparationer. Du ved kun alt for godt, at der er mange udgifter forbundet med at være bilist. Derfor har FDM fokus på at gøre det billigere for dig at have bil. Vi giver dig rabataftaler til bl.a. værksteder, biludstyr og ferieoplevelser. Vi har over 200.000 rabatter, så du har masser af muligheder for at tjene medlemskabet ind. År efter år.

  Vind benzin konkurrence

  Der trækkes én vinder á 1.500 kr. til Circle K ved lodtrækning inden den 1/9-2017. Vinderen kontaktes direkte telefonisk.
  Gevinstchance: deltager 100 personer er gevinstchancen 1/100

  Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

 • Vind en rejse til New York med hotels.com

  vind en rejse til new york
  vind en rejse til new york

  Vind en rejse til New York med hotels.com

  Har du altid ønsket dig at rejse til New York med en ven? Nu har du chancen: vind en tur til New York med Hotels .com! Deltag i lodtrækningen om en ferie for to i New York City inklusiv flybilletter og fire overnatninger på det 4* hotel PUBLIC by Ian Schanger!

  Konkurrencen: Vind en rejse til New York med hotels gør det muligt for dig en en anden at komme til USA med alt betalt. Alt du skal gøre er, at tilmelde dig nyhedsbrevet og vinde! Som en tak får du 10% rabat på din næste mobilbooking.

  Hotellet har 4-stjernede og tilbyder 2 restauranter. Det ligger godt på Manhattan og lige i nærheden af New York University. Der er gratis wifi på hotellet, så du kan skrive hjem om din tur til The Big Apple.

  New York rejsekonkurrence

  Præmielodtrækningen begynder kl. 01.01 dansk tid den 3. juli 2017, og alle tilmeldinger skal være modtaget inden kl. 00.59 dansk tid den 15. august 2017.Det er gratis at deltage i Præmielodtrækningen, og intet køb kræves for at deltage. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Hotels almindelige forretningsbetingelser er gældende.

 • Vind en iPhoneX

  vind en iphonex
  vind en iphonex

  Vind en iPhoneX
  Lige nu kan du deltage i konkurrencen om den nye iPhone X, hvis du deltager i denne lodtrækning. iPhone X – eller iPhone 10 – er en vigtig enhed for Apple. Ikke alene faldt udgivelses datoen sammen med 10 års jubilæum for, uden tvivl, det vigtigste tekniske produkt fra det seneste årti. Det er også den første iPhone inden for de sidste fire år, som gennemgår et større redesign – men det har sin pris, faktisk en meget heftig pris. Derfor er du heldig og har muligheden for at vinde den lige her.

  Sådan vinder du en iPhoneX

  Deltag i konkurrencen om en helt ny iPhone X 🤩🤩 (Værdi 8.899,-) Bliv medlem af fællesskabet HAAYS, det er fuldstændig gratis og samtidigt deltager du i konkurrencen om en helt ny iPhone X 64GB.

  Som medlem hos HAAYS får du:

  • Muligheden for at vinde en Iphone X.
  • Et gratis medlemskab hos HAAYS.
  • Din helt egen markedsrådgiver.
  • Adgang til unikke ordninger.
  • Du sparer penge.

  HAAYS – Hvem er det?
  Hos HAAYS har de fødderne dybt plantet i fed nordjysk muld, hovederne helt oppe i skyerne mens vores hjerter er hos de mennesker, som de arbejder for og med. – og som de elsker at hjælpe og rådgive.

  Hos HAAYS har de altid gang i noget, der handler om at udvikle, opfinde, kreativitet og aktivitet. Og netop grundet denne hjælpsomhed, har de startet HAAYS, hvis hovedformål er at hjælpe dig med at finde de løsninger der passer bedst til dine behov. Vi sparer dig en masse tid, ved at tildele dig en rådgiver der har øje for netop det du søger, og som har et bredt kendskab til markedet.

  Vind en iPhoneX

  Vind en iPhone X her eller i en af de mange andre konkurrencer med en iPhone som gevinst Denne konkurence slutter den 01.12.2018 efter den dato, kan du ikke længere deltage i lodtrækningen om denne smartphone fra Apple. Du skal være over 18år for at deltage.

 • Vind vin for 3.000 kr.

  vind vin for 3.000 kr.
  vind vin for 3.000 kr.

  Vind vin for 3.000 kr.

  Deltag i konkurrencen om et gavekort på 3000,- og få samtidig 150 kr. gratis at handle for.

  Det er helt gratis at deltage og samtidig bliver du bonuskunde og det giver dig følgende fordele:

  – Startbonus på 150 kr.
  – Optjen bonus hver gang du handler
  – Tyvstart på udsalg
  – Invitationer til vinøse og gastronomiske oplevelser
  – De bedste vintilbud direkte i din indbakke

  Sådan vinder du:
  For at deltage i konkurrencen skal du have en gyldig e-mail adresse. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de 150 kr. at handle for.

  Vind vin for 3.000 kr. til Theis vin

  Udover at du får 150,- GRATIS ved tilmelding til Grand Cru kklubben, får du også muligheden for at optjene bonuspoint*, om kan benyttes som rabat på fremtidige ordrer og udvidet returret, vil du som Grand Cru medlem også modtage særlige medlemstilbud fra Theis Vine, info om unikke arrangementer som temasmagninger, winemakers dinners og andet, samt modtage nyheder fra vinens verden og anmeldelser på vores vine.

  Som Grand Cru medlem vil du ofte få mulighed for at ‘tyvstarte’ på vores udsalg før alle andre, og dermed sikre dig de bedste tilbud og dine favoritter til særligt fordelagtige priser.

  Meld dig ind som Grand Cru medlem i dag – det betaler sig!

  Hvor længe varer Theis vin konkurrencen om et gavekort på 3.000 kr.
  Konkurrencen løber til og med 31 juli 2017 og får direkte besked på e-mail. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

 • Vind 50.000 kr. skattefrit

  Skrab og vind et ophold på Hindsgavl Slot
  El til indkøbspris! Over 50.000 hustande er allerede skiftet til Gul Strøm. Med Gul strøm for du billig strøm, samt muligheden for at vinde præmier hver måned. Vind alt lige fra 50.000 kr. til gavekort til diverse supermarkeder og restauranter.

  Gul strøm er e-mærket – din sikkerhed for, at de lever op til gældende dansk lov samt en række særlige forbrugerbeskyttende krav.

  Du får muligheden for at spare på el-regningen og samtidig muligheden for at vinde en masse forskellige præmier hver måned!

 • Team Benns konkurrence

  team benns konkurrence
  team benns konkurrence

  Vind 10.000 kr. til Team Benns Ski

  Vind 10.000 kr. i Team Benns konkurrence. Team Benns Ski har en kæmpe konkurrence hvor du kan vinde et ski rejsegavekort på hele 10.000 kr. Alle kan være med og det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig deres nyhedsbrev, så er du automatisk med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000 kr. til en skieferie med hele familien. Så vil du invitere hele familien på skiferie? Kan du tilmeldw dig Team Benns nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000 kr.

  Sådan vinder du:
  For at deltage i konkurrencen skal du have en gyldig e-mail adresse.Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de 16 gode skitips med det samme (gratis). Derved deltager du i konkurrencen om et gavekort på 10.000 kr. til brug i sæsonen 2017/2018.

  Vind 10.000 kr. til Team Benns Ski

  På alle deres ski rejser yder de snegaranti. Det betyder kort sagt, at hvis der ikke skulle være sne på rejsemålet, så sørger de for at transportere dig til et andet rejsemål, ombytte jeres liftkort og dermed sikre, at I rent faktisk kommer til at stå på ski i jeres skiferie. Det synes vi giver rigtig god mening!

  Hvor længe varer Team Benns konkurrencen om et ski rejsegavekort på 10.000 kr.
  Konkurrencen løber til og med 8 december 2017 og får direkte besked på e-mail. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

 • Skrab og vind et ophold på Hindsgavl Slot

  skrab og vind et ophold paa hindsgavl slot
  skrab og vind et ophold paa hindsgavl slot

  Skrab og vind et ophold på Hindsgavl Slot
  Sommeren og de lune aftener nærmer sig – og dermed også højsæsonen for kølig Alsacevin på terrassen. Derfor en lille hyggelig konkurrence, til at bringe den rette stemning frem.

  Deltag i skrabespilskonkurrencen og se med det samme om du har vundet én af dagspræmierne, som blandt andet er lækre picnickurve med Alsace-vine og vingavekort! Blandt alle der deltager, trækker vi lod om hovedpræmien: et ophold for 4 personer på Hindsgavls Slot til en værdi af 7.200 kr.

 • Champions League konkurrence

  champions league konkurrence
  champions league konkurrence

  Vær med i Champions League konkurrence og vind en rejse til finalen i Cardiff
  Præmien inkluderer flybilletter og 2 overnatninger på et 4* hotel. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at se finalen i denne Champions League konkurrence.

  Sådan vinder du:
  I samarbejde med Hotels giver Mastercard dig mulighed for at vinde to billetter til Champions League-finalen i Cardiff i 2017, inklusive flyrejser og et ophold på to nætter på et 4-stjernet overnatningssted! Det eneste, du skal gøre, er at skrive dig op til Hotels. com nyhedsbrevet. Oveni får du også 10% rabat på din næste booking, hvis du betaler med Mastercard.

  Præmien:
  • 2 billetter til UEFA Champions League-finalen i Cardiff, Wales på National Stadium of Wales lørdag den 3. juni 2017;
  • 2 returbilletter med fly på økonomiklasse fra udvalgte lufthavne (opført herunder) inkl. skatter, afgifter og kun ét (1) styk håndbagage pr. person;
  • landtransport fra lufthavnen til lejligheden;
  • privat transport mellem National Stadium of Wales og lejligheden;
  • 100 £ i lommepenge til vinderen; og
  • 2 nætters indkvartering i en lejlighed med faciliteter i Bristol;

   

  Hvor længe varer Champions League konkurrencen
  Præmielodtrækningen starter kl. 01.01 dansk tid den 29. marts 2017, og alle tilmeldinger skal være modtaget inden kl. 00.59 dansk tid på slutdagen den 10 maj 2017

 • Vind 12.000 kr. til personlig træning

  vind 12.000 kr. til personlig træning
  vind 12.000 kr. til personlig træning

  Vind 12.000 kr. til personlig træning
  Tilmeld dig GoSpoorts nyhedsbrev og deltag samtidig i konkurrencen om træning til en værdi á 12.000 kr.

  Om GoSpoort

  GoSpoort er en online platform, der kobler dig sammen med professionelle danske sportstrænere og personlige instruktører.

  På deres hjemmeside kan du købe 1-til-1 sessioner til at øge din fitness- og sportsevner. Det er en ny måde at købe sport og træning på.

  Vind træning for 12.0000 kr. konkurrence

  Konkurrencen udbydes af GoSpoort. Vinderen kontaktes direkte via e-mail efter konkurrencens ophør. Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til, at de indtastede personoplysninger registreres og opbevares af GoSpoort. Alle personoplysninger håndteres fortroligt og i overensstemmelse med Persondataloven og videregives ikke til tredjepart. Ved at tilmelde dig GoSpoorts konkurrence er du med i lodtrækningen om at vinde træningsforløb til en værdi af 12.000 kr.

  Hvor længe varer konkurrencen om 12.000 kr. til personlig træning ?
  Tilmeldingen stopper den 16. maj og vinderen får direkte besked den 25. maj.

 • Quickchancen påskekonkurrence

  quickchancen påskekonkurrence
  quickchancen påskekonkurrence

  Vær med i Quickchancen påskekonkurrence og vind præmier for over 150.000 kr.
  Gå på æggejagt med Quickchancen, find guldkyllinger og vind flotte præmier. Skrab dagens æg her og se om du er en af de heldige vindere i Quickchancen påskekonkurrence.

  Sådan vinder du:
  Unik kode på skrabelod (22/2 – 31/5 2017)
  Hvis du har en unik kode enten fra dit Quick Påskeæg lod eller fra Quicks nyhedsbrev, så har du mulighed for at tilmelde den konkurrencen, og få en guldkylling som giver dig et lod i hovedkonkurrencen om 5 x 10.000 kr.
  For at gøre brug af kodens og loddernes værdi, skal du aktivere dem ved at tilmelde dig konkurrencen på www.quickchancen.dk. Du kan indtaste så mange unikke koder du har lyst til. Det er også muligt at få unikke koder ved at have tilmeldt sig Quicks nyhedsbrev. Hver unik kode har gyldighed til og med d. 31. maj 2017 og kan ikke ombyttes til andre former for lodder, kontanter eller andet.

  Dagligt skrab i Quickchancen påskekonkurrence (1/4 – 17/4 2017)
  Skrab ’dagens æg’ hver dag fra d. 1 april til og med 17. april. Der er 15 præmier á 200 kr. på højkant hver dag fra d. 1 april til og med d. 17. april. Der er præmier for i alt 51.000 kr.
  Du kan også være heldig at vinde ekstra guldkyllinger, som giver et lod i hovedkonkurrencen om 5 x 10.000 kr.

  Gå på jagt efter guldæg (14/3 – 17/4)
  Gå på æggejagt og find guldæg, vi har gemt guldæggene over hele landet, hos Danske Spils mere end 3.000 forhandlere. Finder du et guldæg har du mulighed for, enten at vinde en her&nu præmie på en værdi af 500 kr. eller finde en guldkylling som giver dig et lod i hovedkonkurrencen om 5 x 10.000 kr.

  Guldæggene har en fotogenkendelseskode og en QR-kode i samme mønster, som skal scannes gennem Quickchancen.dk.

  Guldæggene findes på plakater, hyldesvirpere og andet marketing-materiale i hele landet.
  Der skelnes mellem to slags guldæg. Det ene guldæg er markeret med en lyserød splash og har en generisk QR-kode, som kun kan scannes en gang om dagen. Det andet guldæg har en grøn splash og har en unik QR-kode, der kan scannes en gang om dagen pr. materiale.
  Præmieoversigt
  Hovedpræmie: 5 x 10.000 kr. (22/2 – 31/5 2017)
  Daglige præmier: 15 x gavekort a 200 kr. om dagen (1/4 – 17/4 2017)
  Guldæg hos forhandlere: 100 x 500 kr. (14/3 – 17/4)

  Hvor længe varer Påskekonkurrence fra quickchancen
  Konkurrencen løber fra d. 22. februar til og med 31. maj 2017. Hver dag fra d. 1. april til og med d. 17. april, kan du skrabe ’dagens æg’ som giver dig chancen for enten at vinde et gavekort på 200 kr. eller et lod i hovedkonkurrencen om 5 x 10.000 kr.

  Du kan også samle flere guldkyllinger ved enten at indtaste en unik kode eller gå på æggejagt hos Danske Spils forhandlere.

 • Natur-Energi konkurrencen – vind 10.000 kr.

  natur-energi konkurrencen
  natur-energi konkurrencen

  Vind grøn strøm i et år til en værdi af 10.000 kr.
  Deltag i Natur-Energi konkurrencen om at vinde grøn strøm i et år til en værdi af 10.000 kr.

  Alt du skal gøre er at deltage i konkurrencen om gratis strøm i et helt år er at indtaste dit navn, e-mail og mobilnummer, så deltager du i konkurrencen og de kontakter dig hvis du har vundet. Derudover kan det være Natur-energi ringer eller kontakter dig på email med gode tilbud på energiprodukter.

  Om Natur-Energi

  I 2016 blev Natur-Energi branchevinder med den bedste kundeservice. De tilbyder grøn strøm uden at betale ekstra. Natur-Energi har leveret grøn strøm siden 2008. Mere end 75.000 danskere har allerede valgt os. Deltag i konkurrencen og hør hvordan du også bliver en af Danmarks mest tilfredse el-kunder.

  Vind 10.000 kr. i Natur-Energi konkurrencen

  Konkurrencen udbydes af Natur-Energi. Vinderen vil blive kontaktet direkte og offentliggjort på Natur-Energi. Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til, at de indtastede personoplysninger registreres og opbevares af Natur-Energi. Alle oplysninger, der opgives, er udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til 3. part. Du vil som deltager i konkurrencen udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen.For at deltage skal du oplyse dit navn, din e-mailadresse og dit telefonnummer på angivet webside.

  Hvor længe varer konkurrencen fra Natur-Energi ?
  Konkurrenceperioden løber fra d. 22. juni 2018 og frem til d. 1. august 2018. Du skal deltage inden for denne periode, for at deltage i konkurrencen fra Natur-energi.

 • Hotels.com konkurrence – Vind en rejse til LA med Hotels

  hotels konkurrence
  hotels konkurrence

  Hotels.com konkurrence – Vind en rejse til LA med Hotels
  Vind en rejse til LA i Hotels.com konkurrence. Du vinder flyrejsen, privat lufthavnstransfer og fire nætter på et 4-stjernet hotel for 2 personer. Udover dette, vil du også få billetter til Cataline Jazz Club. Så har du altid drømt om, at rejse til USA og se hvor stjernerne bor, er denne konkurrencen en god mulighed for at få drømmen opfyldt.

  Sådan vinder du:
  For at deltage i konkurrencen skal du skrive dig op til nyhedsbrevet fra Hotels og vinde
  Har du altid drømt om at rejse til LA og se hvor stjernerne bor? Nu har du muligheden: Vind en rejse til LA med LA LA Land og Hotels.com! Fly, privat lufthavnstransfer og fire nætter på et 4-stjernet hotel for 2 personer inkluderet. Udover dette, vil du også få billetter til Cataline Jazz Club.

  Hotels.com konkurrence

  Lodtrækningen er arrangeret af Hotels.com i partnerskab med Lions Gate Entertainment Inc. for at markedsføre udgivelsen af filmen La La Land. Hotels.com er en websted til reservation af hotelværelser. På Hotels.com kan du vælge mellem hundredtusindvis af hoteller i mere end 60 lande, og med deres unikke loyalitetsprogram, Hotels.com Rewards, får du 1 bonusovernatning for hver 10. nat, du reserverer gennem dem.

  Hvordan får du din præmie:
  Du kan kun deltage én gang i konkurrencen. Vinderen udtrækkes tilfældigt blandt deltagerne den 15. februar 2017 – blandt alle fuldendte, kvalificerede og korrekt indsendte tilmeldinger efter konkurrencens udløb og kontaktes direkte pr. e-mail. Deltagelse i konkurrencen er gratis.

  Hvor længe varer Hotels.com konkurrence om en drømmerejse til LA
  Alle der ønsker at deltage, skal tilmelde sig inden den 12. februar 2017. Vinderen får direkte pr. e-mail. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

 • Det Store ØGO Spil – Vind økologi på spil.netto.dk

  det store øgo spil fra netto
  det store øgo spil fra netto

  Det Store ØGO Spil er i gang
  Det Store ØGO Spil fra Netto er nu klar til at blive spillet. Det nye spil fra Netto er helt super og med masser af vinder chancer. Du skal dog huske at hente din præmie i din lokale Netto – du har nemlig kun 4 dage til at afhente gevinsten, inden der er en anden som kan vinde den. Vi er vilde med spillet fra Netto, og specielt at man kan vinde økologiske varer – godt spil med masser af gevinster, får klart vores anbefalinger.

  Regler for deltagelse
  Deltagelsen er gratis. Forsøg på snyd og brug af falske oplysninger vil medføre udelukkelse fra Netto konkurrence. Konkurrencen har kun til formål at være underholdende. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod Dansk Supermarked. Alle over 18 år kan deltage i konkurrencer arrangeret af Dansk Supermarked. Dansk Supermarked forbeholder sig retten til at kontrollere alderen på vindere og frasortere deltagere under 18 år.

  Konkurrencedeltagere accepterer, at Dansk Supermarked må eksponere navn og by på vindere på netto.dk og andre medier, som Dansk Supermarked anvender. Deltagerne accepterer, at ens navn vil kunne blive brugt i forbindelse med promovering, og at dette sker uden nogen som helst form for vederlag.

  Ved deltagelse i denne konkurrence fra Dansk Supermarked accepterer du samtidig disse konkurrenceregler. Dansk Supermarked forbeholder sig ret til at afslutte konkurrencer uden forudgående varsel. Dansk Supermarkeds afgørelse i forbindelse med konkurrencen er endelig. Ansatte i Dansk Supermarked og deres husstande må ikke deltage i konkurrencen. Ansatte hos samarbejdspartnere og dens husstand må heller ikke deltage i konkurrencer, hvor samarbejdspartneren er sponsor.

  Dansk supermarked tager forbehold for trykfejl, prisændringer, manglende levering samt udsolgte varer.

  Det Store ØGO Spil fra Netto

  Sådan vinder du i spillet fra Netto

  For at deltage skal du have et dansk telefonnummer og en smartphone. Hvis du vinder, modtager du via SMS besked om, hvordan du kan gøre krav på din præmie.
  På spil.netto.dk kan du deltage i Det Store ØGO spil én gang hver dag fra d. 5. Januar 2017 til og med d. 29. Januar 2017.
  Udvalgte præmier skal indløses i Netto inden for 4 dage.

  Der findes også en løsning på netto’s hjemmeside, hvor du kan spille med uden smartphone. Her kan du vinde præmier på samme måde som fra smartphone. Smartphone dog påkrævet for at kunne indløse og gøre krav på din præmie når denne skal hentes i Netto. Hvis ikke du har en Smartphone kan du i det tilfælde videresende din vinder-SMS til én, der har smartphone, som kan indløse præmien for dig eller selv få glæde af præmien.

  Der er 9 felter. Disse 9 skrabefelter, skal skrabes fri hver dag i januar. Bag hver af disse felter gemmer der sig et billede af økoprodukter. Og for at vinde, skal du samle 3 ens billeder. Har du 3 ens har du vundet det ser er på billedet, er er listen med antal præmier og deres værdi:

  • 20.000 x 1 ØGO æblejuice, 1 l. normalpris kr. 10,95
  • 20.000 x 1 ØGO appelsinjuice, 1 l. normalpris kr. 10,95
  • 10.000 x 1 ØGO mozzarellaost 125 g. normalpris kr. 9,95
  • 25.000 x 1 ØGO riskiks 100 g. normalpris kr. 6,95
  • 10.000 x 1 ØGO rosiner 250 g. normalpris kr. 15,00
  • 10.000 x 1 ØGO rørsukker, 1000 g. normalpris kr. 14,95

  Afhentning af præmier
  Afhentning af præmier kan kun ske med en smartphone med internetadgang og en browser. Der skal gøres krav på præmien senest 4 dage efter, at præmien er vundet, ellers er præmien tabt. Det betyder for eksempel, at en præmie, der bliver vundet en mandag, kan afhentes til og med fredag i samme uge. Afhentning af præmier sker som beskrevet i de vinder-SMS’er, der udsendes til vinderne. Afhentning af præmier kan kun ske i Netto. Vi henviser her igen til de vinder-SMS’er, der udsendes.

  I forbindelse med afhentning af præmier i Netto-butikkerne kan Dansk Supermarked kræve fremvisning af gyldig billedlegitimation såsom kørekort. Alle konkurrencevindere kontaktes direkte via SMS, såfremt korrekt mobilnummer er opgivet ved tilmelding. Har du opgivet forkert nummer ved tilmelding, er præmien tabt. Gevinster kan ikke ombyttes til kontanter eller andre præmier.

  For support til ”Det Store ØGO spil” henviser vi til: support.netto.dk

  Hvor længe kan du spille Det Store ØGO Spil ?
  Konkurrenceperioden for at spille med i Det Store ØGO Spil til og 29. Januar 2017.

 • Vind en iPhone7

  vind en iphone7
  vind en iphone7

  Vind en iPhone7

  Vind en iPhone7 med Telenor i deres nye konkurrencen. Se straks om du har vundet en iPhone 7.Det eneste du skal er at udfylde få informationer og du får besked med det samme, om du har vundet den nye iPhone 7 eller 5 x 2 bio-billetter.

  Sådan vinder du:
  For at deltage i konkurrencen skal du acceptere at Telenor, må kontakte dig om hvordan, du kan spare penge på dit mobil abonnement. De ringer eller sender dig en e-mail om de muligheder du har for at betale mindre i tale/mobil data og derved spare penge på mobilregningen. De kan også være behjælpelige med andre spørgsmål, du har om mobiltelefoni og dataforbrug, samt hvordan du nedbringer dit mobilregning eller tilbud på en ny mobil.

  Vind en iPhone7 med Telenor

  Du kan vinde en iPhone ved at deltage i konkurrencen fra Telenor. Der er store vinderchancer, så gå ikke glip af muligheden for at vinde den nye iPhone 7. Telenor A/S er det førende telekommunikationsselskab i Norge og det største i Skandinavien. Det ejer danske tidligere Sonofon og tidligere Cybercity, der drives under navnet Telenor.

  Hvordan får du din præmie:
  Indtast dine informationer og se straks om du har vundet en iPhone 7 eller 5 x 2 bio-billetter.

  Hvor længe varer Telenor konkurrencen om en iPhone 7
  Vinderen trækkes inden den d. 1 Marts 2017 og får direkte telefonisk besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

 • Vind en robotplæneklipper

  vind en robotplaeneklipper
  vind en robotplaeneklipper

  Vind en robotplæneklipper

  Vind en robotplæneklipper med Modstrøm i deres nye konkurrencen. Synes du at du betaler for meget til strøm? Så har vi løsningen til dig her. Se hvordan du kan spare penge på strøm. Samtidig deltager du også i konkurrencen om en super lækker Gardena Sileno + 1600 robotplæneklipper til et værdi af 17.995 kr.

  Sådan vinder du:
  For at deltage i konkurrencen skal du acceptere af Modstrøm, må kontakte dig om hvordan, du kan spare penge på strøm. De ringer eller sender dig en e-mail om de muligheder du har for at betale mindre i strøm og derved spare penge på elregningen. De kan også være behjælplige med andre spørgsmål, du har om strøm og elforbrug, samt hvordan du nedbringer dit elforbrug.

  Vind en robotplæneklipper med Modstrøm

  Modstrøm arbejder dag ud og dag ind for, at spare på din strøm, fordi den billigste og eneste sande grønne kilowatt-time er den, du ikke bruger.
  Modstrøm Danmark A/S er Danmarks første uafhængige og klimavenlige elselskab. De tager udgangspunkt i en vision om, at bæredygtighed skal kunne betale sig, og at være kunde hos Modstrøm byder på muligheder for at gøre en forskel. Det hele starter med at forholde sig til sit energiforbrug.
  Derfor har de udviklet en række unikke produkter og services for at hjælpe dig til at blive en bevidst og aktiv forbruger, der sparer på strømmen og energiforbedrer din bolig.
  Som det eneste energiselskab i Danmark tilbyder de alle privatkunder en regulær SparegarantiTM. Fordi Modstrøms kunder går mod strømmen og sparer på energien. Det kalder de grøn fornuft og sund økonomi.

  Hvordan får du din præmie:
  Du skal være minimum 18 år og bosiddende i Danmark for at kunne deltage i konkurrencen. Du kan kun deltage én gang i hver konkurrence. Vinderen udtrækkes tilfældigt blandt deltagerne senest en uge efter konkurrencens udløb og kontaktes direkte pr. e-mail. Deltagelse i konkurrencen er gratis.

  Hvor længe varer Modstrøm konkurrencen om en robotplæneklipper
  Vinderen trækkes inden den d. 1 Marts 2017 og får direkte telefonisk besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

 • Simba Games giver lige nu 20 GRATIS spins

  simba games jul
  simba games jul

  Vind penge med Simba Games
  Få 20 gratis spins og en kæmpe velkomstpakke hos Simba Games. Hos Simba Games kan du se frem til en verden fyldt med fede spil og store præmier. Nye spillere bliver budt velkommen med 20 gratis spins til Ninja Masters. Tilbuddet gælder kun nye spillere, og mindst en indbetaling er påkrævet før udbetaling kan gennemføres.

  Spil hos Simba Games

  Er du vild med spilleautomater, poker, blackjack, roulette og andre kasinospil, så har vi det perfekte tilbud til dig. Du får lige nu 20 GRATIS spins og en kæmpe velkomstpakke! Der er store præmier på spil og et kæmpe udvalg af spil at vælge mellem. Spild ikke mere tid, kom i gang med at vinde allerede i dag.

  Hvor længe kan man få 20 gratis spins hos Simba Games ?
  Kampagnen gælder til 25.12.16 og spillere kan kun spinne lykkehjulet én gang om dagen. Kun for personer over 18 år bosiddende i Danmark. SimbaGames har ingen tilknytning til gevinstudbyderne. Hver gevinst har sine vilkår. Du kan læse dem, når du har vundet en gevinst. Bemærk at visse præmier kræver et depositum for indløsning.

 • Vind et års forbrug af bleer

  vind et års forbrug af bleer
  vind et års forbrug af bleer

  Vind et års forbrug af bleer – Deltag i konkurrencen fra Gyldendals Børnebogklub
  Lige nu kan du få 3 rigtig spændende børnebøger for kun 0,- + porto og eksp. Oven i hatten deltager du så også i den store konkurrence om et helt års forbrug af bleer!

  Om Gyldendals Børnebogklub

  Gyldendals Børnebogklub byder på et nøje udvalg af markedets bedste bøger – lige fra de allerførste stof- og pegebøger over læs-let historier og lærerige aktivitetsbøger, til eventyr, spændingsromaner og store fantasy-serier. I Gyldendals Børnebogklub kan du hente masser af råd og vejledning om børn og familieliv. Du finder du nemlig masser af aktuelle bøger fra førende eksperter med værdifulde råd om opdragelse og selvværd, mad og søvn. Både til nybagte forældre og til alle, der vil guide tweens og teens godt igennem puberteten.

  Vind et års forbrug af bleer

  Konkurrencen udbydes af Gyldendals Børnebogklub – Vind et års forbrug af bleer, vinderen kontaktes direkte via e-mail efter konkurrencens ophør. Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til, at de indtastede personoplysninger registreres og opbevares af Gyldendals Børnebogklub. Alle personoplysninger håndteres fortroligt og i overensstemmelse med Persondataloven og videregives ikke til tredjepart.

  Ved deltagelse bliver du automatisk tilmeldt Gyldendals Børnebogklub. Du kan altid nemt og hurtigt bestille bøger eller afbestille månedens bog via hjemmeside eller automatisk servicetelefon. Ca. 17 gange om året får du gratis tilsendt et bogklubblad med massevis af gode tilbud. Uanset hvor mange titler du bestiller på én gang beregnes i porto og ekspedition kun 29,95 kr. pr. levering. (Velkomsttilbuddet dog 39 kr.) Hvis du fortryder en bestilling, har du 14 dages returret.

  Hvor længe varer konkurrencen fra Gyldendals Børnebogklub ?
  Konkurrenceperioden for at deltage i konkurrencen fra Gyldendals Børnebogklub er til og med 31. december 2017

 • Vind Pom Pom hjemmesko

  vind pom pom hjemmesko
  vind pom pom hjemmesko

  Vind pom pom hjemmesko
  Vind Pom Pom hjemmesko i denne konkurrence, hvor det tilmed er valgfrit hvilken model du ønsker at vinde. Du må vælge i mellem alle pom pom hjemmesko på hjemmesiden funkylittlemonkey.dk. Vind valgfri pom pom hjemmesko til dit barn, barnebarn, fætter, kusine eller en du syntes skal have de bedste hjemmesko.

  Vind Pom Pom hjemmesko og vælg selv modellen

  Pom pom er dansk designet skotøjsmærke, hvor kvalitet og pasform er prioriteret højt. Hjemmeskoene er produceret med brug for øjet og kan holde til hverdages oplevelser i børnehøjde. Der findes utrolig mange flotte designs. Nogle af de nyeste hjemmesko er de sorte krokodille hjemmesko fra pom pom eller den super søde pom pom laksko i rose. Du kan se alle de modeller du kan vælge imellem hos funkylittelmonkey.dk.

  Funkylittlemonkey.dk er en af de ældste webshops i Danmark med børnetøj og udstyr til babyer. Siden 2006 har de solgt luksus til de mindste, og er i dag stadig kendt for deres luksus mærker til børn. Du kan bl.a. købe Ver de terre flyverdragt, Wheat termodragt, det populærere Loullou Aktivitetsstativ til børn og en masse andre gode til til børn og babyer.

  For at deltage i funkylittlemonkey.dk’s konkurrence, skal du tilmelde dig deres nyhedsbrev med gode tilbud og nyheder til børn. Du kan spare helt op til 50% på luksus til de mindste.

  Hvor længe varer Pom Pom konkurrencen
  Vinderen i Vind pom pom hjemmesko konkurrencen trækkes den 13/1-2017 og får direkte besked.

 • ase julekalender

  ase julekalender
  ase julekalender

  ase julekalender – Vind præmier for over 26.000 kr. i ase julekalender
  Svar rigtigt på spørgsmålet, der gemmer sig bag lågen, og få mulighed for at deltage i lodtrækningen om dagens flotte præmie. Du kan deltage hver eneste dag og øge dine chancer for at vinde en af de 24 flotte præmier.

  Sådan deltager du i ase julekalender

  Hver dag mellem 1. og 24. december, skal du skrabe lågen fri og svare på dagens spørgsmål i ase julekalender. Alle, der svarer rigtigt på dagens spørgsmål, deltager i konkurrencen om dagens gevinst.

  Daglige præmier

  Trip Trap Ignis bålfad 01-12-2016
  Værdi: 1.495 kr.
  Flot bålfad i stilrent design lyser op i vintermørket og giver hyggestemning på en sommeraften. Det er let at flytte rundt, og på den måde kan der nemt skabes bålstemning over alt i haven eller på stranden.

  Vind et Hugo Boss vinsæt 02-12-2016
  Værdi: 1087,50 kr.
  Til manden, der har alt, men ikke et vinsæt fra Hugo Boss, der kan imponere gæsterne. Enkelt stilrent i design. Vinsættet består af: Folieskærer, proptrækker, dråbefanger og prop.

  Bloomingville indsatsborde, 2 stk. 03-12-2016
  Værdi: 1.298 kr.
  Bloomingville er et velkendt dansk designbrand, der skaber interiør og design til de danske hjem. I den nordiske stil, som Bloomingville er kendt for, præsenteres her et bord, der efterhånden betragtes som en klassiker..

  Menu multibasket 04-12-2016
  Værdi: 1.190 kr.
  Menu Multi Basket har mange funktioner og anvendelsesmuligheder. Den kan bruges i køkkenet i køleskabet, i haven ved grillen, på picnic, som magasinholder eller som kurv til brænde.

  Trip Trap Georg stumtjener 05-12-2016
  Værdi: 1.495 kr.
  Georg stumtjener er fremstillet i ubehandlet eg, som smukt understreger det populære nordiske udtryk. Den samles uden brug af beslag, værktøj eller skruer og er let at stille op.

  Fiskars havepakke 06-12-2016
  Værdi: 847,95 kr.
  Fiskars multibeskæresaks har justerbar åbning af klingerne, og med to indstillingsmuligheder er den ideel til beskæring af både tynde og kraftigere grene med en diameter på op til 24 mm.

  Holmegaard Design With Light lanterne, frosted, 24,8 cm 07-12-2016
  Værdi: 600 kr.
  Til sommeraftener på terrassen, til dekoration på gulv, bord, trappe og vinduer – og som en stilfuld juledekoration tilsat et par kogler, gran og kanelstænger i bunden.

  Ariete Hotdog maskine 08-12-2016
  Værdi: 399 kr.
  Det amerikanske-inspirerede design med den metalrøde farve og de bløde linjer leder tankerne hen på den farverige diner-stil fra 1950’erne. Hotdog maskinen passer lige ind i retro køkkenet, og den er perfekt, hvis du v..

  Trip Trap minimøbel 09-12-2016
  Værdi: 1.098,75 kr.
  Nordic Pine møblet kan anvendes overalt i hjemmet som skammel, sidebord, sengeborg eller piedestal til blomster. den er ideel i entreen, når du skal sidde og give børnene tøj på eller selv tage sko på.

  Hugo Boss Power bank 10-12-2016
  Værdi: 930 kr.
  Power bank 2500 mAh stilfuld power bank med ca. 1,5 gang opladning af mobiltelefonen. Den er kompatibel med iPhone og andre mobiltelefoner.

  Stelton Arne Jacobsen vandkande 11-12-2016
  Værdi: 898,75 kr.
  Typisk for Arne Jacobsen blev hans design til på baggrund af udetaljerede skitser, som han tegnede på en papirserviet. Vandkanden rummer 2 liter og har en praktisk isrist.

  Georg Jensen Damask Twin lamper 2 stk. 12-12-2016
  Værdi: 1.190 kr.
  Klassiske bordlamper med et blødt lys omfavnet af et minimalistisk design. Skærmen er betrukket med Vibeke Klints velkendte design, og lampen står på en fod af børstet stål.

  Vind et Hugo Boss Vinsæt 13-12-2016
  Værdi: 1087,50 kr.
  Til manden, der har alt, men ikke et vinsæt fra Hugo Boss, der kan imponere gæsterne. Enkelt stilrent i design. Vinsættet består af: Folieskærer, proptrækker, dråbefanger og prop.

  Menu multibasket 14-12-2016
  Værdi: 1.190 kr.
  Menu Multi Basket har mange funktioner og anvendelsesmuligheder. Den kan bruges i køkkenet i køleskabet, i haven ved grillen, på picnic, som magasinholder eller som kurv til brænde.

  Ariete Hotdog maskine 15-12-2016
  Værdi: 399 kr.
  Det amerikanske-inspirerede design med den metalrøde farve og de bløde linjer leder tankerne hen på den farverige diner-stil fra 1950’erne. Hotdog maskinen passer lige ind i retro køkkenet, og den er perfekt, hvis du vil lave hotdogs til familien.

  Holmegaard Design With Light lanterne, frosted, 24,8 cm 16-12-2016
  Værdi: 600 kr.
  Til sommeraftener på terrassen, til dekoration på gulv, bord, trappe og vinduer – og som en stilfuld juledekoration tilsat et par kogler, gran og kanelstænger i bunden.

  Hugo Boss Power bank 17-12-2016
  Værdi: 930 kr.
  Power bank 2500 mAh stilfuld power bank med ca. 1,5 gang opladning af mobiltelefonen. Den er kompatibel med iPhone og andre mobiltelefoner.

  Georg Jensen Damask Twin lamper 2 stk. 18-12-2016
  Værdi: 1.190 kr.
  Klassiske bordlamper med et blødt lys omfavnet af et minimalistisk design. Skærmen er betrukket med Vibeke Klints velkendte design, og lampen står på en fod af børstet stål.

  Stelton Arne Jacobsen vandkande 19-12-2016
  Værdi: 898,75 kr.
  Typisk for Arne Jacobsen blev hans design til på baggrund af udetaljerede skitser, som han tegnede på en papirserviet. Vandkanden rummer 2 liter og har en praktisk isrist.

  Bloomingville indsatsborde, 2 stk. 20-12-2016
  Værdi: 1.298 kr.
  Bloomingville er et velkendt dansk designbrand, der skaber interiør og design til de danske hjem. I den nordiske stil, som Bloomingville er kendt for, præsenteres her et bord, der efterhånden betragtes som en klassiker.

  Fiskars havepakke 21-12-2016
  Værdi: 847,95 kr.
  Fiskars multibeskæresaks har justerbar åbning af klingerne og med 2 indstillingsmuligheder er den ideel til beskæring af både tynde og kraftigere grene med en diameter på op til 24 mm.

  Trip Trap minimøbel 22-12-2016
  Værdi: 1.098,75 kr.
  Nordic Pine møblet kan anvendes overalt i hjemmet som skammel, sidebord, sengeborg eller piedestal til blomster. den er ideel i entreen, når du skal sidde og give børnene tøj på eller selv tage sko på.

  Trip Trap Ignis bålfad 23-12-2016
  Værdi: 1.495 kr.
  Flot bålfad i stilrent design lyser op i vintermørket og giver hyggestemning på en sommeraften. Det er let at flytte rundt, og på den måde kan der nemt skabes bålstemning over alt i haven eller på stranden.

  Trip Trap Georg stumtjener 24-12-2016
  Værdi: 1.495 kr.
  Georg stumtjener er fremstillet i ubehandlet eg.

  ase julekalender

  Det er gratis at deltage ase’s julekalender. Deltagelse i konkurrencen kræver, at du har en gyldig e-mailadresse. Det er kun tilladt, at tilmelde sig Julekalenderen én gang. Forsøg på snyd medfører udelukkelse.

  Vær med i lodtrækningen om de 24 præmier, der gemmer sig bag lågerne i Ases julekalender. Svar rigtigt på dagens spørgsmål for at få chancen for at forkæle dig selv – eller en du har kær – lidt ekstra i julen.

  Hvor længe varer julekalender fra ase ?
  Konkurrenceperioden for at deltage i julekalender fra ase er til og med 24. december.

 • Dayz Resorts jule konkurrence

  dayz resorts jule konkurrence
  dayz resorts jule konkurrence

  Dayz Resorts jule konkurrence – Vind gavekort til Dayz Resorts på 2.500 kr.
  Vind hyggeligt ophold for hele familien på Dayz Resort for hele 2.500 kr. i Dayz Resorts jule konkurrence.

  Om Dayz Resorts

  Hos Dayz Resorts’ fem feriecentre er der løbende tilbud på weekendophold. Weekendophold er velegnede til enhver, og I kan således tage på weekendferie, uanset om I er et ældre ægtepar, en familie med flere børn eller en flok venner, som trænger til lidt sjov. Der er aktiviteter til både sommer- og vintermånederne, og har du ikke overskud eller lyst til at bruge aktiviteterne, kan du i stedet nyde de naturskønne omgivelser, der findes omkring feriecentrene.

  Dayz Resorts jule konkurrence

  Konkurrencen udbydes af Dayz Resorts. Vinderen kontaktes direkte via e-mail efter konkurrencens ophør. Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til, at de indtastede personoplysninger registreres og opbevares af Dayz Resorts. Alle personoplysninger håndteres fortroligt og i overensstemmelse med Persondataloven og videregives ikke til tredjepart.

  Ved deltagelse bliver du automatisk tilmeldt Dayz Resorts’ nyhedsmail, der udsendes ca. 2-3 gange pr. måned. Nyhedsbrevet indeholder gode tilbud på ferier og aktiviteter samt tips og konkurrencer. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet i den enkelte e-mail. Ansatte ved Dayz Resorts, medlemmer af deres husstand samt andre som er tilknyttet denne kampagne må ikke deltage.

  Dayz Resorts påtager sig intet ansvar for eventuelle tekniske fejl, trykfejl eller andre fejl i forbindelse med konkurrencen. Ved mistanke om snyd forbeholder Dayz Resorts sig retten til at ekskludere brugere uden varsel. Gevinster kan ikke ombyttes til kontanter. Ved deltagelse i konkurrencen accepteres ovenstående konkurrencebetingelser

  Hvor længe varer konkurrencen fra Dayz Resorts ?
  Konkurrenceperioden for at deltage i konkurrencen fra Dayz Resorts er til og med 31. december 2017

 • OK Benzin konkurrence

  ok benzin konkurrence
  ok benzin konkurrence

  OK Benzin konkurrence – Vind benzin eller diesel for 2.500 kr.
  Vind benzin eller disel for hele 2.500 kr. i OK Benzin konkurrence. Betaler du for meget for din el? Få svaret her, og deltag i konkurrencen om et OK Gavekort til benzin og diesel på kr. 250 – vi trækker en ny vinder hver uge!

  Samtidigt er du med i lodtrækningen om hovedpræmien: Et OK Gavekort til benzin og diesel på 2.500 kr.

  Om OK Benzin og EL

  El til fast pris – få konstant billig el med OK Fastpris. Du får en god pris på el til fast pris hos OK, og dui betaler ikke ekstra i skjulte gebyrer. Desuden får du, hvis du bestiller nu, også et gavekort med i købet – du kan selv vælge mellem 3 forskellige.

  OK benzin konkurrence

  Elmarkedet kan være svært at gennemskue, og det vil vi gerne hjælpe med. Klik på knappen, så ringer vi dig op og fortæller mere, samt om hvor nemt det er
  at skifte elselskab. Du deltager samtidig i konkurrencen om et gavekort på kr. 250, vi finder en ny vinder hver uge.

  Når konkurrencen er slut trækker vi samtidig en vinder af hovedpræmien der består af et OK Gavekort til benzin og diesel til en værdi af kr. 2.500,-

  Konkurrencen udbydes af OK. Præmien består af 1 OK Gavekort til benzin og diesel til en værdi af i alt kr.: 2.500 kr. og 4 OK Gavekort til benzin og diesel til en værdi af kr. 250,-. OK udtrækker vinderen den 7. januar 2017. Vinderen får direkte besked og offentliggøres på deres hjemmeside. Ansatte i OK kan ikke deltage.

  Hvor længe varer konkurrencen fra OK Benzin ?
  Konkurrenceperioden for at deltage i konkurrencen fra OK benzin er til og med 7. januar 2017

 • Vind 10000 kr. til coop

  Vind 10000 kr. til coop
  Vind 10000 kr. til coop

  Vind 10000 kr. til coop i SEAS-NVE konkurrencen
  Vind 10000 kr. til coop og skift til FastEnergi fra SEAS-NVE. SEAS-NVE er et dansk elselskab, som ønsker at hjælpe dig med at spare på energiforbruget. Hos SEAS-NVE kan du låse din elpris med en FastEnergi-aftale – så slipper du for ubehagelige overraskelser, hvis elprisen pludselig skulle stige. Du kan få sikret din elpris helt frem til 2019, hvis du slår til i dag.

  Det er gratis og enkelt at skifte elselskab.
  Det eneste du skal gøre er at udfylde tilmeldingsformularen, og så ordner SEAS-NVE alt det praktiske. Hvis du slår til i dag, er du også automatisk med i lodtrækningen om et gavekort til Coop til en værdi af 10.000 kroner.

  Vind 10000 kr. til coop

  Bestil FastEnergi og deltag i konkurrencen. Når du bestiller en 3-årig FastEnergi elaftale, deltager du i lodtrækningen om ét gavekort til Coop til en værdi af 10.000 kroner.

  Skifter du til FastEnergi*, får du

  • Fast elpris per kilowatttime de næste tre år – det giver tryghed
  • Adgang til mit.seas-nve dot dk, hvor du kan følge dit forbrug
  • Mulighed for at ringe og få gratis energirådgivning

  SEAS-NVE er et moderne andelsejet energi- og fiberselskab med 100 års erfaring og kunder fordelt over hele landet.

  *du kan ikke bestille, hvis du inden for de sidste seks måneder er blevet kunde hos SEAS-NVE.

  Vind et gavekort til Coop til en værdi af 10.000 kroner
  Mange danskere har allerede haft succes med at skifte til en fast elpris hos SEAS-NVE, og har på den måde undgået ubehagelige overraskelser på deres elregning. Du kan også let skifte til SEAS-NVE og få sikret din elpris. Brug 2 minutter på at få sikret din elpris allerede i dag, og samtidig kan du vinde et gavekort til Coop til en værdi af 10.000 kroner.

  Hvor længe varer “Vind 10000 kr. til coop” konkurrencen ?
  Konkurrenceperioden for at deltage i konkurrencen om et gavekort til coop er til og med den 31. december.

 • Velfac konkurrence

  velfac konkurrence
  velfac konkurrence

  Velfac konkurrence – Vind Kärcher vinduesvasker
  Vind Kärcher vinduesvasker i Velfac konkurrence. Bestil en gratis og uforpligtende opmåling fra Velfac og find den bedste løsning til dit hjem.Du deltager samtidig i lodtrækningen om 1 stk. Kärcher vinduesvasker til en værdi af 599,- kroner.

  Om Velfac

  Du kan trygt overlade vinduesopgaven til os. Hos VELFAC har vi et tæt samarbejde med en lang række selvstændige tømrermestre fordelt over hele landet, som er særligt uddannet i montering af VELFAC vinduer og døre. Det sikrer dig det bedste resultat hver gang.

  VELFAC garanterer desuden for det færdige resultat, og vi foretager vores egen kvalitetskontrol for at undgå eventuelle fejl og mangler i monteringen.

  Velfac konkurrence

  Ved at bestille en gratis opmåling, samt køb af VELFAC produkter, deltager du i lodtrækningen om 1 stk. Kärcher vinduesvaskere til en værdi af 599,- kroner. Frem til d. 30 april 2017, vil der hver måned blive udtrukket en ny vinder – vinderen får direkte besked og vil blive offentliggjort på VELFAC facebook siden.

  Hvor længe varer konkurrencen fra Velfac ?
  Konkurrenceperioden for at deltage i konkurrencen fra Velfac er til og med 30 april 2017

 • Volkswagen julequiz

  volkswagen julequiz
  volkswagen julequiz

  Volkswagen julequiz – Vind præmier for over 20.000 kr.
  Så er det igen tid til julequiz for bilelskere og for alle andre med et quiz-gen! Glæd dig til at bruge din viden om Volkswagen, bl.a. på en tur gennem året der gik, eller prøv kræfter med vores ekspertkategori.

  Sådan deltager du i Volkswagen julequiz

  Du kan quizze med hver dag i december og der er lækre præmier på højkant. Både dagspræmier, ekstra store adventspræmier og hovedpræmien: En kør selv-ferie i den nye Tiguan! Kan du også klare ekspertkategorien, kan du vinde en tur til Volkswagen Driving Experience i Østrig!

  Der er lækre præmier på højkant:
  Både dagspræmier, ekstra store søndagspræmier og hovedpræmien: En kør selv-ferie i den nye Tiguan! Kan du også klare ekspertkategorien, kan du vinde en tur til Volkswagen Driving Experience i Østrig!

  Hovedpræmien i Volkswagen julequiz

  Vinderen kan tage med hele familien eller vennerne ud i det blå. Hovedpræmien i Volkswagen Julequiz 2016 er nemlig en kør selv-ferie i den nye Tiguan. Præmien har en samlet værdi på kr. 20.000,- og er inkl. et gavekort til en kør selv-ferie på kr. 10.000,-, råderet over den nye Tiguan i op til 14 dage til en værdi af kr. 5.000,- samt kr. 5.000,- til dækning af udgifter (herunder brændstofforbrug og eventuelle bro-, færge- og vejafgifter). Tiguan er skabt til at udforske verden, både på de åbne landeveje og off road. Med Tiguan får du bl.a. en kraftfuld kombination af godt design og en imponerende mængde standardudstyr. Præcis hvor meget, kan du selv gå på opdagelse i på vores hjemmeside.

  Volkswagen udlodder udover hovedpræmie til en værdi af DKK 20.000,- inklusive moms, én ekspertpræmie til en værdi af DKK 15.000,- inklusive moms samt 24 dagspræmier til en værdi af DKK 699,- – 2.000,- inklusive moms pr. præmie.

  Hovedpræmien er et gavekort til en kør selv-ferie hos HappyDays på kr. 10.000,- , en Tiguan i op til 14 dage (værdi kr. 5.000,-) og kr. 5.000 til dækning af øvrige udgifter, herunder transport til og fra det sted, hvor Tiguan udleveres og efterfølgende skal afleveres, udgifter til brændstof, vejafgift, supplerende mad og drikke og eventuel bro, færge, rejseforsikring samt skileje m.v.

  Ekspertpræmien er to billetter til Driving Experience i Faistenau i Østrig, d. 18. februar 2017. Driving Experience omfatter en dags intens vintertræning i en Golf R, med engelsktalende instruktør, og er inkl. Mad og drikke i løbet af dagen, middag om aftenen samt overnatning og transport Østrig tur/retur for 2 personer. Vinderen skal selv afholde alle øvrige udgifter, herunder udgifter til transport mellem vinderens bopæl og Kastrup Lufthavn, eventuel rejseforsikring m.v.

  Dagspræmierne er en række udvalgte præmier, herunder alt fra elektronik og brugskunst til gavekort.

  Volkswagen julequiz

  For at deltage i Volkswagen Julequiz skal du tilmelde dig konkurrencen ved at klikke her. Du modtager efterfølgende dagligt i konkurrenceperioden en e-mail med et link til dagens spørgsmål.

  Hver dag fra d. 1.-24. december vil der være et spørgsmål; for hvert rigtigt svar vil man modtage et lod til lodtrækningen om hovedpræmien.

  Der vil dagligt blive udtrukket en vinder blandt de rigtige besvarelser, der vil modtage dagspræmie. Det vil desuden være muligt hver dag også at deltage i ”Ekspertkategorien”, hvor man for hvert rigtigt svar deltager i lodtrækningen om ekspertpræmien.

  Hvor længe varer julequizzen fra Volkswagen ?
  Konkurrencen begynder den 1. december 2016 og slutter den 24. december 2016.

 • BRFkredit julekalender

  BRFkredit julekalender
  BRFkredit julekalender

  BRFkredit julekalender – Hovedpræmierne er 3 x 10.000 kr.
  Hovedegevinsten i BRFkredits julekalender er 3 x 10.000 kr. Juleaften venter lige om hjørnet, men alligevel kan det være svært at vente på de dejlige gaver. Derfor giver BRFkredit dig mulighed for at vinde ekstra julegaver indtil juleaften, hvor de også trækker lod om hovedpræmierne, som er 3×10.000 kr. Hver dag har du mulighed for at bestille e-mailpakker om dagens emne.

  Vær med fra start

  Tilmeldingen til årets BRF julekalender er startet. Tilmeld dig med e-mail eller via Facebook, så er du sikker på at få alle lågerne med, når julekalenderen starter den 1. december.

  Sådan deltager du i BRFkredit julekalender

  Det er nemt at deltage i årets julekalender: Bare opret dig lige her, og log ind – så er du klar til at spille med om en masse flotte præmier.

  Hver dag stiller vi et nyt spørgsmål, og hvis du svarer rigtigt inden kl. 24.00, er du med i lodtrækningen om dagens præmie. Samtidig får du 1 lod, som øger dine chancer for at vinde en af hovedpræmierne, som vi trækker lod om juleaftensdag: Jo flere lodder du samler, jo større chance har du for at løbe med den helt store gevinst.

  Nogle dage har du også mulighed for at samle ekstra lodder ved at svare på Ekspertspørgsmål eller Skrabespørgsmål. Alt sammen tæller med, og derfor skal du huske at spille hver dag!

  Når du deltager i BRFkredits julekalender, får du chancen for at vinde præmier, som de dagligt trækker lod om. Dagens præmier vises ud for den enkelte låge på dagen, så hold godt øje med julekalenderen.

  Præmier

  Hovedpræmierne er 3 stk. gavekort på 10.000 kr., som trækkes den 25. december.

  2 x B&O Beoplay H8 høretelefoner
  2 x Georg Jensen sengetøj til to
  3 x Henry Kloss ‘Model One’ bordradio
  5 x Vingave fra Løgismose
  5 x WMF grydeserie
  5 x KitchenAid stempelkande
  5 x Løgismose gaveæske med rødvin og forskellige lækkerier til julen
  5 x Gavekort til Silvan
  5 x Juleæske med øl, vin, chokolade m.m.
  5 x Georg Jensen håndklædepakke med 8 håndklæder
  5 x Overnatning for to på Comwell inkl. morgenmad
  5 x Spinner kuffertsæt fra Cavalet med 2 kufferter
  5 x KitchenAid brødrister i retrodesign
  5 x Royal Copenhagen skålesæt med 3 stk. i pakken
  5 x Designbestik med 24 dele fra Christian Bitz
  5 x Lyngby krystal karaffel og 6 glas
  5 x Rhomevase fra Lyngby Porcelæn
  5 x VR smart 3D briller du kan tilslutte din smartphone
  5 x Gavekort til Matas
  10 x 4 biobilletter med popcorn og drikkevarer
  10 x Gavekort til Joe and the Juice
  10 x Luksusbrunch for to
  10 x Øl-smagning for to

  BRFkredit julekalender

  Igen i år har du chancen for at vinde ekstra julegaver helt frem til juleaften i BRFkredit julekalender. Du kan lege med hver eneste dag og vinde daglige præmier. Og hver gang du svarer rigtigt får du 1 lod. Jo flere lodder du samler, jo bedre er dine chancer for at vinde en af årets store hovedpræmier, som er 3 x 10.000 kr.

  Alle personer over 18 år og med bopæl i Danmark kan deltage, men kun én gang pr. person pr. husstand. Ansatte i Jyske Bank-koncernen og deres husstande kan ikke være med i lodtrækningen og vinde præmier.

  Hvor længe varer julekalender fra BRFkredit ?
  Konkurrenceperioden for at deltage i julekalender fra BRF kredit er til og med 24. december.

 • Quick Julequiz

  Quick julequiz
  Quick julequiz

  Quick Julequiz
  Quiz med Quick juleskrab og vind bio-billetter og et rejsegavekort på 10.000 kr. Husk der er en ny quiz-runde hver uge i ugerne 43-48, og hver gang du er med samler du lodder til hovedgevinsten på 10.000 kr. samt 5×2 bio-billetter hver uge. Held og lykke.

  Hovedpræmien er et rejsegavekort på 10.000 kr. Vinderen kontaktes direkte efter konkurrencens afslutning. Hver uge trækkes 5 vindere af bio-billetter, som hver vinder 2 bio-billetter til en valgfri film. Vinderne kontaktes direkte og uge for uge.

  Du kan skrabe din Quick juleskrab online allerede nu på Danske Spils hjemmeside.

  Quick Julequiz fra Danske Spil

  Konkurrenceperioden for Quick Julequiz er uge 43-48 2016. Der er ny quiz-runde hver uge, og nye spørgsmål annonceres på facebook og i Danske Spils nyhedsmails. Konkurrence linket er det samme uge for uge. Der kan deltages 1 gang ugentligt, og der er 5 quiz-spørgsmål pr. uge. Uanset antal rigtigt opnåede svar deltager man i konkurrencen om præmierne. Jo flere uger man deltager, jo flere lodder tjener man til lodtrækning om hovedpræmien. Du skal være 18 år for at deltage i konkurrencen.

  En udtrukken vinder af hovedpræmien, der ikke har besvaret vores henvendelse inden for 14 dage, mister retten til præmien, og en ny vinder udtrækkes.Konkurrencen afholdes af Danske Lotteri Spil A/S, Korsdalsvej 135, 2605 Brøndby. Danske Lotteri Spil A/S betaler præmieafgift i forbindelse med afholdelsen af denne konkurrence. Danske Lotteri Spil A/S erstatter ikke præmierne, hvis vinderen har afgivet forkerte kontaktoplysninger, eller hvis disse er uklare. Der kan ikke med henvisning til konkurrencens gennemførelse, eventuelt manglende gennemførelse eller andre forhold, gøres erstatningskrav gældende mod Danske Lotteri Spil A/S, Danske Licens Spil A/S eller Danske Spil A/S. Danske Lotteri Spil A/S forbeholder sig ret til uden varsel at foretage ændringer i eller tilføjelser til nærværende konkurrencevilkår.

  Sådan vinder du quizzen fra Quick juleskrab
  Du kan deltage 1 gang om ugen, ved at svare på de 5 spørgsmål. Hvis du svare forkert gør det ikke så meget. Alle som deltager, rigtigt eller forkert svar, deltager på lige vilkår. Hver uge er der 5 vindere af 2 biografbilletter.

  Hvor længe kan man deltage i Quick Julequiz ?
  Konkurrenceperioden for at quizze med i Quick julequiz er til om med 4. december 2016.

 • Vind et ophold i Rom

  Vind et ophold i Rom
  Vind et ophold i Rom

  Vind et ophold i Rom i 4 dage med Dealhunter
  Så er det muligt, at vinde et romantisk ophold i Rom. Deltag i konkurrencen om et 4-dages luksusophold i den populære storby Rom med én du holder af. I får 3 nætter på det 4-stjernede ESH Executive Style Hotel inkl. morgenbuffet hver morgen.

  Hver morgen starter i dagen med en overdådig morgenbuffet. Og derefter kan i bruge dagene som i vil på at opleve Rom’s mange seværdigheder.

  Om ESH hotel
  ESH Hotel er indrettet i et tidligere kloster, der ligger inden for mure fra det 17. århundrede, og 3 km fra Vatikanet. Her tilbydes stilfuld indretning med varme toner og marmor, samt minimalistisk indrettede værelser i italiensk stil. De moderne værelser på ESH omfatter fladskærms-tv med satellitkanaler samt aircondition og minibar. Der er også badeværelse med tilhørende toiletartikler og hårtørrer.

  Om Byen Rom
  Rom er overvældende smuk. Det gælder både, når du besøger de mange piazza’er eller lægger vejen forbi nogle af byens mere obskure hjørner. Rom er én stor skattekiste af kæmpe modsætninger: Antik og moderne. Afslappet og passioneret. Verdslig og religiøs. Roms skønhed ligger i den paradoksale blanding af ekstremer, som flyder sammen og skaber det uimodståeligt fascinerende. Romerne er kendt for at være passionerede, gavmilde og uorganiserede livsnydere med en ekstremt bøjelig og afslappet attitude over for konceptet om tid. Vær parat til at vente, slappe af og bare glide med strømmen.

  Vind et ophold i Rom

  Som deltager i konkurrencen er du med i lodtrækningen om et 4-dages ophold i Rom. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, gavekort eller lignende. Konkurrencen er åben for alle personer bosiddende i Danmark, som er fyldt 18 år ved konkurrencens start. Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget.

  Hvordan får du din præmie:
  Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle deltagere i konkurrencen. Vinderen får direkte besked pr. SMS, efter lodtrækningen er udført.

  Hvor længe varer “Vind et ophold i Rom” konkurrencen
  Konkurrenceperioden for Dealhunter konkurrencen løber til og d. 1. november 2016.

 • Vind biltilbehør med FDM

  Vind biltilbehør med fdm
  Vind biltilbehør med fdm

  Vind biltilbehør med FDM

  Vind biltilbehør med FDM i deres nye konkurrencen. Det eneste, du skal gøre er, svare på to spørgsmål. Hvis du bliver den heldige vinder, vælger du selv hvilken præmie du ønsker. Der er tre super gode gevinstpakker at vælge imellem. Du kan vælge:

  • Udstyr til hjulskift – pakkens værdi 2.047 kr
  • Thule cykelholder – værdi 1.899 kr.
  • Campingudstyr – værdi 2.559 kr.

  Sådan vinder du:

  For at deltage i konkurrencen skal du tilmelde dig FDM’s nyhedsbrev og svare på 2 spørgsmål. Spørgsmålene er:
  Hvor mange privatejede biler har du, der er mere end 3 år gamle? og Hvor gammel er du? begge svar skal du indtaste når du klikker på linket i bunden af denne side

  Vind biltilbehør med FDM

  Hos FDM er vi eksperter i biler. Det betyder, at du kan få rådgivning samt vejledning i forskellige situationer, der vedrører din bil. Skulle du eksempelvis have fået en uberettiget P-bøde eller have problemer med en forhandler, har du FDMs jurister i ryggen. Vores butik rummer kun varer, der er kvalitetssikrede og de bliver jævnligt testet, så du kan være helt tryg, når du handler hos os. Et medlemskab hos FDM dækker hele husstanden, så to biler kræver stadig kun et medlemskab. Ligeledes kan hele familien gøre brug af vores rabatter til oplevelser og hos samarbejdspartnere.

  Vælg din foretrukne præmie, svar på to spørgsmål og klik af i boksen med ”ja tak”, så deltager du i vores lodtrækning.

  Hvordan får du din præmie:

  Vinderen trækkes inden den 31/12-2016 og får direkte telefonisk besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

  Hvor længe varer FDM konkurrencen om biltilbehør
  Konkurrencen kører i perioden onsdag d. 26. oktober til lørdag d. 31. december 2016 (begge dage inkl.)

 • Plenti abonnement konkurrence

  plenti abonnement konkurrence
  plenti abonnement konkurrence

  Plenti abonnement konkurrence

  Konkurrencen: Plenti abonnement konkurrence giver dig og 4 andre muligheden for at tale, sms og meget mere helt gratis i et helt år. Hvid du deltager kan du vinde vind abonnementer til hele familien eller 4 venner i et helt år!

  For at deltage skal du svare på nogle nemme spørgsmål og udfyld med dine detaljer ( navn, mobil nummer mv.) Hvis du vinder kan du give familenen eller 4 gode venner fritale i et helt år.

  Du vinder altså 4 stk. abonnementer til personer efter eget valg. Abonnementerne gælder 1 år og har værdien 119 kr./måned, samlet 1.428 kr. over et år. Den totale præmieværdi er 5.712 kr.

  Plenti abonnement konkurrence

  Vi bruger mobilen mere og mere. Ikke blot til at tale og sende sms’er, men også til at søge på google, gå på facebook, læse de seneste nyheder og meget mere. Med Plenti er alt inkluderet. Fri data på mobilen, fri tale og fri sms. Så du får Fri data, fri tale og fri sms på mobilen samt fri adgang til over 70 ugeblade og magasiner, tusindvis af lyd- og e-bøger fra Mofibo, online nyheder fra Berlingske og Ekstra Bladet plus fri entré til Tivoli. Deltag i Plenti abonnement konkurrence og vind alt dette.

  Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Plentis almindelige forretningsbetingelser er gældende. Ved deltagelse i konkurrencen giver du dit samtykke til at Plenti ApS må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende skift af telefonabonnement samt hvilke gratis tjenester du kan opnå ved at skifte mobilabonnement til Plenti. Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget. Konkurrencen slutter 15. Januar 2017 og vinderen får direkte besked.

 • Vind en Varmepumpe

  vind en varmepumpe
  vind en varmepumpe

  Vind en varmepumpe
  Lige nu kan deltage i konkurrencen om en varmepumpe til 18.000kr! Med en varmepumpe får du et skønt indeklima og spare en masse penge på varmeregningen. Men varmepumpen følger der en app med så den kan styres mens du er ude. Så når man har været på ferie, på vej i sommerhus eller vejret skiftede i løbet af dagen, er det nu muligt at sørge for at det er rart at komme hjem.

  Sådan vinder du:
  Det eneste du skal gøre er at svare på spørgsmålet: Kan du opnå et stort håndværkerfradrag, hvis du får monteret en luft-til-luft varmepumpe?

  Vind en varmepumpe

  Konkurrencen udbydes af Jydsk Tagteknik A/S. Præmien er en effektiv varmepumpe, inklusiv montering til en samlet værdi af 18.000 kr. Præmien kan ikke byttes eller veksles til kontanter. Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til, at Jydsk Tagteknik A/S må kontakte dig telefonisk angående tilbud på varmepumper, samt at modtage mails med tips og nyheder fra jydsktagteknik og Villatips.

  En luft-luft varmepumpe er en rigtig god forretning, der kan nedsætte dine varmeudgifter betragteligt og er et effektivt og økonomisk supplement til din nuværende opvarmningsløsning i villa eller sommerhus. En varmepumpe er hurtigt og nem at installeret uden indgreb i dit nuværende varmeanlæg, og kan i den rette kvalitet og indstilling ofte dække 50-100% af dit opvarmningsbehov. Desuden er varmepumpen et miljørigtigt alternativ, og tilbyder stor fleksibilitet ved opvarmning af din bolig.

  Hvor længe varer “Vind en varmepumpe” konkurrence fra jydsk tagteknik
  Konkurrencen slutter 16/12/2016 og vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort på jydsktagtekniks hjemmeside.

 • Vind et ophold i Berlin

  vind et ophold i berlin
  vind et ophold i berlin

  Vind et ophold i Berlin 🙂
  Vind et ophold i Berlin ved at deltage i konkurrencen om et 3-dages ophold i den spændende storby Berlin. I får 2 overnatninger i dobbeltværelse på det centrale Novum Hotel Gates.

  Hver morgen starter i dagen med en overdådig morgenbuffet i det elegante morgenmadslokale på Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg. Og derefter kan i bruge dagene som i vil på at opleve Berlins mange seværdigheder.

  Vind et ophold i Berlin

  Som deltager i konkurrencen er du med i lodtrækningen om et 3-dages ophold i Berlin.
  Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, gavekort eller lignende.

  Hvordan får du din præmie:
  Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle deltagere i konkurrencen. Vinderen får direkte besked pr. SMS, efter lodtrækningen er udført.

  Hvor længe varer “Vind et ophold i Berlin” konkurrencen fra Dealhunter
  Konkurrenceperioden for “Vind et ophold i Berlin” løber til og med 01.oktober 2016.

 • Vind en bil med Lidl

  vind en bil med lidl
  vind en bil med lidl

  Vind en bil med Lidl – Fødselsdagskonkurrence

  Vind en bil med Lidl i deres store fødselsdagskonkurrence. Det eneste, du skal er at modtage Lidl’s tilbudsavis direkte i din postkasse. Du vil også modtage deres nyhedsbrev via mail – husk at bekræfte tilmeldingen til nyhedsbrevet for at deltage i konkurrencen. Så kan du blive den heldige vinder af en bil eller en af de mange gavekort som også er på højkant.

  Sådan vinder du:

  For at deltage i konkurrencen “Vind en bil med Lidl” skal du tilmelde dig Lidl’s fysiske tilbudsavis og Lidl’s nyhedsbrev i perioden søndag d. 25. september t.o.m. lørdag d. 15. oktober 2016. Efter din tilmelding sender vi dig en tak-for-henvendelsen-mail for tilbudsavisen og en bekræftelsesmail for nyhedsbrevet. Sidstnævnte skal bekræftes for at deltage i konkurrencen.

  Vind en bil med Lidl

  Blandt alle tilmeldte, der bekræfter deres tilmelding til Lidl’s nyhedsbrev, trækker Lidl lod om en hovedpræmie, som er 1 stk. ŠKODA Citigo Active Cool i hvid inkl. tryghedspakke, levering og måtter til en samlet værdi af 98.754 kr. Derudover, trækker Lidl lod om 100 Lidl-gavekort på hver 500 kr.

  Hvordan får du din præmie:

  Vindere offentliggøres løbende med fornavn, forbogstav i efternavn og by på lidl’s hjemmeside, dog senest i uge 45.

  Konkurrencen er åben for alle personer over 18 år, der er bosat i Danmark. Lidl forbeholder sig retten til at kontrollere alderen på vinderne. Ansatte i Lidl og medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. Det samme gælder ansatte i Skandinavisk Motor Co. A/S og deres husstande. Ansatte hos autoriserede ŠKODA-forhandlere, ŠKODA-servicepartnere og deres husstande må heller ikke deltage i konkurrencen. Der kan kun deltages én gang pr. husstand i konkurrencen.

  Lidl og ŠKODA afholder de præmieafgifter, som konkurrencen udløser, mens eventuelle øvrige skatte- og afgiftsmæssige forhold er en sag mellem vinderen og SKAT og dermed Lidl og ŠKODA uvedkommende. Lidl og ŠKODA kan ikke holdes ansvarlige for skatter, afgifter eller omkostninger, herunder ”grøn ejerafgift” i relation til hovedpræmien og omkostninger forbundet med brugen af denne.

  Hvor længe varer Lidl konkurrencen om en bil
  Konkurrencen kører i perioden søndag d. 25. september til lørdag d. 15. oktober 2016 (begge dage inkl.)

 • Quickchancen.dk Vind 10×10.000 kr.

  quickchancen

  Quickchancen.dk

  Danske Spil har hver dag i december lavet et ekstra spil. Du kan besøge hjemmesiden Quickchancen.dk og skrabe et lod. Er du heldig og skrabe 3 ens, får du et lod i lodtrækningen om lækre præmier fra Danske Spil & Quick. Hvis du har købt en julekalender fra Dansk Spil har du en ekstra chance. Når du har skrabet din julekalender, kan du indtaste koden derfra og få et ekstra lod i lodtrækningen om 10×10.000 kr. Det er samme som hvis du skabte 3 ens juletræer på hjemmesiden, så husk at indtaste din kode fra skrabejulekalenderen.

  Hvordan vinder man på quickchancen.dk

  Hovedkonkurrencen om 10 x 10.000 kr. løber fra d. 10. oktober 2018 til og med 31. januar 2019. Med Quickchancen kan du samle på julehjerter, som er dine lodder i konkurrencen om hovedpræmien på 10 x 10.000 kr. Du kan samle julehjerter med din unikke kode fra Quick Julekalender og Quick Pakkejagt eller via e-mails fra Quickchancen. Bemærk at det kun er i perioden d. 1.- 24. december 2018, at du har mulighed for at samle julehjerter via e-mails fra Quickchancen. Du kan læse mere om de forskellige måder at samle julehjerter på i afsnittene herunder. Derudover kan du åbne for et ”Bonusskrab” hver gang du har samlet 5 julehjerter. Dette gælder i perioden d. 1/12 – 31/1 2018 og giver dig mulighed for at vinde kontante præmier og gavekort. Klik ind på Quickchancen.dk og se om du er den heldige vinder af en af de mange penge præmier. Der er masser af andre gevinster, så tag chancen og kryds finger i december – du kan kun vinde ved at prøve. Prøv lykken – klik her

  Dagens låge (1/12 – 24/12

  Fra den 1. december 2018 er det er muligt at skrabe sig til julehjerter via ”dagens låge”. Fra d. 1. december kan man modtage en daglig mail med dagens låge fra Quickchancen. Her kan man skrabe sig til julehjerter eller gavekort på 2 biografbilletter (værdi 170 kr. – Nordisk Film biografer) ved friskrab af 3 ens symboler. Du kan vinde mellem 1 – 3 julehjerter, men også være uheldig at skrabe en nitte uden gevinst. Linket til ”dagens låge” sendes direkte til din e-mail eller kan findes på Quickchancen.dk. Hver låge har gyldighed til og med d. 24. december 2018 og kan ikke ombyttes til andre former for lodder, kontanter eller vederlag. Vinder du et gavekort på 2 biografbilletter (værdi 170 kr. – er gyldigt i udvalgte Nordisk Film biografer), vil du indenfor kort tid modtage to links – et link for hver biografbillet – med din præmie. Gavekortene har en gyldighed til d. 3/10 2019, men skal downloades inden d. 1/3. Efter denne dato kan de ikke downloades længere. Der er 750 præmier á 2 biografbilletter på højkant i ”dagens låge”-konkurrencen. Frem til og med d. 25/12 kan du skrabe alle aktive ”dagens låger”. Fra d. 25/12 er det ikke længere muligt at skrabe ”dagens låge”, da konkurrencen er gældende fra d. 1/12 – 24/12. OBS. På grund tekniske problemer har kampagnen i perioder været langsom – derfor vil “dagligt skrab” være tilgængeligt frem til 31. december 2018. Alle vindere findes ved tilfældig lodtrækning.

  Bonusskrab (1/12 2018 – 31/1)

  Når du har samlet 5 julehjerter, åbner du for et ”bonusskrab” på Quickchancen.dk. Du kan samle på julehjerter fra d. 10. oktober, men dine bonusskrab vil først være tilgængelige fra d. 1. december. Bonusskrab åbnes for hvert 5. julehjerte. Bonusskrab åbnes f.eks., når du har samlet 5, 10, 15, 20, 25 julehjerter. Du mister ikke dine julehjerter, når du åbner et bonusskrab. Den højeste præmie du kan vinde i et bonusskrab bliver højere, jo flere bonusskrab du åbner. 5 julehjerter – Skrab op til 500 kr. 10 julehjerter – Skrab op til 1.000 kr. 15 julehjerter – Skrab op til 2.000 kr. 20 julehjerter – Skrab op til 3.000 kr. 25 julehjerter – Skrab op til 4.000 kr. 30 julehjerter – Skrab op til 5.000 kr. 30 – 100 julehjerter – Skrab op til 5.000 kr. 100+ julehjerter – Skrab ekstra julehjerter til hovedkonkurrencen om 10 x 10.000 kr. 5.000 kr. er den højeste præmie, du kan vinde i et bonusskrab. Har du samlet mellem 30 – 100 julehjerter, er der altid en chance for at vinde 5.000 kr. i et bonusskrab. Med mellem 30 – 100 julehjerter har du altid chance for, at skrabe dig til et gavekort fra Just Eat (værdi 200 kr.) eller 2 biografbilletter (værdi 170 kr. – er gyldigt i udvalgte Nordisk Film biografer). Muligheden for at vinde disse præmier er uafhængig af antallet af julehjerter. For at vinde en af præmierne skal du skrabe 3 ens symboler. Gavekort sendes direkte på sms til det mobilnummer du har opgivet ved tilmelding af Quickchancen. Ved gevinst på 2 biografbilletter afsendes der to links – et for hver biografbillet. Gavekort og vouchers skal downloades inden d. 1/3. Efter denne dato kan de ikke downloades længere
flere konkurrencer

Flere konkurrencer er sponseret af mange forskellige virksomheder, og der er næsten altid flere vindere pr gevinst. Så har du flere gode chancer for at vinde.

Der er konkurrencer i mange forskellige kategorier, f.eks. ferie og rejser, penge, biler, ting til boligen elektronik og masser af gavekort. Vi tør godt love dig af der er noget du gerne vil vinde og husk vi opdatere hver dag, så der kommer helt sikkert noget som falder i din smag.

Når du deltager i konkurrencerne, vil du blive videresendt til den virksomhed som afholder konkurrencen. Der kan du indtaste dine oplysninger om hvordan de skal kontakte dig, hvis du er den heldige vinder.

Du kan også læse mere om de forskellige gevinster, betingelser og en nærmere beskrivelse af konkurrencen.

Tjek vores spændende indhold med konkurrencer og deltag i lodtrækninger om flere gevinster og præmier. Held og lykke.